Mynet Trend

Kapat

Ahsen TV muhabiri Cumhuriyet Gazetesi davasında ortalığı karıştırdı

İçerik devam ediyor

İnternette Ahsen TV olarak yayınladığı röportajlarla bilinen Bülent Yapraklıoğlu, elinde Beyaz TV mikrofonuyla Cumhuriyet Gazetesi davasının görüldüğü İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde ortalığı karıştırdı.

Adliye dışında Cumhuriyet gazetesi çalışanlarına destek vermek için gelen ve sakin bir şekilde bekleyenlere söyledikleriyle kışkırtmaya çalışan Yapraklıoğlu, vatandaşlar tarafından sözlü olarak uyarıldı.

Sarfettiği hakaret dolu sözlerin dozajını artıran Beyaz TV muhabirini bazı vatandaşlar alkışlayarak protesto ederek, alandan uzaklaştırmaya çalıştı. Olayı daha da provoke etmek için polis barikatının arkasına geçen Yapraklıoğlu, burada da hakaret dolu sözlerine devam etti.

Polisin müdahale etmesiyle olay büyümeden önlenirken, Yapraklıoğlu polisler tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

Ahsen TV muhabiri Cumhuriyet Gazetesi davasında ortalığı karıştırdı 1

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat