Toki Basvuru Para Iade Haberleri

Otellere fazladan para ödemeyin! Bilinmeyen o detayları sektör temsilcileri açıkladı: 'Milliyet farkı'na faizli iade

Bir otelin müşterisinden ‘milliyet farkı’ adı altında fazladan ücret talep etmesi gündem olmuştu. Yaz dönemi öncesi tatile gidecekler için dikkat çeken detayları paylaşan sektör temsilcileri uyarıda bulunarak, “Fiyat hesaplamalarında, ödemenin yapıldığı ayın 1. günündeki Merkez Bankası tarafından ilan edilen döviz alış kuru esas alınmak zorundadır. Çift yataklı odada tek kişi kaldığı takdirde oda fiyatının en fazla yüzde 80'i talep edilmek zorundadır” bilgilerini paylaştı.

Finans 2024-05-03 14:19:00

100 TL borç istedi, hesabına 100 bin TL geldi! 'Heyecanlandım, şoke oldum'

Amasya’nın Taşova ilçesinde yaşayan engelli vatandaş Giresunlu arkadaşından 100 lira borç istedi, banka hesabına ise yanlışlıkla 100 bin lira yattı. Hatayı fark edip paraya el sürmeden iade eden Ahmet Alkan, “Haram para yiyemem” sözleriyle insanlık ölmedi dedirtti.

Haber 2024-02-26 16:53:08

Banka hesabına bakınca gözlerine inanamadı! Tam 450 bin lira...

Diyarbakır’da Cebrail Çelebi, banka hesabına yanlışlıkla 450 bin TL gönderildiğini fark etti. Çelebi, gizlilik politikası nedeniyle bankadan ulaşamadığı şahsı sosyal medyadan bularak parayı iade etti. Nefsine yenik düşmediğini belirten Çelebi, “Helal rızık işin malına bereket de koyar” dedi. Çelebi’nin parayı iade ettiği Emrah Çiftçi ise, "Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bazı şeyler para değil. Bir de bu durumda kendisinin araması bizi duygulandırdı” dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-12-07 14:59:16

Kredi kartı olanlara para iadesi fırsatı! Tüketici Hakem Heyeti'nden kart aidatı kararı: 10 yıl içinde...

İstanbul'da Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuran müşteri, bir bankadan kredi kartı alırken "aidatsız kart seçeneği sunulmadan" verilen kart için ödediği 473 liralık aidat ücretini geri aldı. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, aidatsız ya da aidatlı kart seçeneğinin sunulmadığı durumlarda aidatların geriye dönük 10 yıl için iade edilebildiğini söyledi.

Finans 2023-11-02 15:51:52

Altın bozdurmak istediler! Bir anlık dalgınlık 100 bin TL'ye mal oldu 'O anda büyük ihtimalle farkında değil'

Gaziantep’te bir kuyumcuda yanlış hesaplama sonucu altın bozdurmaya gelen çifte 100 bin TL fazla ödeme yapıldı. Yanlış işlem sonucu müşterilere 373 bin 990 TL yerine 473 bin 990 TL para verilirken o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Fazla para veren kuyumcu çalışanı ise genç çiftin aldığı fazla parayı geri iade etmesini istedi.

Haber 21-10-23 10:37

Yaz aylarında şehir dışından bunun için geliyorlar: Yeni taktikleri şaşkına çevirdi! Dolarları gizli ceplerinde...

İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden Fatih'te yılın ilk 7 ayında 24 bin 434 dilenci yakalanırken, dilencilerin yeni taktiklerinin marketten alışveriş yapanlara bir şeyler aldırtıp sonra ürünü iade ederek paraya çevirmek olduğu tespit edildi. Öte yandan dilencilerin yaz aylarında dilenmek için İstanbul'a geldikleri öğrenildi. Dilencilerin üzerinden döviz ve yüklü miktarda para çıkarken bazısının, kıyafetlerinin ağzını diktiği ceplerinde bunları sakladığı kaydedildi.

Haber 14-08-23 12:11

Paranızı geri almayı unutmayın! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor, 309 milyon TL...

Kimi maske takmadığı kimi 'sokağa çıkma yasağı'nı ihlal ettiği için ceza yemişti. Pandemi sürecinde yenilen cezalarla ilgili para iade süreci başladı. Peki, o dönemde ceza alıp, ödeme yapanlar paralarını nasıl geri alacak? İşte detaylar...

Finans 06-08-23 07:32

Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu: O para cezalarına iade! 31 Aralık 2024’e kadar başvuran ödemesini geri alacak

Kovid-19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla verilen idari para cezalarında yapılan ödemeler 31 Aralık 2024'e kadar başvurulması halinde iade edilecek. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın (GİB) konuya ilişkin kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Finans 05-08-23 10:40

TikTok vurgununda son perde! Tüyler ürperten iddia: 13 milyon karşılığında bebeğini düşürttüler...

Sosyal medya platformu TikTok'ta iade yöntemiyle 1,2 milyar liralık vurgun yapıldı. Platformdaki birçok fenomenin karıştığı olayda gün geçtikçe detaylar ortaya çıkıyor. Son gelişmelere göre, bir kadına 13 milyon lira para karşılığında zorla ilaç içirtilerek bebeğinin düşürülmesine sebep olunduğu iddia edildi. Tüm detaylar haberimizde...

Haber 22-06-23 15:32

Pandemide maske takmayanlara ceza yağmıştı! Resmi Gazete’de yayımlandı: O paraların hepsi iade edilecek…

Koronavirüs döneminde maske takma kuralını ihlal edenlere kesilen cezalar geçtiğimiz yıl iptal edilmişti. Ancak cezasını ödeyenler için herhangi bir para iadesi yapılması söz konusu değildi. Pandemi döneminde kesilen cezaların iadesi için Anayasa Mahkemesi'ne yapılan itiraz karara bağlandı. Bugün Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile artık ödenilen cezaları geri almak mümkün olacak.

Finans 24-05-23 08:21

Son dakika: Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer tutuklandı! 'Bende para yok' demişti...

Son dakika haberine göre, Arnavutluk Adalet Bakanlığınca Türkiye'ye iade edilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Öte yandan Özer'in Emniyet'teki ifadesinde kendisinde para olmadığını ve elindekileri de sahiplerine dağıttığını söylediği belirtildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 23-04-23 19:40

Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirilmişti! Thodex soruşturmasında dikkat çeken detay: Polis 52 kilo altının peşinde

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, Arnavutluk'tan Türkiye'ye iade edildi. Dün tarifeli uçakla İstanbul'a getirilen Özer, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Hazırlanan iddianamede Özer'in vurgun paralarının bir kısmını altına çevirdiği belirtildi. Savcılık ve polisin, güncel piyasa değeri 3 milyar 335 milyon 74 bin lira olan 52 kilo 287 gram altının izini sürdüğü ifade edildi.

Haber 21-04-23 10:01

Arnavutluk iadesine karar vermişti! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye getirileceği tarih belli oldu

Arnavutluk'ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine karar verilmişti. Özer'in Türkiye'ye getirileceği tarih belli oldu.

Haber 19-04-23 12:19

Son dakika: Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer, Türkiye'ye iade edilecek!

Son dakika haberi... Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Arnavutluk tarafından Türkiye’ye iadesine dair işlemler başlatıldı. İade işleminin yakın zamanda gerçekleşmesinin beklendiğini aktarıldı.

Haber 18-04-23 19:37

TOKİ PARA İADESİ 2023 : TOKİ para iadesi nasıl alınır, nereden? İşte adım adım Halkbank iade işlemi aşamaları...

TOKİ ücret iadesi işleminin Halkbank'tan nasıl yapılacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. TOKİ tarafından gerçekleştirilen kuralarda hak sahibi olunmadığı taktirde başvuru için yatırılan 500 TL IBAN'a iade edilebiliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının koordinesi ile TOKİ Başkanlığı tarafından başlatılan konut projesinde çekilişler sona erdi. PEki, TOKİ para iadesi nasıl alınır, nereden? İşte Halkbank iade işlemi aşamaları...

Finans 18-04-23 16:21

Kimse bunu bilmiyor, AVM otoparklarını kullananlar dikkat! Paranızı geri alabilirsiniz

AVM otoparklarında 0-3 saat arası ücretsiz olması gerekirken birçok AVM bu kurala uymayıp, vatandaşlardan para talep ediyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kendisinden 1 saat 5 dakika için 60 TL talep eden AVM'yi şikayet etti. AVM, otopark ücretini iade ederken otopark girişinde bulunan ücret tarife tabelasına '0-3 Saat Ücretsiz' açıklamasını da ekledi.

Finans 08-04-23 10:18

TOGG para iadesi ne zaman yapılacak, 60 bin TL ne zaman geri ödenecek? TOGG para iade tarihi!

TOGG para iade tarihi; yerli otomobil TOGG çekilişi kura sonuçları açıklaması sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Trumore uygulaması ve internet sitesi üzerinden alınan başvuruların ardından geçtiğimiz gün yapılan çekiliş ile hak sahibi kişiler belli oldu. Şimdi çekilişte çekilişte sipariş hakkı kazanamayan vatandaşların aklında tek bir soru var: TOGG para iadesi ne zaman yapılacak, 60 bin TL geri ödeme hangi tarihte? İşte 60 bin TL TOGG para iadesi tarihi...

Finans 30-03-23 14:56

EYT’den emekli olamayana toplu para! SGK o detayı duyurdu! İade alabilecekler…

EYT yasası ile milyonlarca kişinin gözü nasıl emekli olabileceğine yönelik detaylara çevrildi. EYT yasası ile birlikte emekli olabilenler kadar emeklilik hakkını kazanamayanlar da oldu. EYT’den emekli olamayanlara ise toplu para imkanı doğdu. Emekli olamayanlar ödenmiş primlerini toplu ödeme olarak geri alabilecek. Fazladan yapılan borçlanma ödemeleri de bu kapsama alınacak. İşte emekli olamayanlara yapılacak prim iadelerinin ödemesi ile ilgili haberin detayları…

Finans 21-03-23 08:41

Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesine karar verilmişti! Arnavutluk’ta yeni gelişme…

Türkiye’de günlerce gündem olan Fatih Özer ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine ilişkin karar Arnavutluk Yüksek Mahkemesine taşındı.

Haber 16-03-23 08:14

İstanbul'da taksici skandalı! 'Bahşiş' zorbalığı: Alacağım bunu

İstanbul'da bir taksicinin yaptıkları 'pes' dedirtti. Taksici müşterisinden 'bahşiş' adı altında taksimetrede yazandan daha fazla para aldı. 50 TL fazla para çeken taksici durumu ilk başta inkar edip, küfürler söylese de aldığı parayı geri iade etti. Yaşadıklarını anlatan 18 yaşındaki genç, "Benden 250 TL istedi, 50 TL'nin bahşiş olduğunu söyledi, kabul etmedim. Taksici 'alacağım bunu' diyerek diretti, ben de videoya çektim" dedi.

Haber 04-01-23 06:49

Bankalarda unutlan paralarla ilgili emsal karar! 12 bin euro para sahibine iade edildi

Bankada unutulan mevduatın TMSF'ye aktarılmasında Yargıtay’dan emsal karar geldi. Yurtdışına taşınan bir vatandaşın yıllar önce Türkiye’deki bir banka hesabında unuttuğu 12 bin Euro’luk dövizin ’10 yıllık zaman aşımına uğradığı’ gerekçesiyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) aktarılmasında, banka tarafından yasada öngörülen usule uyulmadığı gerekçesiyle açılan davada Yargıtay, emsal nitelikte karara imza attı. TMSF’ye aktarılan para sahibine iade edildi.

Finans 22-12-22 10:56

Düzceli adam hesabına yatan parayı iade etti! Bütün köy onu konuşuyor: Bu milletin hakkı

Düzce'de 23 Kasım'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremden sonra taşındığını beyan etmediği için eski evi için kira yardımı talebini reddeden Haydar Geçer, duyarlı davranışıyla çevresindekilerin takdirini topladı. Geçer, ''Hasar için ikinci gün geldiler. Devletimiz duyarlı bu konuda, Allah razı olsun. Hesabımıza bir para yatmış oldu, ismim başka hanede kiracı olarak gözüktüğü için. Hakkım olmayan bir para hesabıma yattı vicdanen kabul edemedim. Milletin hakkı bu

Haber 15-12-22 16:04

TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ ücret iadesi nereden alınır?

TOKİ para iadesinin ne zaman yapılacağı ve nereden alınacağı araştırılmaya başlandı. TOKİ başvuru esnasında talep edilen 500 TL'lik başvuru ücreti, kurada adı çıkmayan vatandaşlara geri iade edilecek. Peki TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ ücret iadesi nereden alınır? İşte merak edilenler...

Haber 08-12-22 23:32

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Bu tarihe dikkat! TOKİ başvuru bedeli iadesini almak çok kolay

TOKİ para iadesi ile ilgili araştırmalar başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İlk Evim "250 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" başvurularının tamamlanmasının ardından kura çekilişleri kasım ayında başladı. Kuralar bir bir tamamlanırken başvuru bedelinin nasıl geri alınacağı merak konusu oldu. Peki, TOKİ para iadesi nasıl alınır? İşte başvuru ekranı

Finans 06-12-22 11:32

TOKİ ücret iadesi nasıl alınır? TOKİ 500 TL ücret iadesi almak için nereye başvurulur?

TOKİ kura çekilişleri devam ediyor. İl il gerçekleştirilen kura çekimleri internet üzerinden sorgulanabiliyor. Eğer kura isabet etmezse, başvuru için yatırılan 500 TL IBAN'a iade edilebiliyor. Peki TOKİ ücret iadesi nasıl alınır? TOKİ 500 TL ücret iadesi almak için nereye başvurulur? İşte detaylar...

Haber 29-11-22 16:59

TOKİ başvuru ücreti iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ 500 TL para iadesi nasıl alınır? Kurada ismi çıkmayan dikkat!

TOKİ'nin 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçireceği konutlar için kura çekimleri devam ediyor. Kurada ismi çıkmayan vatandaşlar ise 500 TL'lik başvuru bedelini nasıl iade alacaklarını merak ediyorlar. Bu kapsamda TOKİ başvuru ücreti iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ 500 TL para iadesi nasıl alınır? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 28-11-22 12:50

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Erdoğan'dan İYİ Parti'ye çağrı, Akşener'den Erdoğan'a yanıt, Thodex CEO'su Özer'in Türkiye'ye iadesi...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan İYİ Parti'ye "6'lı masadan ayrılma" çağrısı, Akşener'den Erdoğan'ın çağrısına yanıt, Ankara Barosundan 'regl izni' kararı, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye iade edilmesi kararı, Ferdi Kadıoğlu'nun milli takım kadrosundan çıkarılması...

Haber 17-11-22 17:44

Son dakika: Beklenen karar çıktı! Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesine karar verildi

Son dakika haberi... Arnavutluk'ta Elbasan Asliye Mahkemesi, binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan ve geçtiğimiz ağustos ayında yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade edilmesine karar verdi.

Haber 17-11-22 16:05

TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Başvuru ücreti iade edilecek

TOKİ Sosyal Konut Projesi için beklenen hafta geldi. Yapılan açıklamaya göre projeye 8 milyon başvuru yapıldı. 81 ilde 2+1 ve 3+1 evler yapılacak. Başvuruların alınmasıyla birlikte şimdi de gözler, kura çekimi tarihine çevrildi. Peki TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler...

Haber 02-11-22 12:52

Haberi televizyonda görür görmez kuyumcuya koştu! 'Parayı sayınca fazla olduğunu anladım'

Adıyaman'da meydana gelen olayda kuyumcuda döviz bozduran ve 60 bin TL fazla para alan kişi, olayın haber olmasından sonra aldığı fazla paraları kuyumcuya iade etti. Kendisinin fazla para aldığını bilmediğini söyleyen kişi, ''Televizyonda gördüm haberleri, baktık ki paramız fazla geri getirip iade ettim” dedi. Kuyumcu da yaşanan olay karşısında, ''Amcamıza çok teşekkür ediyoruz. insanlık ölmemiş. 60 binin tamamı geldi'' ifadelerini kullandı.

Haber 26-10-22 13:15

Emekli promosyonunda ‘sözleşme’ detayı: Bunu yapmazsanız para iadesi istenebilir

Son dakika: Banka promosyonları için son günler yaklaşırken uzmanlardan uyarı geldi. Emekli maaş promosyonlarında rakamlar 10 bin liralara dayanırken, sözleşmelere ilişkin flaş bir uyarı geldi. Avukat Özge Çelik vefat halinde alınan promosyon ödemesinin geri iade istenebileceği belirtildi. Bunun önüne geçilmesi içinse sözleşmeye bir madde daha eklenmesi yeterli. Peki, güncel emekli promosyonu ne kadar? İşte başvurularını devam eden promosyon sürecinde banka banka tutarlar…

Finans 17-10-22 11:39

TOKİ kurasında ev çıkmayanlara başvuru bedeli iade edilir mi? TOKİ başvuru bedeli ne zaman geri ödenir?

TOKİ kurası sonrası ev çıkmayan kişilere başvuru bedelinin iade edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta açıkladığı 81 ilini kapsayan projeye ilişkin internette araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, TOKİ kurasında ev çıkmayanlara başvuru bedeli iade edilir mi? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ'nin başvuru bedeli ne zaman geri ödenir?

Finans 19-09-22 15:27

Elazığlı iş adamı banka hesabına baktığında neye uğradığını şaşırdı! 'Bilmediğim bir yerden para akışı var'

Elazığ'da meydana gelen olayda iş insanı Kazım Üstün, banka hesabına yanlışlıkla yatırılan paraların sahibini arıyor. Üstün, tanımadığı şahıslar tarafından hesabına yatırılan paraları gerçek sahiplerine iade etmek için banka ile iletişime geçti. Şu ana kadar hesabına toplam 30 bin lira yatan Üstün, ''Banka gereken önemleri aldı. Niye bu paraların benim hesaba geldiğini bilmiyorum. Şu an para akışı hala devam ediyor. Her gün 5 bin lira para yatıyor'' dedi.

Haber 20-08-22 09:46

KYK borcu faizleri ne zaman silinecek? KYK borcunu faiziyle ödeyenlere para iade edilecek mi?

Öğrenci ve mezunların yakından takip ettiği KYK kredi borçları ile ilgili Kabine Toplantısı'nda önemli bir karar alınmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyon farkı veya faiz uygulaması olmaksızın sadece alınan kredi rakamı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık." ifadesini kullanmıştı. Peki KYK borcu faizleri ne zaman silinecek? KYK borcunu faiziyle ödeyenlere para iade edilecek mi? İşte merak edilenler...

Finans 29-07-22 17:28

Avusturya’da tutuklanmıştı! Sezgin Baran Korkmaz ABD'ye iade edildi

ABD Adalet Bakanlığı, Sezgin Baran Korkmaz hakkın açıklama yaptı. Kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan Sezgin Baran Korkmaz'ın, ABD'ye iade edildiği bildirildi. Açıklamada Korkmaz'ın, "kara para aklama", "elektronik dolandırıcılık" ve "hukukun işleyişini engelleme" suçlamalarıyla karşı karşıya kalacağı belirtildi.

Haber 16-07-22 10:12

Sizin de başınıza gelebilir, emsal niteliğinde karar! Banka faiziyle geri ödeyecek

İzmir'de yaşanan olayda mimar Zekeriya Bozkurt, bilgisi dışında iki ayrı hesabından başka hesaplara 163 bin 480 TL para transferi yapıldığını iddia etti. Konu yargıya taşınırken emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Mahkeme heyeti, bankanın 148 bin 480 lirayı faiziyle Bozkurt'a iade edilmesine karar verdi.

Haber 16-06-22 09:41

Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlerine CHP'den yanıt: Aynen iade ediyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Öztrak, "Kurun 17 lirayı geçmesiyle, milletin sırtına binecek yükün 150 milyar lirayı geçeceği hesaplanıyor. Dün açıklanan verilere göre, Merkez Bankası'nın döviz kasası 53 milyar dolar açık veriyor. Kasada para kalmadı" dedi. Öztrak, Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu hakkındaki sözlerine ilişkin ise "Ağız dolusu hakaret sözlerini aynen iade ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Haber 10-06-22 16:08

Avusturya mahkemesinden Sezgin Baran Korkmaz kararı! İade talebi...

Avusturya’da mahkeme, ABD’nin Sezgin Baran Korkmaz’ın iadesi talebini kabul etti. Avusturya’da Wels Bölge Mahkemesi, bu ülkede tutuklu Sezgin Baran Korkmaz’a yönelik ABD’nin iade talebine ilişkin kararında, dolandırıcılık suçlaması kapsamında talebi kabul ederken, kara para aklama suçlaması kapsamında ise iade talebini yerinde bulmadı.

Haber 01-03-22 21:53

Hesabına yanlışlıkla yatan Bitcoin başına dert oldu! İade etmeyince…

Uğur S. isimli yatırımcı, Bitcoin ve birçok kripto para alım satımı işlemlerine aracılık eden bir firma üzerinden senelerce alışveriş yaptı. Yapılan hatalı bir işlem ise işleri başka noktaya getirdi. İşlem sonucu Bitcoin iadesi yapmayan şahıs ve şirket mahkemelik oldu.

Finans 03-02-22 14:51

Son dakika! Sezgin Baran Korkmaz'ın iade süreciyle ilgili Avusturya'dan açıklama

Son dakika haberi! Avusturya'daki Wels Bölge Mahkemesi, Türkiye ve ABD tarafından kara para aklama soruşturması kapsamında aranan Sezgin Baran Korkmaz'a yönelik ABD'nin iade talebine ilişkin hukuki sürecin devam ettiğini bu hususta mahkemenin henüz kararını vermediğini belirtti. Öte yandan ABD'nin iade talebinin Wels mahkemesi tarafından kabul edildiğine ilişkin haberi Korkmaz'ın Avukatı Murat Volkan Dülger 'gerçek dışı' olarak değerlendirildi.

Haber 18-01-22 18:11

Gazeteci Taha Akyol ve oğlunu FETÖ ile korkutup dolandırmışlardı! Cezaları belli oldu

Gazeteci Taha Akyol ve oğlu Ahmet Ertuğrul Akyol'u, "FETÖ operasyonu"yla korkutarak 10 bin dolar ile 320 bin lirasını alan ve tutuklandıktan sonra parayı iade eden 3 sanık, "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4 yıl 10 ay 22'şer gün hapis ve 412 bin 500'er lira adli para cezasına çarptırıldı.

Haber 11-11-21 13:24

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun yakını iş insanı Alex Saab 'para aklama' suçlamasıyla ABD'ye iade edildi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun en yakın danışmanlarından Alex Saab, geçen sene gözaltına alındığı Cabo Verde'den, Cumartesi günü 'para aklamakla' suçlandığı ABD'ye iade edildi.

Haber 17-10-21 10:47

Avusturya'dan Sezgin Baran Korkmaz'ı İade Kararı

Sezgin Baran Korkmaz, ABD'de de kara para aklama ve elektronik dolandırıcılık yapmakla suçlanıyor. ABD de Korkmaz'ın iadesini istiyor

Haber 31-08-21 16:37

Yeni kripto para soygunun adresi Türkiye oldu

Geçtiğimiz günlerde belli bir merkezi olmayan Poly Network’den 610 milyon dolar değerinde kripto para çalınmıştı. Şirketin, hackera güvenlik ekibinde iş teklif etmesi ve hatta güvenlik açığını ortaya çıkardığı için para bile vermeyi teklif etmesiyle gündeme oturan ilginç olay hackerin çaldığı parayı iade etmesiyle çözülmüştü.

Haber 26-08-21 09:38

Taksici vurgunu tam gaz! Taksim'den Maçka'ya 1 kilometrelik yola 200 lira istedi

Son günlerde gündemden düşmeyen, taksicilerin turistlerden fazla para almasıyla ilgili yaşananlara bir yenisi daha eklendi. Taksim'den aracına aldığı İranlı gelin ve damadı 1 kilometre uzaklıktaki Şişli Evlendirme Dairesi'ne getiren taksici, 200 lira talep etti. Taksicinin fazla para istediğini fark eden muhabir, araya girerek alınan fazla paranın iade edilmesini sağladı.

Haber 14-08-21 11:33

Milyonlarca dolarlık kripto para çalan hacker'lar iyi niyetli çıktı!

Kripto para platformu Poly Network sistemlerine sızarak tarihin en büyük dijital para soygunlarından birine imza atan bilgisayar korsanları, çaldıkları yaklaşık 610 milyon dolardan fazla paranın büyük bir kısmını iade ettiler.

Haber 13-08-21 09:20

Sezgin Baran Korkmaz hakkında beklenen dosya mahkemeye ulaştı

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamalarıyla kırmızı bültenle aranırken Avusturya’da tutuklanan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz hakkında ABD’den beklenen iade dosyasının da mahkemeye ulaştığı öğrenildi.

Haber 12-08-21 13:18

Sezgin Baran Korkmaz Avusturya'da Bugün Hakim Karşısına Çıkıyor

ABD ve Türkiye'nin kara para aklama suçundan iadesini istediği işadamı Sezgin Baran Korkmaz Avusturya'da bugün hakim karşısına çıkıyor. Bugün iade konusunun karara bağlanması bekleniyor

Haber 05-07-21 11:25

Yargıtay'dan emsal karar! 'Yüksek yerde tanıdığım var’ diyen yandı

Bursa’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanını tanıdığını söyleyerek dar gelirli vatandaşlardan ‘kurasız ev’ vaadiyle para toplayan dolandırıcıya Yargıtay’dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, TOKİ Başkanını tanığından bahisle vatandaşlardan konut alımı için para alınmasının ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçunu oluşturduğuna hükmetti.

Haber 27-06-21 11:42