ÇANKIRI (A.A) - Okul servis şoförlerine "Trafik güvenliği ve ilk yardım" semineri verildi.
Nurettin Ok Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Çankırı Rehberlik Araştırma Merkezi'nde düzenlenen semineri, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü görevlisi Tıbbi Teknolog İsmail Er ve Çankırı Emniyet müdürlüğü 4. sınıf emniyet müdürü Ayhan Saraç verdi.
Tıbbi Teknolog Er, yaptığı konuşmada trafikte ilk yardım bilgisinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, erken ve doğru müdahalenin yaşam kurtarmada etkili olduğunu kaydetti.
Saraç ise, trafikte kurallara uymanın önemli olduğunu belirterek, öğrencileri servislere alırken dikkatli olunması gerektiğini kaydetti.
Muhabir: Özgür Alantor
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz