YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Toptaş Köyü Sulama Suyu Hattı Belediye Tarafından Yenileniyor

Kumluca'ya bağlı Toptaş köyü sulama suyu ana drenaj pompa hattının belediye tarafından yenilendiği bildirildi.

Kumluca'ya bağlı Toptaş köyü sulama suyu ana drenaj pompa hattının belediye tarafından yenilendiği bildirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye tarafından yürütülmekte olan Toptaş köyü sulama suyu ana drenaj pompa hattındaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Drenaj hattının geçmiş yıllarda DSİ tarafından yapıldığını, aradan geçen sürede demir boruların çürüdüğünü, bundan dolayı vatandaşlara zarar verdiğini ifade eden Çetinkaya, sulama suyu hattında yenileme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Çalışmaların belediye su ve kanalizasyon ekipleri tarafından yürütüldüğünü anlatan Çetinkaya, çalışmalarda çelik boru döşendiğini kaydetti. Hattın yaklaşık 600 metre olduğunu belirten Çetinkaya, "Yenilenecek sulama suyu ana hattı sayesinde Toptaş köyünde bulunan vatandaşlarımız arazilerini rahatça sulayabilecek. Geçmiş yıllarda döşenen ve demir olan borular zamanla aşınmış ve kullanılamaz hale gelmişti. Bundan dolayı da hem sulama konusunda hem de borunun geçtiği bölgelerde birçok vatandaşımız mağduriyet yaşıyordu" dedi.

Çetinkaya, çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi için çalıştıklarını bildirdi.

Muhabir: Mehmet Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler