YURTHABER

Kapat

Şöhretlerle, Pmyo Öğrencileri Dostluk Maçı Oynadı

Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu futbol takımı ile Malatya Şöhretler takımı dostluk maçı oynadı.PMYO Müdürü...

Şöhretlerle, Pmyo Öğrencileri Dostluk Maçı Oynadı

Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu futbol takımı ile Malatya Şöhretler takımı dostluk maçı oynadı.

PMYO Müdürü İbrahim Azcan’ın da izlediği dostluk karşılaşması 2-2 berabere bitti. Karşılaşma sonrası PMYO Müdürü İbrahim Azcan, Malatya Şöhretler Futbol Takımı Başkanı ve Antrenörü Aziz Ovagil’e plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

PMYO Müdürü İbrahim Azcan, yaptığı konuşmada, “Ben hepinize teşekkür ediyorum. Gerçekten centilmence bir maç oldu. Maçın 2-2 bitmesi de bunu ayrıca pekiştirdi. Maç 2-2 bittiği için bunun yakın zamanda rövanşını da yapalım” dedi.

Malatya Şöhretler Futbol Takımı Başkanı ve Antrenörü Aziz Ovagil ise, gösterdikleri ilgiden dolayı Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan’a teşekkür ederek, en yakın zamanda bir maç daha yapma sözü verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat