MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir son bölümü izleyicilerini şaşırttı

Tarihe geçen Medcezir final bölümü 12 Haziran Cuma akşamı yayınlandı. Medcezir son bölümü izleyicilerini önce gözyaşlarına boğdu, sonra gülümsetti.

MEDCEZİR İLK FİNAL FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

[MEDCEZİR FİNAL 3. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!](https://www.mynet.com/medcezir-final-bolumu-3-fragmani-57625-mymagazin ?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

Star Tv ekranlarında iki sezondur izleyicilerle buluşan Medcezir final bölümüyle veda etti. İzleyicilerine beklenmedik şekilde veda eden Medcezir sonl bölümünde izleyicilerin akıllarını kurcalayan sorular yanıt bekliyordu. Dünya evine giren Mira ve Yaman'ın geleceği izleyicilerin tahmin ettiği gibi kısa mı yoksa uzun mu süreceği özellikle merak edilen konuydu. Duygusal ve eğlenceli anların yaşandığı Medcezir dizisinde Yaman ve Mira'nın kesişen birbirinden farklı hayatları gözler önüne serildi. Hafta içinde yayınlanan fragmanlarda dizinin beklenenin aksine kötü sonla biteceğine dair ipuçları verilirken, sosyal medyada dizinin takipçilerinde de bu yönde bir algı oluşmuş durumdaydı ancak dizinin finalinde izleyicilere ters köşe yapıldı ve Medcezir dizisi beklenmedik bir Medcezir final bölümünde amansız bir hastalığı yakalanan Mira ameliyat masasına yattı ve hayatının en büyük aşkı Yaman ile adeta bir veda konuşması yaptı.Star Tv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Medcezir Final bölümüyle 12 Haziran Cuma günü saat 20.30'da son kez ekrana geldi ve izleyicilerle son kez buluştu.

MEDCEZİR FİNAL ÖZETİ

İki yıl önce, ağabeyinin başına iş açmasıyla suça bulaşan Yaman'ın hayatı, hayırsever avukat Selim Serez ile tanışınca tamamen değişti ve Tozludere'de başlayan hikayesi Altınkoy'da devam etti. Yaman bir gün Mira gibi bir kız ile karşılaşacağını ve onun hayatındaki en önemli kişi olacağını tahmin bile edemezdi. Ama kader onları karşı karşıya getirdi. İlk görüşte çakan kıvılcım, geçen zaman içinde derin bir sevdaya dönüştü.İki ayrı dünyayı kalpleriyle birleştirdiler. Çok mücadele ettiler, savaştılar, birlikte olmak için direndiler ve birbirlerinden hiç vazgeçmediler... Evlenerek, mutluluklarını zirveye taşıdılar...Şimdi bu efsane serüven hafızalardan çıkmayacak bir finalle sona erdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler