YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaralı Leyleğe Köyüler Sahip Çıktı

Konya'nın Halkapınar ilçesine bağlı Büyükdoğan köyünde, kartalların saldırısıyla yaralanan leyleğe köylüler sahip çıktı.

Konya'nın Halkapınar ilçesine bağlı Büyükdoğan köyünde, kartalların saldırısıyla yaralanan leyleğe köylüler sahip çıktı.

Büyükdoğan köyünde yaşayan Mahmut Uzuner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kışla Mevkisi'ndeki üzüm bağına giderken, 3 kartalın gökyüzünde bir leyleğe saldırdığını gördüğünü söyledi.

Kartalların pençe darbeleriyle yaralanan leyleğin yere düştüğünü ifade eden Uzuner, "Koşarak düşen leyleğin yanına gittim. Beni gören kartallar kaçtı. Leylek yaralanmış, uçamıyordu. Sonra leyleği alıp evime götürdüm. Leyleği kurtardıktan bir süre sonra ne yapacağımı bilemedim, jandarmadan yardım istedim" dedi.

Köye gelen Halkapınar Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaralı leyleği alarak, Ereğli Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği yetkililerine teslim etti.

Muhabir: Yavuz Görür / Rıfat Yerlikaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler