YURTHABER

Kapat

Yıldızlar Futbol Grup Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği İlköğretim Okullar arası Yıldızlar Futbol Grup...

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği İlköğretim Okullar arası Yıldızlar Futbol Grup Birinciliği maçları sona erdi. 1 Nolu Sentetik sahada oynanan ve üç gün süren müsabakaların sonunda üç grup birincisi belli oldu. Dokuz takımın katıldığı ve üç grupta oynanan maçlarda A Grubu'nda Ağrı, B Grubu'nda Bayburt ve C Grubu'nda Erzurum Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu birinci olarak Türkiye yarı finallerine yükselmeye hak kazandı.

İKİ MAÇTA 10 GOL

Son yıllarda futbolda Erzurum'un gurur kaynağı olan Antrenör Fatih Kula yönetimindeki Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu, yine büyük bir başarıya imza attı. Erzurum ekibi iki maçta 10 gol atarak grup şampiyonu olduğu turnuvada golcü kimliği ile yine ön plana çıktı. Mavi-beyazlı takım, Türkiye yarı finallerinde de aynı başarıyı sürdürüp, adımı final grubuna yazdırmak istiyor. Milli Eğitim Müdürlüğü Spor İl Koordinatörü Alpaslan Topçu'da C Grubu'nda grup şampiyonu olan Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu Antrenörü Fatih Kula ve futbolcularını kutlayarak, Türkiye Yarı Finalleri öncesinde kendilerine başarı diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat