Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Adıyaman Şube Başkanı Nusret Tunç, 26 Kasım tarihinde başlatılacak olan öğrenci yurdu inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Tunç yaptığı basın açıklamasında, "Okula gitmek için köyden Adıyaman'a gelen orta okul ve lise öğrencileri için vakfımız tarafından cemevi üst katına yapılacak olan 300 kişilik öğrenci yurdu inşaat çalışmaları, 26 Kasım tarihinde yapılacak olan törenle yapılacaktır. Yapılacak olan törene; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve beraberindeki heyetin katılımı ile öğrenci yurdu inşaat çalışmaları yapılacaktır. Yapılacak olan törene tüm halkımız davetlidir" şeklinde konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz