Kimsesizler Haberleri

İstanbul'da sır olay! Rus asıllı kadın evinde ölü bulundu! Dikkat çeken cep telefonu detayı

İstanbul'da Rus asıllı 51 yaşındaki Larysa Sancaklı'nın evinde cansız bedeni bulundu. Rus asıllı kadının yerde yatar vaziyette olduğu ve cep telefonunun sağ ayağının altında olduğu belirlendi. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek olan Sancaklı'nın cenazesinin ailesinin kabul etmemesi durumunda kimsesizler mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Haber 2023-06-26 11:18:14

Kahreden haber! Gerçek 2 gün önce ortaya çıktı, aynı gün hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 65 yaşındaki Ömer Lütfi Güldoğan’ın öldüğü 2 gün önce ortaya çıktı. Güldoğan'ın cenazesinin kimsesizler mezarlığında olduğunun belirlenmesinin ardından acı haberi alan Güldoğan'ın annesi aynı gün kalp krizinden hayatını kaybetti.

Haber 2023-04-08 11:40:49

Depremden sağ olarak kurtarılan Mukaddes Erva Aktaş'tan günlerdir haber alınamıyordu! Kahreden gerçek ortaya çıktı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yıkılan binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılan 10 yaşındaki Mukaddes Erva Aktaş'tan günlerdir haber alınamıyordu. Baba Abdullah Aktaş'ın günlerdir bulmak için çaba harcadığı kızı Mukaddes Erva Aktaş'ın hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Hastaneye kaldırıldıktan bir süre sonra hayatını kaybeden Mukaddes Erva'nın kimsesizler mezarlığına defnedildiği belirlendi.

Haber 2023-03-03 22:04:16

Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme: Cinayeti itiraf etmişlerdi... Tutuklandılar

Muğla'da 2009 yılında kaybolan kişinin öldürüldüğü iddiasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı. Öte yandan Menteşe ilçesindeki arazide başlatılan ceset arama çalışmaları da sonuçsuz kaldı. Bölgede daha önce bulunarak kimsesizler mezarlığına gömüldüğü belirtilen kemik parçaları üzerinde DNA araştırması yapılacağı bildirildi. İşte kan donduran haberin detayları...

Haber 2022-11-29 19:56:53

Korkunç olayın perde arkasından yasak aşk çıkmıştı! 13 yıllık sır perdesinde yeni gelişme

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 13 yıl önce ortadan kaybolan ve öldürüldüğü ileri sürülen Bayram Tosun olayının perde arkasından yasak aşk çıkmıştı. Öte yandan şüpheliler tarafından gömüldüğü belirlenen adreste 3 yıl önce insan kafatası, kemikler ve ayakkabı bulunduğu ve kimsesizler mezarlığına gömüldüğü iddia edildi. Kimsesizler mezarlığına gömülen kemikler üzerinde DNA testi yapılacak.

Haber 28-11-22 21:01

Bottan indirip denize bıraktılar! Cansız bedeni Kaş'tan çıktı... Mısırlı genç, kimsesizler mezarlığına defnedildi

Yunanistan'a geçmeye çalıştığı sırada, Yunan unsurlarınca bırakıldığı denizde boğulan Mısır vatandaşı 17 yaşındaki Keroles Saber Nassef Attalla, 15 gündür bekletildiği morgtan sonra kimsesizler mezarlığında toprağa verildi. Attalla'nın 2 arkadaşı ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 04-11-22 13:14

Son dakika! 1770 numaralı mezardan çıkan sır... Bir anda milyoner oldular! Mirasçılar şaşkın

Son dakika haberine göre, 200 milyonluk arazisi için bir şebeke tarafından kaçırılan ve ölüme terk edilen, arından da 1770 numaralı kimsesizler mezarlığına gömülen Erdal Yenisoy'un ölümü sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Hiç evlenmeyen ve ailesi olmayan 78 yaşındaki Yenisoy'un tüm mal varlığı kuzenlerine kalırken, mirasçılar ise halen şaşkın. İşte 1770 numaralı sır mezar olayında yaşanan son gelişmeler...

Haber 08-06-22 08:44

SON DAKİKA | Ölüme terk edildi, 1770 numaralı mezarlığa gömüldü... 200 milyon liralık arazi ile ilgili flaş gelişme

Son dakika haberine göre 200 milyon liralık arazisi için ölüme terk edilen ve 1770 numaralı kimsesizler mezarlığına defnedilen Erdal Yenisoy, Türkiye'nin gündeminden düşmezken, yeni bir gelişme yaşandı. Fethiye'de yaşayan ve Ankara'da bir evde ölecek hale gelene kadar tutulan Yenisoy, bilincini kaybettikten sonra götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Kimsesizler mezarlığına gömülen sonra Yenisoy'un ailesi şikayetçi olurken, bahsi geçen araziyle ilgili de yeni bir gelişme yaşandı...

Haber 07-06-22 08:31

Kış şartlarında sokakta barınmaya çalışan kimsesizlere devlet sahip çıktı

Soğuk havada sokakta yaşamak zorunda kalan 250 kişi, Ankara Valiliği tarafından kimsesizler için tahsis edilen otellere yerleştirildi - Ulus'taki otelde kalan Niyazi Koca: - "Temizliği , sıcak yemeği, barınmayı, sahiplenmeyi gördük. Elbiselerimizi ilgili kişiye teslim ediyoruz, yıkayıp kurutuyorlar, odamıza kadar getirip teslim ediyorlar" - Süleyman Güler: - "Devlet olmasa biz burada olabilir miyiz? Allah razı olsun devletten"

Yurthaber 24-12-21 11:21

Acı gerçek otopsi raporu ile ortaya çıktı! Bebeğin kafasına vurarak öldürmüşler

Eskişehir’de geçtiğimiz ay çöplükte cesedi bulunan kız bebeğin, yapılan ön otopsi sonucunda kafasına sert cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Bebeğin cesedi, bekleme süresinin dolmasının ardından kimsesizler mezarlığına defnedildi.

Haber 07-12-21 12:40

Kahreden gerçek 11 yıl sonra ortaya çıktı! Kimsesizler mezarlığına gömüldü, 2 yıl boyunca kadavra olarak kullanıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde 11 yıl önce amcasının yanından denize gideceğini söyleyerek ayrılan ve bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki Halit Emdirme'nin annesi Hanife Emdirme'nin DNA'sı (53), 2014 yılında denizde boğulduğu belirlenen bir cesedin DNA'sıyla uyuştu. Emdirme'nin cenazesinin 2 yıl üniversitede kadavra olarak kullanıldığı daha sonra kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıktı.

Haber 12-11-21 14:12

Müge Anlı'da günlerce aranan Bilsen Pirpor'un öldüğü ortaya çıktı! Yürek burkan detay

Lüleburgaz Deresi'nde 7 Eylül'de bulunan kimliği belirsiz cenazenin, 21 Ağustos'tan bu yana Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Bilsen Pirpor'a ait olduğu ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu'na giderek cenazeyi fotoğraflarından teşhis eden ağabey Şuayip Vatansever, kardeşinin cinayete kurban gittiğini, tek şüphelinin ise Pirpor'un yalan makinesi sevgilisi Yüksel Yıldırım olduğunu ileri sürdü. Talihsiz kadının, kimsesizler mezarlığına gömüldüğü öğrenildi.

Haber 30-10-21 10:04

Babasının yakıp öldürdüğü 13 yaşındaki kız kimsesizler mezarlığına defnedildi

Şanlıurfa'da evlenmek istemeyince babasının tinerle yaktığı 13 yaşındaki Amara Dwla'nın cenazesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın talimatıyla görevliler tarafından alınıp mezarlığın kimsesizler bölümünde toprağa verildi.

Haber 06-09-21 13:21

Van'ın göçmenlerle büyüyen kimsesizler mezarlığı

Van'daki göçmen ölümleriyle son yıllarda sürekli büyüyen, kimsesizler mezarlığında onlarca mezar taşının neredeyse hiçbirinde isim yok. Bazılarında ölüm tarihleri yazılı. Tarihlerin büyük bir bölümü son birkaç yıla ait. BBC Türkçe muhabiri Mahmut Hamsici, Van'daki kimsesizler mezarlığını yazdı.

Haber 25-07-21 13:26

New York’ta 750 cenaze bir yıldan fazladır kamyonlarda bekliyor

Koronavirüs nedeniyle en fazla can kaybı kaydeden ülke olan ABD'de virüsün en yoğun olduğu dönem olan Nisan 2020'de hayatını kaybeden 750 kişinin cenazelerinin hala soğutmalı kamyonlarda saklandığı açıklandı. Bir yıldan fazla süredir kamyonlarda saklanan cenazelerin ailelerin de isteğiyle kimsesizler mezarlığına gömüleceği belirtildi.

Haber 10-05-21 15:12

Kimsesizler mezarlığına defnedilecekti! Öğrencileri sahip çıktı

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde, çeşitli okullarda öğretmenlik yapan 82 yaşındaki Mehmet Yalçın, pazar günü Kuşadası'nda vefat etti. Yakını olmayan Koçarlı'nın bu nedenle İzmir'de kimsesizler mezarlığında toprağa verileceğini öğrenen öğrencileri, destek olarak emekli öğretmenin defnedilmesini sağladı.

Haber 02-03-21 20:21

Başkan Kaplan’dan Mehmet öğretmene vefa

Koçarlı’da uzun yıllar öğretmenlik yapan Mehmet Yalçın’ın Kuşadası’ndaki evinde vefat etmesinin ardından İzmir’de kimsesizler mezarlığında toprağa verileceğini öğrenen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, idari işlem başlatarak cenazenin Koçarlı’da öğrencilerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlanmasını sağladı.Koçarlı’da 1961-1990 yılları arasında 30 yıl süreyle Türkçe ve İngilizce öğretmenliği yapan 82 yaşındaki Mehmet Yalçın, ömrünün son yıllarını geçirdiği Kuşadası’ndaki evinde geçtiğimiz günlerde vefat etti.

Yurthaber 02-03-21 17:46

Türkiye'nin gündemine oturan Ali Çiftçi: Yeni bir hayat kurmak istiyorum

Antalya'da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği gerekçesiyle kesilen para cezası Emniyet Genel Müdürlüğü'nce iptal edilen Ali Çiftçi, dün akşam memleketi Ankara'ya gelerek Ankara Valiliği Kimsesizler Oteli'ne yerleştirildi. Çiftçi, "Bundan sonraki planım; bir iş bulup, yeni bir hayat ve yeni bir düzen kurmak istiyorum" dedi

Haber 28-12-20 15:11

Sokakta kalan ve ceza kesilen Çiftçi: Allah devletimizden razı olsun

Antalya'da kalacak yeri olmadığı için sokakta kalan ve kısıtlama nedeniyle ceza kesilen Ali Çiftçi'nin cezası, Emniyet Genel Müdürlüğü'nce iptal edildi. Çiftçi, daha sonra Ankara'ya getirilerek Valiliğe bağlı Kimsesizler Misafirhanesi’ne yerleştirildi. Kış boyu burada kalacak olan Çiftçi'ye iş bulma konusunda yardımcı olunacağı bildirildi. Çiftçi, "Antalya Belediyesi de bana çok yardımcı oldu. Allah devletimizden razı olsun" dedi.

Haber 27-12-20 23:20

Evde gömülü bulunan ceset kimsesizler mezarlığına defnedilecek

Gaziantep’te, bir evin avlusundaki merdivenin altına gömülü halde bulunan ve üzerine beton döküldüğü tespit edilen ceset, otopsi işlemlerinin ardından kimlik tespiti yapılamadığı için kimsesizler mezarlığına defnedilmek üzere Nizip ilçesine gönderildi.Olay, Gaziantep’in Nizip ilçesinde yaklaşık iki buçuk ay önce meydana geldi.

Haber 19-11-20 12:14

RTÜK'ün inceleme başlattığı Kimsesizler dizisinin ismi değişti! Çocukluk dizisi ne zaman başlıyor? İşte yayın tarihi

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden olan Kimsesizler'in ismi Çocukluk olarak değiştirildi. Dizinin ilk yayınlanan fragmanları hakkında RTÜK gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldığını duyurmuştu. Fox TV ise dizinin ismini Çocukluk olarak değiştirdi ve fragmanları da yayından çekti. Yeni fragmanlarda ise tepki çeken ifadeler yer almadı. Peki Çocukluk dizisi ne zaman başlıyor? İşte Çocukluk 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 01-10-20 20:47

Kimsesizler başlamadan olay oldu! RTÜK müdahalesiyle adı 'Çocukluk' oldu

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız ve Burcu Özberk'in yer aldıkları Kimsesizler dizisi başlamadan gündem oldu. RTÜK'e yapılan şikayet sonrası Kimsesizler dizisinin adı değişti.

Magazin 01-10-20 14:37

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 'Kimsesizler' adlı diziyle ilgili açıklama

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bir televizyon kanalında kimsesiz çocukları konu alan dizi filme ilişkin, "Yarınımız olan çocuklarımızı koruyabilmek için onları örselemeyecek bir yayın dilini hep beraber oluşturabileceğimize inanıyoruz." açıklamasını yaptı.

Haber 25-09-20 00:54

RTÜK, FOX TV'nin yeni dizisi Kimsesizler ile ilgili inceleme başlattı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), FOX TV'de Ekim ayında yayınlanmaya başlayacak olan Kimsesizler dizisi ile ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nin bildirimleri ve gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldığını açıkladı. Kimsesizler dizisinin fragmanında, Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı "Mahir Boztepe" karakterinin dizideki çocuklara sert ifadeler kullanması izleyicilerin tepkisini çekmişti.

Magazin 24-09-20 21:29

Kimsesizler dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Kimsesizler konusu nedir, oyuncuları kimler?

Fox TV'nin yeni sezon dizisi Kimsesizler'in 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Kimsesizler'in konusu da belli oldu. Peki Kimsesizler dizisi ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu.

Magazin 24-09-20 02:30

Kimsesizler dizisinden ilk fragman yayınlandı! Erdal Beşikçioğlu'nun dizisi Kimsesizler ne zaman başlıyor?

Fox TV'nin yeni dizisi Kimsesizler'den ilk fragman yayınlandı. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerde oynadığı Kimsesizler ne zaman başlayacak?

Magazin 17-09-20 23:25

Doğuştan engelli Melike tekerlekli sandalyesine kavuştu

Aydın’ın Söke ilçesinde yaşayan doğuştan engelli Melike Aslan’a Ege Kimsesizler, Sokak Çocukları ve Engelliler Derneği tarafından hayırsever bir vatandaş tarafından bağışlanan tekerlekli sandalye hediye edildi.Söke ilçesinde yaşayan doğuştan engelli 28 yaşındaki Melike Aslan’a Ege Kimsesizler, Sokak Çocukları ve Engelliler Derneği tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Yurthaber 10-08-20 10:23

Burcu Özberk Kimsesizler dizisine katıldı! İşte Kimsesizler dizisi oyuncu kadrosu

Afili Aşk dizisindeki rolüyle Altın Kelebek kazanan güzel oyuncu Burcu Özberk'in yeni dizisi belli oldu. Burcu Özberk, yeni sezonda Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde oynadığı Kimsesizler dizisinde rol alacak.

Magazin 19-07-20 22:17

Seyhan’dan yoksul ve kimsesizlere sıcak yemek

Seyhan Belediyesi, 4 mahalle muhtarının talebi doğrultusunda Kocavezir Mahalle Muhtarlığında kimsesizler için sıcak yemek verilmeye başlandı.Pandemi süresince Adana Valiliği ile koordineli bir şekilde Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde 144 bin porsiyon sıcak yemek üretip dağıtan Seyhan Belediyesi, “Yeni normal”de de aşevi hizmetini yeniden başlattı.1 Haziran’da açılan aşevinde Barbaros, Hadırlı, Akkapı, Mıdık mahallelerinin kesiştiği ortak noktada bulunan Bey Mahallesi Şehit Fatih Yeniay Aşevinde her gün en az 3 yemek çeşidi, saat 17:00 - 19:00 saatleri arasında ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşa sunuluyor.Seyhan Belediyesinin kendi personeli ve imkanlarıyla hijyen kurallarına tam olarak uyulan mutfakta gıda mühendisi kontrolünde üretilen yemekler, aşevinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ikram edilmesinin yanı sıra kimsesizlere de sunulmaya başlandı.Kocavezir ve çevre mahallelerdeki kimsesizlere, mahalle muhtarlarının da yönlendirmesiyle merkezi bir alanda bulunan Kocavezir Mahalle Muhtarlığı önünde sıcak yemek ikramı yapılıyor.

Yurthaber 19-07-20 11:28

Kimsesizler valilikte

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Eskişehir Şubesi yöneticileri; yeni atanan Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek “hoş geldiniz” dediler.

Yurthaber 11-07-20 11:26

Erdal Beşikçioğlu yeni imajıyla şaşırttı! Kimsesizler dizisi için saçını ve sakalını kesti

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. dizisinin yeni versiyonun tek sezonda bitmesinin ardından yeni proje için çalışmalara başladı. Yıllardır uzun saçları ve sakalıyla bilinen Erdal Beşikçioğlu, yeni dizisi Kimsesizler için imaj değiştirdi.

Magazin 10-07-20 02:11

Konya'da toprağa gömülü çocuk cesedi bulunması

Yunak ilçesinde, kimlik tespiti henüz yapılamayan çocuğun cesedi, otopsi işlemlerinin ardından kimsesizler mezarlığına defnedildi

Yurthaber 16-06-20 20:06

Selin Ciğerci'den Murat Övüç'ün Caner Çalışır iddialarına yanıt! 'Kimsesizler mezarlığı değil'

31 yaşında kalp krizi nedeniyle öldüğü açıklanan Caner Çalışır’ın cenazesinin ardından; Murat Övüç olmak üzere pek çok ismin ortaya attığı sansasyonel iddialara Selin Ciğerci’nin de adı karıştı. Ciğerci bu iddialarla ilgili net konuştu.

Magazin 15-06-20 14:11

Büyükşehirden kimsesizlere ‘Barınma Evi’

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ’Kimsesizler Barınma Evi’ inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Yurthaber 14-06-20 14:49

Sinem Umaş'tan Caner Çalışır'la ilgili şoke eden iddialar! 'Ablası cüzdanını, telefonunu bile istemiş'

Fenomen gelin adayı Sinem Umaş, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden Caner Çalışır'ın ablasının zoruyla kimsesizler mezarlığına gömüldüğünü ve ailesinin cenazeye katılmadığını ileri sürdü.

Magazin 12-06-20 13:56

Caner Çalışır kimsesizler mezarlığına mı gömüldü?

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a katılan Murat Övüç'ten geçtiğimiz gün hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hakkında dikkat çeken açıklamalar geldi.

Magazin 12-06-20 10:44

Beren Gökyıldız'ın yeni dizisi Kimsesizler oldu!

Başarılı dizilere imza atan MedYapım'ın yeni sezon için hazırladığı dizisinin adı belli oldu. Daha önce Anne ve Kızım gibi dizilerde rol alan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız, bu defa Kimsesizler dizisinde başrolde oynayacak.

Magazin 28-05-20 23:35

Kuşadası Kimsesizler Derneği 100 çocuğu giydirdi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Kimsesizler ve Sokak Çocukları Derneği, Bayram için 100 çocuğa kıyafet dağıttı.Kuşadası Kimsesizler ve Sokak Çocukları Derneği çalışmalarını sürdürüyor.

Yurthaber 22-05-20 10:25

Vali Köşger, kazanların başına geçip iftar yemeği paketledi

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, muhtaç ve kimsesizler için iftar yemeği hazırlanan merkeze gidip iftar yemeği paketledi.

Yurthaber 11-05-20 17:13

Sarıcakaya’da belediye ve kaymakamlıktan yaşlı vatandaşlara iftarda sıcak yemek ikramı

Sarıcakaya Belediyesi ve Kaymakamlığı, korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle evinden çıkamayan ve yemek hazırlama imkanı bulunmayan kimsesizler ile 65 yaş üstü vatandaşların evine iftar için sıcak yemek servisi yapıyor.Sarıcakaya Belediyesi ve Kaymakamlığı, yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri nedeniyle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü kimsesiz ile 65 yaş üstü vatandaşlarını unutmadı.

Yurthaber 30-04-20 11:20

Osmangazi’den vatandaşa sıcak iftarlık

Ramazan ayı boyunca her gün 5 farklı noktada yemek dağıtımı yapan Osmangazi Belediyesi, sokağa çıkma yasağında ise ihtiyaç sahiplerine sıcak yemekleri evlerine kadar götürüyor.Ramazan ayının bereketini Elmasbahçeler Otoparkı, Soğanlı Kültür Merkezi, Eskici Mehmet Dede Aşevi, Somuncu Baba Evi ile Sakarya Kimsesizler Aşevi’nde 3 çeşit yemek dağıtımıyla paylaşan Osmangazi Belediyesi, sokağa çıkma yasağından dolayı evlerinde kalan ihtiyaç sahibi vatandaşları da unutmuyor.

Yurthaber 25-04-20 15:38

Kütahya’da ’Kimsesizler evi’

Kütahya’da, sokakta yaşamak zorunda kalıp barınma imkanı olmayan vatandaşlan, ’Belediyenin kimsesizler evi’nde ağırlanıyor.

Yurthaber 23-01-20 14:14

Huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı Huzurevi’nde kalan yaşlılar, Zübeyde Hanım kadın eğitim ve Kültür Merkezi’nin konuğu oldu.Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizler Vakfı huzurevi sakinleri Altındağlı kadınların misafiri oldu.

Yurthaber 22-01-20 10:00

Engelsiz Kamp Alanı en kısa sürede tamamlanacak

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Engelsiz Kamp Alanı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını duyurdu.Seferihisar Engelliler Kimsesizler Alternatif Su Sporları Derneği (SEKADER), yıllardır Seferihisar Belediyesi desteği ile Doğanbey’de bulunan kamp alanında birçok sosyal ve kültürel programa ev sahipliği yapıyor.

Yurthaber 08-01-20 13:15

Kolombiya'da iç çatışmada öldürülen sivillerin naaşları, kimsesizler mezarlıklarında aranıyor

Kolombiya'da iç çatışmada öldürülen sivillerin naaşları, kimsesizler mezarlıklarında aranıyor

Haber 24-12-19 21:14

Dereceli kuaförden ücretsiz tıraş

Türkiye genelinde kimsesizler çocuklar yararına yapılan kuaförlük yarışmasında üçüncü olan Gaziantepli berber Halit Karakuş, yaşlıları, başarılı çocukları ve hiç tıraş olmamış köy okulu öğrencilerini ücretsiz tıraş ediyor.Gaziantep’te erkek kuaförlüğü yapan Halit Karakuş, girdiği yarışmalarda dereceyle dönerken yaptığı çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle de pek çok ödül kazandı.

Haber 21-12-19 11:39

Mersin Valiliğinden bazı binalara tarih yazılmasına ilişkin açıklama

Mersin Valiliği, kentte bazı binaların kapı zillerinin kenarına tarih yazılmasına ilişkin olayda, herhangi bir ideolojik boyutun olmadığının tespit edildiğini bildirdi.Konuya ilişkin Mersin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bazı binaların kapı zillerinin kenarına yazılan tarihlerle ilgili olarak bazı basın yayın organları ve internet sitelerinde ’Mersin’de de Alevi vatandaşların evlerinin işaretlendiği’ şeklinde haberler yer aldığı hatırlatıldı.Yapılan araştırmada, Alevi vatandaşlara yönelik herhangi bir işaretlemenin olmadığı vurgulanan açıklamada, "Yeni Bir Umut Engelli ve Kimsesizler Lösemi Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği İktisadi İşletmesi adına yardım toplayan Ö.U.

Haber 02-12-19 12:14

Karabük Valiliğinden imam açıklaması

Karabük Valiliği, Eskipazar ilçesine bağlı Hamamlı köyünde imam hatip olmaması nedeniyle köylülerin mağdur olduğu yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.Valilikten yapılan açıklamada, camilerin, huzur ve sükunun adresi, hayatın merkezi olduğu belirtildi.Kimi zaman hayatın karmaşası içinde insanların nefes almasını sağlayan ve onları manevi yönden yücelten bir mabet, kimi zaman çaresizler ve kimsesizler için sığınak, kimi zaman da yalnızlıktan bunalan ruhlar için sosyalleşme mekanı olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"İslam kardeşliğinin ve birlikteliğinin sembolü olan camiler, belli kişi ve zümrelerin değil, kadın-erkek, genç-yaşlı her yaştan ve her sınıftan Müslüman’ın rahatlıkla ziyaret edip ibadetlerini eda edebilecekleri yerlerdir.

Yurthaber 26-11-19 17:28

Başkan Demirtaş: En kısa zamanda Kimsesizler Evini ilçemizde hayata geçireceğiz

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kimsesizler Sığınma Evini İlkadım ilçesinde hayata geçirerek, sosyal bir yaraya merhem olacağını söyledi.İlkadım Belediyesi sokakta kalan sahipsiz ve kimsesiz vatandaşlar için ‘Kimsesizler Evi’ projesini ileri ki yıllarda faaliyete geçirmeyi planlıyor.

Yurthaber 24-11-19 15:50