EĞİTİM

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KPSS sınav giriş belgeleri açıklandı! 2022 KPSS Lisans sınavı giriş belgesi ÖSYM sorgulama sayfası!

KPSS sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından açıklandı. 2022 KPSS Lisans sınavı için geri sayım sürmeye devam ederken, sınava girecek olan adaylar ÖSYM tarafından yayımlanan KPSS sınav giriş belgelerini görüntülemeye başladı. KPSS sınav giriş yerlerinin açıklanmasıyla birlikte birçok kişi, 'KPSS sınav giriş yerleri nasıl sorgulanır?' aramasını internet üzerinden yapmaya başladı. İşte 2022 KPSS Lisans sınavı giriş belgesi ÖSYM sorgulama sayfası!

2022 KPSS Lisans sınav giriş belgeleri ile ilgili son dakika açıklaması Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapıldı. Konuya ilişkin detayları öğrenmek isteyen vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Vatandaşlar arama motorlarında "KPSS sınav giriş belgeleri 2022 açıklandı mı?" konu başlığını sorguluyor. İşte KPSS sınav giriş belgesi ekranı...

KPSS SINAV GİRİŞ BELGELERİ 2022 AÇIKLANDI MI?

2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) oturumları sınava giriş belgeleri erişime açıldı.

Konuya ilişkin açıklama hem Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin internet sitesinden hem de sosyal medyadan yapıldı.

LİSANS OTURUMU KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ

KPSS Sınava Giriş Belgesi ile ilgili ÖSYM'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu ile 2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumuna katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 14.30'dan itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-KPSS Lisans (Eğitim Bilimleri) oturumu için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır."

ÖSYM AİS EKRANI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi "Aday işlemleri Sistemi" ekranı için aşağıdaki linke tıklayınız:

https://ais.osym.gov.tr/

Keşfet


En Çok Aranan Haberler