Öznur Yaslı İkier

Öznur Yaslı İkier

@oznur-yasli-ikier
Mynet Magazin Editörü

Bülent Şakrak ile boşanmasıyla gündemdeydi! Ceyda Düvenci Pınar Sabancı'ya konuk oldu! 'Regl' yorumu sosyal medyayı salladı

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılığı uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açan Ceyda Düvenci son dönemde özel hayatıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her adımı olay olan ünlü isim bu defa Pınar Sabancı'nın YouTube programına konuk oldu. Düvenci'nin 'regl' yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-05-2024 12:06

Taşıyıcı anne, sahte doğum... Özlem Öz o iddialara yanıt verdi

Haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenlerinden Tayyar ve Özlem Öz çifti geçtiğimiz günlerde dördüncü çocuklarını kucağına aldı. Tayyargil çifti hakkında taşıyıcı anne buldukları ve sahne doğum kurguladıkları hakkında iddialar gündeme bomba gibi düştü. Özlem Öz o iddialara yanıt verdi.

Magazin 04-05-2024 12:04

Sharon Stone yıllar sonraki Kurtlar Vadisi itirafıyla çok konuşuldu! Dizinin senaristinden yanıt gecikmedi

ABD'li ünlü oyuncu Sharon Stone'un, 2005'te Andy Garcia ile birlikte konuk oyuncu olarak rol aldığı 'Kurtlar Vadisi' hakkındaki açıklamaları uzun süre konuşuldu. Stone'un açıklamalarına dizinin senaristi Bahadır Özdener'den yanıt gecikmedi.

Magazin 04-05-2024 11:11

Şaşırtan final kararı! Now Tv o dizinin fişini çekti

Ay Yapım imzası ile Çarşamba akşamları NOW Tv'de izleyicisi ile buluşan Şahane Hayatım dizisi için beklenmedik final kararı çıktı. Dizinin yeni sezona taşınıp taşınmayacağı merak edilirken kanal kararını verdi.

Magazin 04-05-2024 10:32

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi! Görüntülemek isteyen gazeteciler darbedildi

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bu defa bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü çifti görüntülenmek isteyen muhabirler mekandan çıkan bir kişi tarafından darp edildi. Yaşanan korkutucu anlardan sonrası iki isimden de özür mesajı geldi.

Magazin 04-05-2024 09:55

Seda Sayan CİMER'e şikayet edildi! 'Türk aile yapısını bozmak...'

Son dönemde özel hayatı ve yaptırdığı estetiklerle adından sıkça söz ettiren Seda Sayan Star Tv'de yayınlanan programı yüzünden CİMER'e şikayet edildi. Gerekçe olarak da; 'Türk aile yapısını bozmak' olarak gösterildi.

Magazin 04-05-2024 08:52

Ezel oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi! Gözler onu aradı ama o yoktu...

Cansu Dere ile Kenan İmirzalioğlu'nun başrollerini paylaştığı 2009-2011 yılları arasında yayınlanan ve büyük bir beğeni toplayan Ezel dizisinin oyuncuları 13 sene sonra bir araya geldi. Buluşmanın konsepti dikkat çekerken o ismin olmaması da merak uyandırdı.

Magazin 04-05-2024 08:20

Tülden elbisesiyle pozları yine olay oldu! Hande Erçel'e yorum yağdı

Oyunculuğu yüzünden ağır eleştirilerin hedefi olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça adından söz ettiren Erçel bu defa tülden elbisesiyle verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin cesur karelerine yorum yağdı.

Magazin 04-05-2024 07:55

Tavla oynarken soyundular... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin son bölümüne Kıvılcım ve Ömer'in tavla oynarken soyunması damga vurdu. Dizideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-05-2024 07:31

Seren Serengil 'hasta yemeği' diye paylaştı! Öğünü sosyal medyanın diline düştü

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil son olarak seçim açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. Serengil şimdi de 'hasta yemeği' diyerek paylaştığı öğünüyle gündem oldu. Ünlü ismin o paylaşımı sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 03-05-2024 14:50

Öpüşme krizini atlatıp barıştılar! Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör Mert Demir konserinde görüntülendi

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdikleri Doğa ve Fatih karakterleri ile adlarından söz ettiren Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında öpüşme krizi yaşandığı iddia edilmişti. Özel hayatlarında yaşadıkları sorunları sete yansıttıkları konuşulan ünlü çift geçtiğimiz günlerde aralarındaki krizi çözüp barıştı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör şimdi de Mert Demir konserinde görüntülendi...

Magazin 03-05-2024 14:41

Evlenecekleri söylenmişti! Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı sessizliğini bozdu! İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile ilk poz

Son yerel seçimlerde İyi Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İyi Parti'den istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlilik kararı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı sessizliğini bozdu. İzmir Milletvekili Ümit Özlale ile ilk poz da geldi.

Magazin 03-05-2024 13:18

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever ona benzetildiği için sitem etmişti! Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Show TV'nin yeni dizisi Bahar'da hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever son olarak Afra Saraçoğlu'na benzetilmekten çok yorulduğunu söyleyerek sosyal medyada isyan etmişti. Genç oyuncuya Afra Saraçoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin 03-05-2024 12:44

Kendini maneviyata adamıştı! Yaşar Alptekin Hacı adam böyle giyinmez” diyenlere sert çıktı! 'Peygamber Efendimiz yaşasaydı...'

Bir dönemin ünlü mankeni ve oyuncusu Yaşar Alptekin maneviyata yönelmiş ve gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. "Günde 5 vakit spor (Namaz kılıyorum), 12 ayda 1 ay diyet yapıyorum (Oruç tutuyorum). Gece hayatım (Teheccüd namazı) ve bir de sevgilim var (Allahım)' şeklinde yaptığı açıklamayla dikkat çeken Alptekin şimdi de kendisini "Hacı adam böyle giyinmez” diyenlere verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 03-05-2024 11:58

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Sevgilisi Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi! 'Bundan sonra...'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir, adını Survivor yarışması ile duyduğumuz Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil son pozlarıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sevgilisi Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi...

Magazin 03-05-2024 10:54

Berrak Tüzünataç, Şevval Şahin’in eski sevgilisi ile görüldü! Aşk mı yaşıyorlar?

Son olarak Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrolünü paylaştığı Terzi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Tüzünataç, Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in eski sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile görüntülendi. Aşk iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 03-05-2024 10:29

Balat'taki evi için aldığı kiraya çok sinirlendi! Hazal Kaya'nın annesi mahalle ortasında kiracısıyla kavga etti

Son dönemde ünlü isimlerin kiracıları ile başı dertte. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kiracısına sinirlenen Demet Akalın'ın ardından şimdi de Hazal Kaya'nın annesi kiracısı ile mahalle ortasında kavga etti. Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya, İstanbul Balat'taki evinde 3 bin liraya oturan kiracısına çok sinirlendi.

Magazin 03-05-2024 10:01

Yunus Emre ve Nefise arasında tansiyon yükseldi! 'Erkek olsaydın da...' diyerek yüklendi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Yunus Emre ve Nefise arasındaki gerilim damga vurdu. Damla Can'a karşı oyun kaybeden Nefise Yunus Emre'nin desteğine çok sinirlendi. Nefise Yunus Emre'ye böyle yüklendi.

Magazin 03-05-2024 08:52

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi bu defa çekim hatası ile gündem oldu. Mehmet Yılmaz Ak'ın o sahnesi dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Magazin 03-05-2024 07:44

Farah Zeynep Abdullah yine imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın yeni hali takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 03-05-2024 07:16

'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' dedi Esra Ezmeci çok şaşırdı! İstediği ücreti duyunca indirim önerisi geldi

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de izleyicisinin karşısına çıktığı 'Yeni Baştan' programına gelen itiraflar adeta ağızları açık bırakıyor. Gelen bazı itiraflara Esra Ezmeci bile inanamıyor. Programa bu defa 'Eşimle para karşılığı birlikte oluyorum' diyen Simge Hanım'ın itirafı damga vurdu. Programdaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-05-2024 17:51

Kuş Uçuşu'nun Güliz'i Şifanur Gül kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Şimdilerde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol ile başrolünü paylaştığı Kuş Uçuşu dizisiyle adından söz ettiren Şifanur Gül başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımları da beğeni toplayan ünlü isim bu defa bir dergi kapağı için kamera karşısına geçti. Şifanur Gül'ün o pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 02-05-2024 17:36

Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve ailesi tarafından, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın Adana’daki mezarın açılarak, otopsi yapılacak. Taktaş ailesinin avukatı, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın aktif olarak devam ettiğini açıkladı.

Magazin 02-05-2024 16:59

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan’ın eşini görenler hayran kaldı! 'Ne şanslı adamsın'

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan sanat camiasında ailesine olan düşkünlüğüyle biliniyor. Geçtiğimiz günlerde 23 yıllık eşi Ajda Yıldızhan ile ilk kez görüntülenen Yıldızhan bu defa karısını kendisi paylaştı. Ünlü ismin karısı ile pozu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-05-2024 16:40

Bahar'ın Umay'ı Alisa Sezen Sever Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Böyle sitem etti

Show TV'nin sevilen dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisinde hayat verdiği 'Umay' karakteri ile büyük beğeni toplayan Alisa Sezen Sever başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Genç oyuncu, sosyal medya hesabından yayımladığı bir videoda kendisini Afra Saraçoğlu'na benzetenlere sitem etti; "Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" dedi. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Magazin 02-05-2024 15:32

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz'e sert çıktı! 'Yediğin kaba pislemeyeceksin'

Uzaylı lakabıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Babası ve amcasının müzik şirketi hakkında konuşan Topaloğlu, şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Levent karakteri ile adından söz ettiren Özcan Deniz'i sert bir dille eleştirdi. 'Yediğin kaba pislemeyeceksin' sözleri olay oldu.

Magazin 02-05-2024 14:46

Öpüşme krizi gündemdeydi... Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi başka çıktı! Bomba iddia

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi yaşandığı iddiası uzun süre gündem olmuştu. Bir süredir küs olan ünlü oyuncular geçtiğimiz günlerde Cannes Festivali'ne katılmış ve orada barışmışlardı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi şimdi ortaya çıktı...

Magazin 02-05-2024 12:59

Düğününe bile gitmemişti... Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Hatta Murat Cemcir, Ahmet Kural'ın düğününe bile gitmemişti. Uzun zamandır küs oldukları bilinen yakın dostların küslük nedeni sonunda ortaya çıktı.

Magazin 02-05-2024 12:31

Müjdat Gezen'in 'Kızılcık Şerbeti bitsin istiyorlar' sözleri Faruk Turgut'u çileden çıkardı! 'Yaşını başını almış oyuncuların...' diyerek sert çıktı

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Son günlerde dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme geldi. Usta sanatçı Müjdat Gezen Kızılcık Şerbeti hakkında ilginç iddialarda bulundu. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut ise iddialara sert çıktı.

Magazin 02-05-2024 11:47

Adı önce Sergen Yalçın sonra da Barış Alper Yılmaz ile anılmıştı! Melisa Döngel'den olay sözler! '40 kere söylerseniz...'

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde 'Aylin' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Hakkında sürekli aşk iddiaları çıkan Döngel için önce Sergen Yalçın'la sonra da Barış Alper Yılmaz'la aşk yaşadığı söylendi. Melisa Döngel'den aşk iddialarına yanıt gecikmedi.

Magazin 02-05-2024 11:10

Doğuma günler kala evlenmişti! Gonca Vuslateri kızı Asya Mone'yi ilk kez paylaştı

Geçtiğimiz ay kızı Asya'yı kucağına alarak ilk kez anne olma heyecanını yaşayan Gonca Vuslateri, doğum sonrası hastane odasında eşi Levent Yaşar ve bebeğiyle çektirdiği fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Vuslateri'nin paylaşımına kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 02-05-2024 10:39

Rıza Kocaoğlu'nun kız kardeşi de oyuncu çıktı! Çok konuşulan diziye dahil oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çukur dizisinde hayat verdiği 'Aliço' karakteriyle büyük beğeni toplayan Rıza Kocaoğlu rol aldığı yapımlar ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde İnci Taneleri dizisinde rol alan Kocaoğlu'nun kız kardeşi de diziye dahil oldu.

Magazin 02-05-2024 10:11

Ceyda Düvenci'den onun için boşandığı söylenmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesini Zeynep Bastık paylaştı

2015 yılında dünyaevine giren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti 10 Temmuz 2023’te tek celsede boşanmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı büyük yankı uyandırırken boşanma sebebi olarak da ihanet iddiaları gündeme gelmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı söylenmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkının ilk karesi geldi. Ünlü çiftin aşk pozunu Zeynep Bastık paylaştı.

Magazin 02-05-2024 09:25

İzmir Milletvekili Ümit Özlale Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evleniyor! Nikah tarihi belli oldu

Son yerel seçimlerde İyi Parti'den İzmir Büyükşeh Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İyi Parti'den istifa eden İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlilik kararı aldı. Nikah tarihi de belli oldu...

Magazin 01-05-2024 15:57

Ayrılıkları çok konuşulmuştu... Nilsu Berfin Aktaş ve rapçi Blok3'ün ayrılık nedeni ortaya çıktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşıyordu. Aşk dolu karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü çiftin ani ayrılığı çok konuşulmuştu. Ünlü çiftin ayrılık sebeni ortaya çıktı.

Magazin 01-05-2024 15:41

Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi...

Son olarak Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı Dilek Taşı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Amerika'ya eğitim için Ardahan Toprak önce adını değiştirdi.

Magazin 01-05-2024 15:07

Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı! 37 kiloya düştüğü söylenmişti gerçeği açıkladı! Seçil Erzan ve Dilan Polat detayı dikkat çekti

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya kadar düştüğü söylenmiş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan hasta yatağında yaşadıklarını anlattı. Nihal Candan'ın son hali herkesi şoke etti.

Magazin 01-05-2024 14:33

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizideki rol arkaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Saraçoğlu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 01-05-2024 13:15

Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok hastalığını açıkladı! Haluk Bilginer benzetmesi olay oldu

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Feridun karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Giray Altınok son paylaşımıyla dikkat çekti. Hastalığını açıklayan Altınok sesi kısılınca ses tonunu Haluk Bilginer'e benzetti. Ünlü ismin o paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 01-05-2024 12:59

Türkan Şoray, Cem Yılmaz, Filiz Akın ve Yılmaz Erdoğan... Ünlü isimlerden 1 Mayıs mesajları!

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, işçi memur tüm çalışanlar tarafından bugün yurt genelinde kutlanıyor. Ünlü isimler de sosyal medya hesapları üzerinden günün anlam ve önemine dair mesajlar paylaşmaya başladılar. İşte ünlü isimlerin 1 Mayıs mesajları...

Magazin 01-05-2024 12:38

'Herkes görüntüyü arıyor' Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurmuştu! 'Sevişme sahnesiyse...' diyerek açık açık anlattı

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filmi cesur sahneleri ile uzun süre gündem olmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'e hayat verdiği filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu. Boran Kuzum o sahne hakkında açıklamalarda bulundu. Kuzum'un açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-05-2024 12:10

Bebek'te ödediği kira ile gündemdeydi! Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç'ın evi için ilk karar çıktı

Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç son günlerde Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine ödediği kira ile gündemdeydi. Bebek'teki eve 11 bin TL kira ödeyen Tanyolaç, ev sahibinin kirasını 80 bin liraya çıkarmayı istemesi üzerine mahkemelik oldu. O ev ile ilgili ilk karar çıktı.

Magazin 01-05-2024 11:00

Evleneceksen Gel ile ünlenmişti! Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros değişimiyle şaşırttı! Son haline yorum yağdı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı evlilik programıyla ünlenen Solmaz Çiros dansları ve güzelliğiyle adından söz ettiriyordu. Evlilik programının ardından dizilerde de rol alan Solmaz Çiros uzun zamandır ortalarda yoktu. Çiros şimdi de değişimiyle gündem oldu. Fenomen gelin adayının son haline yorum yağdı.

Magazin 01-05-2024 10:27

10 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014'te görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki kızları olan ünlü çift 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitirmişti. Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi...

Magazin 01-05-2024 09:56

Melis Sezen davet tarzı çok beğenildi! 'Sade ve şık'

Son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle ekrana çıkan Melis Sezen dansları, iddialı tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa ünlü bir markanın özel davetine katıldı. Sezen, davet tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 01-05-2024 09:34