YURTHABER

Kapat

Müsiad'tan Ak Parti İl Başkanlığı'na Ziyaret

MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Adıyaman İl Başkanı...

Müsiad'tan Ak Parti İl Başkanlığı'na Ziyaret

MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat'ı makamında ziyaret etti.

Yeni Teşvik Yasası'nda Adıyaman'ın Şanlıurfa ile beraber 6. bölgede yer almasının daha uygun olacağını belirten MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin, "Adıyaman farklı yerde gösterilerek haksızlık yapıldığı kanaatindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden gelmeyeceğimiz bir sorun yok, yeter ki beraber olalım. AK Parti 10 yıldır Türkiye'nin ve Adıyaman'ın çehresini değiştirmiştir. Yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Bizler MÜSİAD olarak yapılanları takdir, yapılamayanları takip edeceğiz ve çözümü noktasında beraberce çözümler üretmeye gayret göstereceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Halil Fırat ise, "MÜSİAD, Türkiye için elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmemiştir. Türkiye'nin ekonomisine büyük katkıları olmuştur. Adıyaman'da olmaması büyük bir eksiklikti, bu eksikliği değerli başkanımız Mehmet Dağtekin ve arkadaşlarının gidermiş olması bizleri sevindirmiştir" diye konuştu.

Fırat, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte Adıyaman'ın daha iyi bir yere gelmesi için el ele çalışacaklarını belirterek, ziyaret için MÜSİAD'lılara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat