Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, polisin, toplumun güvenliğinin garantisi olduğunu söyledi.
Çakır, Polis Teşkilatının 167. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, devletin köklü kuruluşlarındın birisi olan Emniyet Teşkilatının, 167 yıldır canla başla mücadele ettiğini vurguladı.
Görevi başında şehit olan polislere Allah'tan rahmet dileyen Çakır, şunları kaydetti: "Özverili ve başarılı hizmetleriyle güvenliğimizin garantisi olan polisimiz; her türlü iç ve dış tehdide karşı, dün olduğu gibi bugün de vatanına ve milletine hizmet etme konusunda görevini gözünü kırpmadan yerine getirmektedir. Polis, güvenliğimizin garantisidir. Vatanı ve milletinin güvenliği için gece gündüz demeden çalışan, polis teşkilatımızın tüm mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum."
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz