Trabzon'da bir ilköğretim okulunda okuyan öğrenciler, teknoloji tasarım dersinde çeşitli süs eşyası yapıp evlerinde kullanıyor.
Vakfıkebir ilçesindeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda Teknoloji Tasarım Dersi Öğretmeni olan Çiğdem Yıldız Bahadır, derste öğrencilerin olaylara farklı açılardan bakabilmeleri ve özgür tasarımlar üretebilmelerini sağlamaya çalıştıklarını anlattı.
Öğrencilerinin yeni tasarımlar üretmekte çok istekli olduklarını anlatan Bahadır, "Öğrencilerimizle derste farklı ve güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Öğrencilerimizin istekli olmaları bizleri daha çok mutlu ediyor" dedi.
Teknoloji tasarım dersinde çeşitli süs eşyası üreten öğrenciler, yaptıkları farklı süs eşyasını hem evlerinde kullanıyor, hemde hediye olarak veriyor.
Muhabir: Muhammet Taş
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz