YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahlat'ta Internet Kafeler Denetlendi

Ahlat'taki internet kafeler, kaymakamlığın oluşturduğu komisyon tarafından denetlendi.

Ahlat'taki internet kafeler, kaymakamlığın oluşturduğu komisyon tarafından denetlendi.

Ahlat Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Sıtkı Erdemir başkanlığında, polis ve zabıta ekipleri ile bilgisayar öğretmeninden oluşan komisyon, ilçe merkezindeki internet kafelerde denetimde bulundu.

Denetimlerde, internet kafe işletmecilerine uymaları gereken kurallar hakkında bilgi veren komisyon üyeleri, kafelerin belediye açılış ve çalışma ruhsatları, kaymakamlıktan alınması zorunlu olan izin belgeleri, sigara yasağına uyulup uyulmadığı ve 'sigara içilmez' levhalarının olup olmadığını kontrol ediyor.

Komisyon üyeleri, denetimlerinde işletmecileri, 12 yaş altı çocukların kafeye alınmaması konusunda da uyardı.

Muhabir: Selcan Bayar/ Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler