MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Onlar da şike dosyasında

Sinan Engin ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in, Olgun Peker'le yaptığı telefon konuşması da dava dosyasına girdi.

Telefonda bir gece kulübüyle yaşadığı sorunları şike yapmak ve örgüt lideri olmak suçundan cezaevinde bulunan Olgun Peker'e anlatan Oğulcan Engin, "Bak daha bu sene, avizenin altına oturabildim. Ya şaka gibi bana bildiğin böyle susak muamelesi yapıyorlar, tuvaletin oraya loca moca veriyorlar abi ya" diye yakındı.

OLGUN PEKER: Naber oğlum?
OĞULCAN ENGİN: Bırakıyorsun buralarda böyle böyle bu iki paralık adamlar bize şey yapıyor Olgun abi ya.

O.P: Kimse birşey yapamaz sana.

O.E: Ya kapıdan içeri almıyor beni Olgun abi biliyor musun ya?

DOĞA KANUNU NASİHATI!

O.P: Neyse ben şimdi konuştum.
O.E: Hı hı.
O.P: Sen de dikkatli ol, şimdi sen gençlik çağındasın ya sen.

O.E: Ya Olgun abi, beni biliyorsun, ben kavga ettim desem sana söylemez miyim veya babama.. Babama yemin ederim benim o olayla alakam yok, olayla alakası yok olanlar bu Aleyna'nın kardeşi... Erkan para yolluyor diye içeri giriyorlar ben giremiyorum abi ya.
O.P: Şimdi olayla hiç alakan olmadığını biliyorum, onlar da kendileri söylüyor senin o olayla bir alakan olmadığını. Şimdi sen bizim için herşeyden önce önemlisin, şunu bil. Yarın bir tanesi gelir i... yapar, ondan sonra ne yaparsak yapalım içİnden çıkamayız. Şimdi senin konumun itibariyle çevrendeki insanlar senden faydalanmak isteyen insanlar, bu haliyle doğanın kanunu bu anladın mı Oğulcan...

DAHA BU SENE AVİZENİN ALTINA OTURABİLDİM

O.P: Orada kimsenin sana birşey deme şansının olmadığını biliyorsun.
O.E: Yemin ederim sana abi, benim tek problemin Ali Ünal'la, Erkan abi bana bak bana bir yemin ederim bak daha bu sene, avizenin altına oturabildim. Ya şaka gibi bana bildiğin böyle susak muamelesi yapıyorlar, tuvaletin oraya loca moca veriyorlar abi ya.
O.P: Haftaya ben oraya geleceğim, 10-15 gün sürer...

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler