YURTHABER

Kapat

Polisi Arayarak İntihar Edeceğini Söyledi

Adapazarı ilçesinde tek başına yaşayan bir belediye şoförü, 155 polis imdat hattını arayarak intihar edeceğini...

Polisi Arayarak İntihar Edeceğini Söyledi

Adapazarı ilçesinde tek başına yaşayan bir belediye şoförü, 155 polis imdat hattını arayarak intihar edeceğini söyledi. Polis, adamı evinde ölü olarak buldu.

Olay, Adapazarı ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde bir evde meydana geldi. 55 yaşındaki 6 çocuk babası Metin Cebeci, tek başına yaşadığı evinde intihar etti. 155 Polis İmdat Hattını arayan Cebeci, "İntihar ediyorum' diyerek evinin adresini verdi. İhbar üzerine gelen polisler, Cebeci'nin cansız bedeniyle karşılaştı. 7.65 çapındaki tabanca ile kendini vurduğu anlaşılan Cebeci'nin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cinayet suçundan 10 yıl önce tahliye olan ve belediyeye hükümlü kadrosundan şoför olarak işe giren Cebeci'nin eşinden ayrıldığı kaydedildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat