MAGAZİN

Kapat

Korcan Cinemre, Ekşi Sözlük yazarı çıktı

Zuhal Topal'la programını trolleyen damat adayı olaran anılan Korcan Cinem Ekşi Sözlük yazarı çıktı. Zuhan Topal'ın izdivaç programını trollemesiyle bir anda gündeme oturan Korcan Cinemre'nin Ekşi Sözlük yazarı olduğu iddia edildi.

Ekşi Sözlük yazarı bu kez Zuhal Topal'ın izdivaç programında ortalığı karıştırdı. FOX Tv'de yayınlanan izdivaç programına katılan Korcan Cinemre isimli damat adayı, hem izleyenleri hem de stüdyodakileri şaşırttı. Canlı olarak ekrana gelen Zuhal Topal'la programında rahat tavırları ve kimseyi umursamaz halleriyle tepki çeken damat adayının Ekşi Yazarı olduğu iddia edildi. Daha öncede pek çok programı trollediği ortaya çıkan Ekşi Yazarı Korcan Cinemre'nin stüdyodakileri çıldırttığı anlar, video paylaşım sitelerinde "Zuhal Topal programını trolleyen damat adayı" olarak paylaşılırken, Ekşi Sözlükte açılan "İzdivaç programını trolleyen genç" başlığı altına yorum yağdı.

İŞTE EKŞİ SÖZLÜK ALTINDA YAPILAN O YORUMLAR

Adamın Twitter profilini buldum. Türkiye'de yayınlanan her yarışma programına katılmışlığı var resmen. Hatta bununla övünüyor yani trolleyen genç de normal değil.

Oturuşunu düzelttikten sonra "şimdi evlenilecek gibi mi oldum yani?" deyişi ile ezberden konuşan teyzenin de ağzının payını vermiştir. Topluma hitap ediyomuş, öyle oturulmazmış... Sebebi neydi ki? adamın bacak bacak üstüne atarak oturmasının kime ne zararı olduğunu ya da neden bu şekilde oturmaması gerektiğini sorsan iki kelimeyi yan yana getiremez oradaki kimse.

Rahatlığını tebrik etmek istediğim şahıstır. Reyting için ağlayıp göbek atanlarla dolu olan programı trollediği için ayrıca bir tebrik etmek istiyorum.

Efsane olmuş, gerçekten çok komik özellikle "abi kavga mı edeceğiz ya" demesinden sonra gülmekten koptum videodan.

Oradaki en büyük trol Umut'tur, o tiple sen kız bulamayıp izdivaç programına gidiyorsun, geçen sene de esradaydı bu dolaşıyor program program.

Adamı tanımıyorum ama sürekli yarışmalara filan katıldığını ortak arkadaşlardan duymuştum, Zuhal topal'ı trollediğini de anlatmışlardı şimdi sözlük'te başlığını görünce şaşırdım.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat