YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telefon dolandırıcısı suçüstü yakalandı

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran şüpheliyi suçüstü yakaladı.Edinilen bilgilere göre, Cevherdudayev Mahallesi ikamet eden G.G.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran şüpheliyi suçüstü yakaladı.
Edinilen bilgilere göre, Cevherdudayev Mahallesi ikamet eden G.G. telefonla arayarak kendisini polis ve savcı olarak tanıtan kişiye 8 bin dolar ve 13 bin Euro verdi. G.G. bu olayın ardından kendisini sürekli arayan kişilerin para istemesi üzerine durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü yankesicilik ve dolandırıcılık büro amirliği ekipleri tarafından kurgulanan plan çerçevesinde telefon dolandırıcısı D.A. parayı almak üzere Hacırüştü Mahallesi Kazım Hoca Caddesi civarında boş arazide üzerinde seri numaraları belirlenen paraları almak üzere G.G. ile buluştu. Telefon dolandırıcısı D.A. parayı teslim aldığı anda ise polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.A. tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler