MAGAZİN

Kapat

Koronavirüse yakalanan Çılgın Sedat’ın eşi Özlem Kapurtu gözyaşlarıyla anlattı!

İçerik devam ediyor

Çılgın Sedat lakabıyla tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu ve eşi Özlem Kapurtu koronavirüse yakalandı. 14 yaşında Siraç isminde engelli bir çocukları bulunan çift zor günler geçiriyor. Yaşadıkları zor durumu Çılgın Sedat’ın eşi Özlem Kapurtu gözyaşları içinde canlı yayına bağlanarak anlattı.

Survivor programına katıldıktan sonra popülerliğini arttıran Çılgın Sedat ve eşi Özlem Kapurtu kronavirüse yakalandığını açıkladı. 2005 yılında dünya evine giren ve mutlu evlilikleriyle dikkatleri üzerine çeken çift koronavirüs testlerinin pozitif çıktığnı söyledi. Lerzan Mutlu’nun Uçankuş TV’de yayınlanan “Lerzan’la Çok Mutlu” programına görüntülü bağlanan anne gözyaşları içerisinde engelli oğlu Siraç için endişelerini dile getirdi.

‘OĞLUMA KİM BAKACAK?’

 Koronavirüse yakalanan Çılgın Sedat’ın eşi Özlem Kapurtu gözyaşlarıyla anlattı! 1

Evliliklerinden Siraç ve Yağız ismini verdikleri iki oğulları bulunan Çılgın Sedat ve eşi hasta oldukları dönemde engelli çocuklarının bakımı için korkularını vurguladı. 14 yaşındaki engelli oğlu Siraç’ın koronavirüs testinin negatif çıktığını söyleyen acılı anne, “Biraz nefes almakta zorlanıyorum. Bu karantina döneminde negatif olduğundan onun bakıma ihtiyacı var. Kim bakacak, nasıl bakacağız? Onun yemek yemesi gerekiyor. Birisi bana şunu söylesin, inanıyorum ki benim gibi bir sürü engelli annesi var ve çaresiz. Biz çocuğumuzu nereye bırakacağız? Bakın ilaçlarını ve yemeğini elimizle veriyoruz. Onun günlük bakıma ihtiyacı var ve kimseyi tanımıyor” dedi.

 Koronavirüse yakalanan Çılgın Sedat’ın eşi Özlem Kapurtu gözyaşlarıyla anlattı! 2

Oğlunu virüsten korumak için ayrı odalarda karantina yaptıklarını ifade eden Özlem Kapurtu, “Hastalığın kuluçka süresi var ben de bu süreçte yaptırdığımda negatifti ama sonra pozitif oldu. Ben bu süreçte çocuğumu kime bırakacağım? Çocuğumu tanımayan biri ona bakamaz. Ben şu şartlarda zor nefes alıyorken hasta çocuğum ne yapar? Engelli bireyler için bir şey yapılmıyor. Siraç bizimle kalıyor. Benim imkanım olduğu için odalara dağıldık ama diğer aileler için çok zor” diye konuştu.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat