YURTHABER

Kapat

Silifke’de Tmok ‘spor Kültürü Ve Olimpik Eğitim Projesi’ Sunumları Yapıldı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu tarafından ilköğretim 4-5. sınıflara yönelik...

Silifke’de Tmok ‘spor Kültürü Ve Olimpik Eğitim Projesi’ Sunumları Yapıldı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu tarafından ilköğretim 4-5. sınıflara yönelik hazırlanan ve 2006 yılından bugüne devam eden Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi'nin sunumları Silifke’de Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Olimpiyatlar, spor kültürü ve ahlakı, fair-play, çevre, beslenme gibi konular hakkında bilinçlendirilmesini amaçlayan eğlenceli ve eğitici interaktif programla Silifke’de İlkokul öğrencilerine sunum yapılıyor. Altı yılda Türkiye’nin 20’den fazla şehrinde 500 bin hedef öğrenci grubuna ulaşan projenin 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında 100 bin öğrenciyle daha buluşması bekleniyor.

Çeşitli filmlerle spor dalları öğrencilere tanıtılan program kapsamında Mersin’de yapılacak olan 2013 Akdeniz Oyunlarının tanıtım filmi gösterildi. Olimpiyatların nasıl başladığı ve bu güne nasıl gelindiği hakkında bilgilendirmenin yapıldığı sunumda öğrencilere olimpiyatlar konusunda sorular sorulup, çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen sunumlara Olimpiyat Komitesi Genel Sekreter yardımcısı Bilal Porsun, Olimpiyat Komitesi Üyesi Oktar Tertemiz, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Tarakçı, Sağlık Müdürü Yüksel Eren, Gençlik Spor İlçe Müdür Vekili Hasan Artural, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Şeker, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Program kapsamında Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar adına İlçe Gençlik Spor İlçe Müdür Vekili Hasan Artural’, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi adına Şube Müdürü Recep Şeker’e ve Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan’a plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat