Sakarya Büyükşehir Belediyesi girişimcilik eğitimleri kayıtları başladı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kalkınma Ajansı ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlediği "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri" ile iş fikirlerini hayata geçiriyor. Eğitimlerle Sakarya'daki girişimcilerin gelişmesi ve girişimciliğin yaygınlaşması hedefleniyor.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Türker Vardar yaptığı yazılı açıklamada, "Sakarya Girişimci Oluyor" projeleri kapsamında üç girişimcilik eğitimini tamamladıklarını bildirdi.
Vardar, dördüncü program için kayıtların başladığını belirterek, şunları kaydetti:
"Projemizde, ücretsiz olarak düzenlenecek 70 saatlik girişimcilik eğitiminden sertifika alan girişimciler, 30 bin TL hibe, işlerini kurduktan 1 yıl sonra, 2 yılı ödemesiz olmak üzere 36 ay vade ile faizsiz 70 bin TL kredi kullanabilme hakkına sahip olacaklar. 20 Aralık'ta başlayacak eğitimlerimizi 11 Ocak'ta sonlandıracağız."
Belediyenin internet sitesinden yapılan kayıtlar, 10 Aralık Pazartesi günü sona erecek.
Muhabir: Çağrı Turgut
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz