YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Malatya'da elektrik kesintisi

Malatya'nın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Malatya'nın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Fırat Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, enerji hatlarındaki bakım ve onarım çalışması nedeniyle, 26 Nisan Perşembe günü 07.00-17.00 saatleri arasında Akçadağ ilçesine bağlı İkinciler, Büyük Çimiş, Küçük Çimiş, Keller Hançerli, Gölpınar, Kömekavak, Dedeköy, Altunlu, Sahil Köy, Dedeyazı ve Karaterzi köyleri ile Mermer Ocakları ve Ören beldesi Hürriyet Mahallesi'ne elektrik verilemeyecek.

Aynı gün 10.00-12.00 saatlerinde Darende ilçesine bağlı Aşağıulupınar, Balaban ve Yukarıulupınar beldeleri ile Karabayır, Kaynak ve Yenipınar köylerinde; 13.00-15.00 saatlerinde de Doğanşehir ilçesine bağlı Yenice beldesi, Günpınar, Sakızlı, Başdirek, Yeniköy, Yarımca, Gaziköy, Irmaklı, Akova, Akçatoprak, Karşıyaka ve Güdül köylerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler