YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Tarsus Belediye, WNBA takımlarından Los Angeles Sparks'ta forma giyen Delisha Milton-Jones ile anlaştı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Tarsus Belediye, WNBA takımlarından Los Angeles Sparks'ta forma giyen Delisha Milton-Jones ile anlaştı.

Genel menajer Melahat Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, 14 sezondur WNBA'de oynayan, Florida mezunu 1.86 metre boyunda ve 38 yaşındaki Jones'in, 11 yıl da Euroleague'de oynadığını belirtti.

Delisha Milton-Jones'in birçok takımda forma giydiğini ve ABD milli takımı ile Olimpiyatlar ve Dünya Şampiyonaları'na katıldığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Bu sezon Euroleague'de mücadele edeceğimiz için transferde tecrübeli isimlere de yer veriyoruz. Antrenörümüz Erdal Yeğin'in isteği doğrultusunda gerek WNBA ve gerekse Euroleague'de tecrübeye sahip olan Delisha Milton-Jones'u kadromuza dahil ettik. Yeni oyuncumuzun Türk ligine kolay uyum sağlayabileceğini düşünüyoruz."

Muhabir: Ahmet Can Erdoğan/Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler