MAGAZİN

Kapat

Burcu Çetinkaya Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı

6 yıl önce tesettüre giren ve geçtiğimiz aylarda başını açan rallici Burcu Çekinkaya Bucak, sosyal medya hesabından eşi Fatih Mehmet Bucak'ın soyadını sildi.

2015 yılında Fatih Mehmet Bucak ile evlenen ve her fırsatta eşine olan aşkından bahseden rallici Burcu Çetinkaya, Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı.

Burcu Çetinkaya Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı 1

Yüksel lisansını tamamlamak üzere gittiği Şanlıurfa'da aradığı aşkı bulan Çetinkaya, nikahın ardından sosyal medya hesabı Instagram'dan adını 'Burcu Çetinkaya Bucak' olarak değiştirmişti. Çetinkaya'nın bu hamlesi ise akıllara 'Evliliklerinde kriz mi var?' sorusunu getirdi.

Burcu Çetinkaya Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı 2

Çetinkaya'nın bu hamlesinden sonra çiftin boşandığı iddia edildi.

"FATİH'E İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLMADIM"

Çetinkaya bir röportajında eşiyle olan evlilikleriyle ilgili, "Aşktan ziyade sevgi, saygı ve güven evliliği demek daha doğru. Ben Fatih'e ilk görüşte aşık olmadım. Onu tanıyıp karakterini gördükten sonra içimde ona karşı bir şeyler başladı. Eşimin babamla çok benzeyen yönleri var" demişti.

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARMIŞTI

Burcu Çetinkaya, geçtiğimiz nisan ayında başörtüsünü çıkardığını açıklamış ve şu sözleri söylemişti:

Burcu Çetinkaya Instagram hesabından eşinin soyadını kaldırdı 3

"Bugün bir karar aldım ben. Bu kararda asla 6 yıldır taşımaya çalıştığım başörtüsüne inanmamak veya saygısızlık yok. Bu kadar yapabildim. Aldığım kararı tamamen manevi yaşamak istedim. Hatta imkan olsaydı sessizce. Nasip. Gücüm yetmedi diyelim. Kalbim aynı yerde. Ama o da benimle Allah arasında zaten. Bu süreçte benden güç alanlar olduysa onları istemeden kırdıysam özür."

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat