Kobra Murat katıldığı bir programda '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. 2. Sayfa'ya konuk olan Kobra Murat, "Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girdi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda" dedi.
Kobra Murat gerçek mal varlığını ise şöyle açıkladı: 1 dairem var, büyük oğluma bir ev aldım, kızıma bir ev aldım, küçük oğluma 1 ev aldım.

Yazlık aldım 2 tane gecekondum var. 23 m2 evde 6 kişi yaşadık biz. 20 m2 3 katlı dükkanım var. Bir de çocuklarıma yaptırdığım 14 ayar böyle gösterişli şeyler var. Benim arabam bile yok. İşe giderken bile otobüsle giderim. Halkın içine karışıyorum, onlar da şaşırıyorlar."
Konuşması sırasında İbrahim Tatlıses'in kızına taktığı altın kemeri de yorumlayan ünlü isim şunları söyledi:
"İbrahim Tatlıses'in taktığı bizimkilerden. Gösteriş olarak abartılı ama satınca o kadar yüksek değil. 200 bin TL'ye alıyorsan 100 bin TL'ye satıyorsun öyle düşün" açıklamasında bulundu.
Yeni sezon hakiki deri bot ve çizme modellerini keşfedin
Cilt bakımına dair aradığınız her şey burada! Üstelik uygun fiyatlarla...
Ayaklarınızı sıcacık tutacak ev terliklerindeki fırsatı kaçırmayın
En uyguna almanın keyfini çıkarın! Stok fazlası ürünlerde %15 ve üzeri indirim
Stilinizi canlandıracak Koton marka kadın erkek giyim ürünlerinde fırsat
*Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.*