YURTHABER

Kapat

Otobüs durağında bıçaklı gasp

Otobüs bekleyen 30 yaşındaki Yusuf Sarı, yanına gelerek kendisinden cep telefonunu isteyen 3 kişi tarafından bıçaklandı

Otobüs durağında bıçaklı gasp

Konya'da durakta otobüs bekleyen 30 yaşındaki Yusuf Sarı, yanına gelerek kendisinden cep telefonunu isteyen 3 kişi tarafından bacağından bıçaklandı. Gaspçılar, yaralanan Sarı’nın cep telefonunu alıp, olay yerinde kaçtı.

Olay, Karatay ilçesi Aslanlıkışla Caddesi üzerinde bulunan bir otobüs durağında meydana geldi. İddiaya göre 30 yaşındaki Yusuf Sarı, evine gitmek üzere durakta otobüs beklemeye başladı.

Bu sırada Sarı’nın yanına tanımadığı 3 kişi geldi. Şüpheliler Sarı’dan cep telefonunu ve bir miktar para istedi. Sarı’da telefonunu ve parayı vermeyeceğini söyleyince, tartışma başladı. Tartışmada 3 kişi Yusuf Sarı’yı sol bacağından bıçakladı. Sarı, yaralanıp yere yığılırken, 3 gaspçı montunun cebinden cep telefonunu alıp olay yerinden hızla uzaklaştı.

Yusuf Sarı, çevredekiler tarafından olay yerine çağırılan ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yusuf Sarı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kaçan gaspcıları yakalamak için çalışma başlattı.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat