SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"1993 dün gibi aklımda"

Galatasaray ile karşılaşacak Manchester United'ın orta saha oyuncusu Ryan Giggs, 1993 yılında Ali Sami Yen Stadı'nda oynadıkları Galatasaray maçı için "Dün gibi aklımda" ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın Galatasaray ile karşılaşacak Manchester United'ın orta saha oyuncusu Ryan Giggs, 1993 yılında Ali Sami Yen stadı'nda oynadıkları Galatasaray maçı için "Dün gibi aklımda. Asla unutulmayan anılar vardır ya bu da onlardan biri" dedi.

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

[*\ SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

**](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1%22)

Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında evinde Galatasaray'ı ağırlayacak İngiliz ekibi Manchester United'ın Galli orta saha oyuncusu Ryan Giggs, 1993 yılında Ali Sami Yen Stadı'nda oynadıkları Galatasaray maçı öncesinde taraftarların kendilerini "Welcome to Hell (Cehenneme hoş geldiniz)" pankartıyla karşılamasını unutamadığını ifade etti.

38 yaşındaki Giggs, İstanbul'da geçirdikleri 48 saatle ilgili, "Dün gibi aklımda. Asla unutulmayan anılar vardır ya bu da onlardan biri. O gün, taraftarlar, takım otobüsüne çeşitli maddeler fırlatmıştı. Bizi uyutmamak için otelin önünde gece boyunca tezahürat yapmış ve odadaki telefonları arayıp durmuşlardı" diye konuştu.

2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde, sürpriz şekilde İsviçre temsilcisi Basel ve Portekiz temsilcisi Benfica'nın altında kalarak Şampiyonlar Ligi'nden elenen Manchester United'ın teknik direktörü Alex Ferguson ise bu yıl da gruplardan çıkamamaları durumunda ağır eleştirilere maruz kalacaklarının farkında olduklarını dile getirdi. Ferguson, geçen sezondan ders aldıklarını belirterek, "Kuşkusuz geçen yıla göre daha iyi olacağız" dedi.

Ferguson, son on yıl içinde Barcelona'ya iki kez finalde kaybettiklerini, iki kez de şampiyon oldukları Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın muhteşem bir deneyim olduğunu kaydederek, Şampiyonlar Ligi'nde üst düzey futbol oynandığını bildirdi.

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Türkiye'den Galatasaray, İngiltere'den Manchester United, Portekiz'den Braga ve Romanya'dan Cluj mücadele edecek. Manchester United ile Galatasaray arasındaki maç, yarın Old Trafford Stadı'nda TSİ 21.45'de başlayacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler