MAGAZİN

Kapat

Hadise kendi mekanı 'La Plaj'da sahne aldı

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda ablası Hülya Açıkgöz'ün işlettiği La Plaj adlı mekanda çıkan olaylar sonrası Hadise duruma el attı. Beklenen ilgiyi görmeyen mekan için 5 şarkılık mini konser veren Hadise'nin after parti sürprizi ise Kerimcan Durmaz oldu.

1 milyon euro harcayarak Bodrum Yalıkavak'ta açtığı mekanla konuşulan şarkıcı Hadise önceki gün annesi ve kız kardeşi Derya ile soluğu plajda aldı. Beach'e açılışından bu yana ilk kez gelen Hadise, "Ben neden gelmiyormuşum diye konuşulmuş. Buyrun geldim, buradayım" dedi.
Hadise kendi mekanı  La Plaj da sahne aldı 1
Etrafı ağaçlarla çevrili özel locada sahne alan Hadise, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirirken çocuklara da özel ilgi gösterdi. Hayranlarının mekanı doldurmasıyla mini bir de konser veren ünlü şarkıcının ardından after party'de sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz sahne aldı.
Hadise kendi mekanı  La Plaj da sahne aldı 2

Bikinisinin üstüne giydiği pareolu hali ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı, seksi danslarıyla da kendisine bir kez daha hayran bıraktı.
Hadise kendi mekanı  La Plaj da sahne aldı 3

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat