YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yarı Finale Kalan Takımlar Belli Oldu

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Belediyesi'nin düzenlediği "Kurtuluş Kupası" maçlarında yarı finale kalan 4 takım belli oldu.

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Belediyesi'nin düzenlediği "Kurtuluş Kupası" maçlarında yarı finale kalan 4 takım belli oldu.

7 takımın katıldığı "Kurtuluş Kupası" maçlarında yarı finale İlyasköy, Karacaovalı, İmaj Kuaför ve Şahinli takımları kaldı.

Yarı finale çıkmayı garantileyen iki takım arasında oynanan günün son maçında İlyasköy Şahinli'yi 8-6 yendi. Yarı final maçları Dalyan Mahallesi'ndeki belediye stadında pazar günü oynanacak. Karşılaşmanın ilk maçı Karacaovalı ile İmaj kuaför arasında oynanacak. İkinci maç ise İlyasköy ile Şahinli arasında yapılacak, bu karşılaşmada finale çıkan takımlar belirlenecek.

Final karşılaşması ise pazartesi günü oynanacak.

Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler