İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, "Ergenekon" davasının tutuklu sanıklarından eski İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun trafik kazası sonucu hayatını kaybeden oğlu için başsağlığı mesajı yayınladı.
İnönü Üniversitesi internet sitesinden yapılan açıklamada "Üniversitemizin eski rektörlerinden Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun oğlu Emir Hilmioğlu, elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Emir Hilmioğlu'nun cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Ankara Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" denildi.
Emir Hilmioğlu (22), kullandığı otomobilin Ankara Çubuk'ta bir yolcu minibüsüne çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirmişti.
Muhabir: Ensar Özdemir
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz