ŞIRNAK (A.A) - Uludere ilçesinde, teröristlerin döşediği mayına basan uzman çavuş şehit oldu.
Edinilen bilgiye göre, Uludere ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik arazi tarama faaliyeti sırasında, teröristlerce döşenmiş mayına basan uzman çavuş Kemal Akay ağır yaralandı. Akay, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Malatya Doğanşehir nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen şehit uzman çavuş Akay için, Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Şehidin cenazesi daha sonra Malatya'ya gönderildi.
Bölgede terör örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz