Konya'nın merkez Karatay ilçesinde yağmur duası yapıldı.
İlçeye bağlı Divanlar köyündeki yağmur duasına yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Yapılan duanın ardından katılımcılara yemek ikram edildi.
Köy Muhtarı Ali Eken, bu dönemdeki yağmurun, hububatın verimini önemli oranda artıracağını belirterek, "Biz bugün duamızı yaptık. Yüce mevlamızdan yağmur ve bereket niyaz ediyoruz" dedi. Programa, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile çevre beldelerin belediye başkanları katıldı.
Muhabir: Murat Aslan
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz