Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2021’in merakla beklenen filmleri

    Lady Gaga'nın rol aldığı Gucci'den Wes Anderson yapımı The French Dispatch'e, Martic Scorsese’nin Killers of the Flower Moon yapımına 2021’in merakla beklenen filmleri için size harika bir rehber hazırladık.

    2020’de dünyayı altüst eden Covid-19 salgını her sektörü olduğu gibi sinema sektörünü de derinden etkiledi. Vizyona girmeye hazır halde bekleyen filmlerin birçoğu 2021’e kaydırılırken 2020’de ön çalışma aşamasındaki filmler de 2021’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2021’in merakla beklenen filmleri arasında birçok usta yönetmenin filmi yer alıyor.

    2021'İN MERAKLA BEKLENEN FİLMLERİ

    2021’in merakla beklenen filmlerine imza atan yönetmenlerin arasında Martin Scorsese, Pedro Almodóvar, Wong Kar-wai, Paul Thomas Anderson, Wes Anderson, Jane Campion, Ridley Scott, Céline Sciamma, Joel Coen, Terrence Malick, Park Chan-wook isimleri geçiyor.

    Her ne kadar salgın nedeniyle pek çok film setine ara verilerek çekimler durdurulsa veya yavaşlasa da film endüstrisi büyük yatırımlar yaptığı filmleri yetiştirmeye var gücüyle uğraşıyor. Zaten bitmiş ve dijital platformlara satılmamış yapımlar raflarda izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. İşte 2021’in merakla beklenen filmleri.


    Mynet Youtube

    2021 filmleri

    En Çok Aranan Haberler