Aslı Tandoğan Haberleri Ve Son Dakika Aslı Tandoğan Haberleri

Aslı Tandoğan Haberleri Ve Son Dakika Aslı Tandoğan Haberleri

Aslı Tandoğan 2 Nisan 1979'da Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp bölümünde lisans öğrenimini tamamlamıştır. 2002 yılında televizyonda yayınlanan Gülüm adlı dizide Sibel Can'la birlikte rol almıştır. Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat'in başrollerini oynadığı Aşka Sürgün dizisinde 2005 yılında Dilan adlı karakteri canlandırarak çıkış yapmıştır. 2007 yılında oldukça beğeni kazanan Kabadayı filminin başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ile paylaşmıştır. Dudaktan Kalbe, Behzat Ç., Leyla ile Mecnun, Ah İstanbul, Kapalıçarşı, Zehirli Sarmaşık, Muhteşem Yüzyıl gibi çeşitli televizyon dizilerinde rol almıştır. Behzat Ç. Ankara Yanıyor, Kendime İyi Bak, Git Başımdan, Söz Vermiştin gibi sinema filmlerinde yeteneklerini sergilemiştir. 2013 yılında Cahit Tan Yeşilada ile evlenmiş, bir çocuk sahibi olmuştur.

Aslı Tandoğan Haberleri

Dudaktan Kalbe'nin Lamia'sı ve Kenan'ı 16 yıl sonra bir arada! Son halleri gündem oldu

2000'li yılların efsane dizisi Dudaktan Kalbe bir dönem izleyicileri ekran başına kilitliyordu. Dizide 'Lamia' karakterini Aslı Tandoğan, 'Kenan' karakterini ise Burak Hakkı canlandırıyordu. Unutulmaz karakterler yıllar sonra aynı dizide buluştu. Yan yana gelen ikili sosyal medya hesaplarında paylaşım yaptı. İşte Dudaktan Kalbe'nin başrollerinin son halleri...

Magazin 04-08-2023 11:39

ÜVEY ANNE 6. BÖLÜM tek parça izle! ATV ÜVEY ANNE dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Üvey Anne dizisi altıncı bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların yeni dizisi Üvey Anne'nin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Üvey Anne 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-2023 20:59

14 yıl önce yayınlanmıştı! Dudaktan Kalbe'nin iki başrol oyuncusu bakın hangi dizide buluşuyor

Bir döneme damga vuran Dudaktan Kalbe unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan dizinin oyuncuları arasında Aslı Tandoğan, Burak Hakkı, Özge Özder, Yiğit Özşener ve Fadik Sevin Atasoy gibi isimler yer alıyor. Dudak Kalbe'nin iki başrol oyuncusu yeniden bir araya geldi.

Magazin 27-07-2023 11:19

Üvey Anne'nin İpek'i Aslı Tandoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aslı Tandoğan evli mi, eşi kim?

Aslı Tandoğan, Üvey Anne dizisinde İpek Zengin karakterine hayat veriyor. Kutsi ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrolü paylaşacak olan başarılı oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturuyor. Merak edilen yapımın senaryosunu ise Yasemin Kırbaş kaleme aldı. Peki, Üvey Anne'nin İpek'i Aslı Tandoğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aslı Tandoğan evli mi, eşi kim?

Magazin 19-06-2023 20:11

Aslı Tandoğan Kahramanmaraş'ta yaşadıklarını paylaştı, gözyaşları sel oldu! Nikah şahidi bile oldum

Oyuncu Aslı Tandoğan, 6 Şubat gecesi Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem sonrasında uzun bir süredir Kahramanmaraş'ta, sahada yardımlarına devam ediyor. UCİM aracılığıyla bölgeye giden oyuncu, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.

Magazin 26-02-2023 17:00

Dudaktan Kalbe'nin Lamia'sı Aslı Tandoğan son haliyle şaşırttı! Gören gözlerine inanamadı

İlk bölümü 2007 yılında ekrana gelen Dudaktan Kalbe dizisinde hayat verdiği 'Lamia' karakteriyle akıllara kazınan Aslı Tandoğan, bir süredir televizyon ekranlarında yer almıyor. Şimdilerde 43 yaşında olan güzel oyuncu son haliyle dikkat çekti.

Magazin 08-12-2022 09:40

Aslı Tandoğan Pınar Altuğ ile esnek hareketler yaptı! Yağmur Atacan'dan yorum gecikmedi

Aslı Tandoğan, Seda Deliormanlı ve Pınar Altuğ birlikte detoks kampına gitti. Bir süredir birlikte yoga yapan ünlü isimlerden esnek hareketler de gecikmedi. Amuda kalktığı anları paylaşan ünlü isimleri gören Altuğ'un eşi Yağmur Atacan’dan yorum gecikmedi.

Magazin 26-09-2022 14:32

Aslı Tandoğan'dan ekranlara dönüş müjdesi

Ünlü oyuncu Aslı Tandoğan, tütsü almak için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bayram tatilini ailesiyle Çeşme'de geçiren Tandoğan, "Ekranlara dönüş hazırlığındayım" diyerek sevenlerine müjdeyi verdi.

Magazin 11-05-2022 12:40

Aslı Tandoğan'dan itiraf gibi açıklama: Anne olunca anladım

2 çocuk annesi oyuncu Aslı Tandoğan, ‘'Annemin söyledikleri şimdi daha anlam kazandı' dedi.

Magazin 07-05-2022 14:16

Muhteşem Yüzyıl’ın Gevherhan Sultan’ı Aslı Tandoğan son haliyle yıllara meydan okudu! Sıfır makyaj pozuna yorum yağdı!

Aslı Tandoğan, yıllara meydan okuyan güzelliği ile büyüledi. Sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız fotoğrafına hayranlarından yorum yağdı. Muhteşem Yüzyıl’ın Gevherhan Sultan’ı Aslı Tandoğan'ın sıfır makyaj pozu çok beğenildi.

Magazin 22-04-2022 13:36

Dünyada ilk olacak yapımın başrollerinde Aslı Tandoğan ve Ceyda Düvenci var

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan dünyada ilk olacak bir yapımla dönüyor. Prens adlı dizi, West World, The Mandalorian gibi dünya çapında ünlü olmuş dizilerin yapımında kullanılan sanal prodüksiyonla (virtual production) çekilecek. Dizi, dünyada tamamı sanal prodüksiyonla çekilmiş ilk dizisi olacak.

Magazin 02-06-2021 12:18

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 2 Nisan tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Nisan ayı içerisinde tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 2 Nisan’da tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 2 Nisan olayları...

Trend 02-04-2021 13:22

Aslı Tandoğan kimdir? Menajerimi Ara dizisine konuk oldu! Aslı Tandoğan kaç yaşında, nereli? Aslı Tandoğan eşi kim?

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Menajerimi Ara her hafta ünlü bir oyuncuyu konuk ediyor. Dizinin pazar günü yayınlanacak olan bölümünde ünlü oyuncu Aslı Tandoğan da rol alacak. Şimdi ünlü oyuncuyla ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Aslı Tandoğan kimdir? Aslı Tandoğan kaç yaşında, nereli? Aslı Tandoğan eşi kim? İşte tüm merak edilenler…

Magazin 06-02-2021 18:55

Oyuncu Aslı Tandoğan: Kayınpederimin cenazesinde koronavirüse yakalandık

Oyuncu Aslı Tandoğan, kayınpederinin cenaze töreninde ailesiyle beraber koronavirüse yakalandığını açıkladı. Cenaze dolayısıyla eve kimseyi almadıklarını söyleyen Tandoğan, "Kimseyi kabul etmedik ancak maalesef yakalandık" dedi. Aslı Tandoğan, 40 yaşındaki eşi Cahit Tan Yeşilada'nın hastalığı çok ağır yaşadığını söyledi.

Magazin 16-12-2020 03:00

Aslı Tandoğan'ın acı günü

Aslı Tandoğan'ın kayınpederi Halil Can Yeşilada hayatını kaybetti. Tandoğan, vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 21-11-2020 17:45

Söz Vermiştin 15 Kasım'da vizyona girecek

Başrollerini Emre Karayel ve Aslı Tandoğan'ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Şenay Gürler, İlyas Özçakır, Gözde Seda Altuner, Enes Üstündağ, Mazlum Çimen, Levent İnanır ve Nur Sürer yer alıyor

Magazin 12-11-2019 18:35

Aslı Tandoğan: Zaman her şeyin ilacı

'Dudaktan Kalbe' dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Aslı Tandoğan, kızı Arya'nın bir yaş doğum günü için önceki gün çay partisi düzenledi.

Magazin 05-11-2019 14:43

Hayatın içinden gerçek bir aşk hikâyesi: 'Söz Vermiştin'

Emre Karayel ve Aslı Tandoğan’ın başrollerini üstlendiği Söz Vermiştin filminden ilk tanıtım videosu ve afiş yayınlandı.

Trend 21-10-2019 15:59

Aslı Tandoğan’ın acı kaybı

Oyuncu Aslı Tandoğan sosyal medya hesabından, yaşadığı acı kaybı ve kendisine hissettirdiklerini paylaştı.

Magazin 13-08-2019 11:07

Aslı Tandoğan, doğum anında yaşadıklarını anlattı

Oyuncu Aslı Tandoğan 32 haftalık doğan bebeğiyle ilgili doğum anında hissettiklerini canlı yayında anlattı.

Magazin 17-04-2019 15:29

Aslı Tandoğan'ın kızıyla pozuna beğeni yağdı

Ünlü oyuncu Aslı Tandoğan'ın kızıyla birlikte çekip paylaştığı pozuna beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-04-2019 15:29

Aslı Tandoğan: Kardeşinin adı ne olsun Atlas?

İkinci kez anne olan oyuncu Aslı Tandoğan, oğlu Atlas'tan kardeşine isim koymasını istedi! İki isim öneren güzel oyuncu o anları da kameraya aldırdı.

Magazin 22-11-2018 15:24

Çocuk sağlığında Omega-3'ün rolü

Prof. Dr. Ayper Somer: - "Omega-3 beyinde sinir iletilerinde çok önemli olan bir yağ asidi. Dolayısıyla eksikliğinde, zeka gelişiminde ya da kavrama yeteneğinde gerilik ortaya çıkıyor" - "Özellikle zeka gelişimi hızlı olduğu yaş gruplarında kullanılması hem bağışıklık sistemi hem de zeka gelişimi için çok yararlı"

Haber 23-10-2018 16:35

Aslı Tandoğan'ı bir de makyajsız görün!

Aslı Tandoğan da modaya uydu ve makyajsız halini takipçileriyle paylaştı! İşte ünlü isimlerin makyajsız halleri

Magazin 01-08-2018 13:38

Aslı Tandoğan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu

2014 yılında finansçı Cahit Tan Yeşilada ile dünya evine giren Aslı Tandoğan hamile olduğunu Instagram hesabından duyurmuştu! Bebeğin cinsiyeti de belli oldu

Magazin 19-07-2018 15:42

Aslı Tandoğan güzel haberi böyle verdi

Oyuncu Aslı Tandoğan ikinci kez annelik heyecanı yaşıyor. Ünlü oyuncu güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 26-06-2018 16:45

Aslı Tandoğan Yuvamdaki Düşman’la dönüyor!

Güzel oyuncu Aslı Tandoğan, dikkat çeken senaryosu ve oyuncu kadrosuyla çok yakında Show TV ekranlarına gelecek Yuvamdaki Düşman'da, tüm gözleri üstüne çekecek!

Magazin 12-01-2018 21:46

Aslı Tandoğan: O soruya cevap vermemeliydim

Aslıhan Doğan, Arda Turan'la yaşadığı ilişkiyle magazin dünyasında sürekli konuşulan bir isim haline geldi.

Magazin 06-03-2017 09:58

Yiğit Özşener ile Aslı Tandoğan 9 yıl sonra aynı projede

Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) yeni projesi "Bir Kahramanın Rüyası", 2009 yapımı "Dudaktan Kalbe"de başrolü paylaşan Aslı Tandoğan ve Yiğit Özşener'i 9 yıl aradan sonra aynı sette buluşturdu.

Magazin 28-08-2016 09:14

Hayvanları Koruma Kanunu için bir araya geldiler

Melda Onur'la buluşan sanatçılar ve hayvan hakları aktivistleri, Hayvanları Koruma Kanunu'nun değiştirilmesine dair kanun tasarısı hakkında Osman Demirel ile görüştü.

Haber 19-06-2014 12:20

Aslı Tandoğan evleniyor

Teoman Kumbaracıbaşı'yla 8 yıllık ilişkisini geçen yıl noktalayan Aslı Tandoğan, yeni sevgilisi Tan Yeşilada'yla evleniyor.

Magazin 15-06-2014 13:00

Hazal Kaya'yı konuşmaktan sıkıldım

A.Ş.K dizisinde başrolü paylaştığı Hazal Kaya hakkındaki sorular, Aslı Tandoğan'ı sıktı.

Magazin 28-02-2014 14:25

Hazal Kaya'yı kızdıran soru

Hazal Kaya, eski rol arkadaşı Aslı Tandoğan'la karşılaştırılmasına tepki gösterdi.

Magazin 27-02-2014 11:09

Hazal Kaya'nın dizisi final yapıyor

Kanal D'de Pazartesi akşamları saat 22:00'da ekrana gelen A.Ş.K. dizisi bu hafta final yapıyor...

Magazin 29-12-2013 15:14

Aslı Tandoğan ile Hazal Kaya kavga etti

A.Ş.K dizisinin başrol oyuncuları Aslı Tandoğan ve Hazal Kaya'nın sette kavga ettiği iddia edildi.

Magazin 05-12-2013 17:26