Ikizler Erkegi Haberleri

Tıp dünyasını şaşkına çeviren örümcek ikizler! Çok nadir görülüyor: Pelvis bölgesinden yapışıklar... Üç bacak, dört kol

Endonezya'da yapışık ikiz olarak dünyaya gelen kardeşler 2 milyonda bir görülen son derece nadir bir durumla doğdu. 'Örümcek' gibi birbirlerine pelvis bölgesinden bağlı olarak dünyaya gelen ikizler tıp dünyasını da şaşkına çevirdi. Üç bacağa, dört kola ve bir penise sahip olan doğan ikiz kardeşlerin birbirlerinin ayırması imkansıza yakın.

Trend 2024-05-15 10:34:49

Yapışık ikizler merak edilen sorulara cevap verdi! Yatak odası itirafı... İçlerinden biri öldüğünde ne olacak?

23 yaşındaki Carmen ve Lupita Andrade beden aşağısı birbirlerine bağlı bir şekilde yapışık ikiz olarak dünyaya geldiler ve doktorların sadece bir gün ömür biçtiği kardeşler sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam ediyor. Kız kardeşler TikTok'tan ölüm, cinsellik, doğum ve annelik gibi çok merak edilen soruları cevapladı.

Trend 2024-04-16 08:39:38

'Yatak odasında kardeşim yüzünü çeviyor' itirafıyla çok konuşulan yapışık ikizler 62 yaşında hayatını kaybetti

Dünyanın en yaşlı yapışık ikizleri Lori ve George Schappell 62 yaşında hayatını kaybetti. İkili baş bölgelerinden birbirlerine yapışık halde dünyaya gelerek frontal lob beyin dokularının %30'unu birlikte kullanıyordu. Doktorlar yapışık ikizlerin en fazla 30 yıl yaşayabileceğini söylerken kardeşler 62 yaşında hayata veda etti.

Trend 2024-04-13 13:14:21

Düğün görüntüleri çok konuşuldu! İkiz kardeşler Abby ve Brittany Hensel'in yatak odasındaki sözleri sosyal medyada şaşkınlık yarattı

Dünyanın tanıdığı yapışık ikizler kardeşler Abby ve Brittany Hensel son birkaç gündür sosyal medyanın yeniden gündeminde. Kardeşlerden Abby Hansel'in eski ordu mensubu Josh Bowling ile düğün görüntülerinin ortaya çıkması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Düğün haberinin internette yayınlanmasının ardından Abby ve Brittany'nin bu kez yatak odasına dair itiraflarda bulunduğu bir görüntü internette dolaşmaya başladı.

Trend 2024-04-03 10:45:18

Konya'da 'ikizler' dehşeti! Amcalarını bıçaklayarak öldürdüler

Konya'da ikiz kardeş olan 17 yaşındaki M.M. ve H.M husumetli oldukları 32 yaşındaki amcaları Yasin Mutlu'yu bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan ikizler amcası tarafından ölümle tehdit edildiklerini söyledi. İki kardeş de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 23-03-24 12:11

İkiz fenomenlerin müstehcen paylaşımlar yaptıkları sosyal medya hesabını bir akrabası ifşa etti! 'Annem, fotoğraflarımızı akrabamız sızdırdığında öğrendi'

İkiz sosyal medya fenomenleri April ve Amelia Maddison, sosyal medyadan yaptıkları müstehcen paylaşımları sayesinde tanınıyor. Abonelik sistemiyle devam eden bir sosyal medya uygulamasında paylaşım yapan ikizler, annelerinin hesaplarından bir akrabalarının onları ifşa etmesi üzerine haberdar olduğunu söyledi. Annelerinin çok şaşırdığını ifade eden ikizlerin itirafı çok konuşuldu.

Trend 17-02-24 11:44

'Onlar için bir gül, bir mesaj kurtarır' Hangi burca hangi hediye alınmalı? Evlilik, aldatılma... İlişkilerde en iyi anlaşan burçlar hangileri? Astrolog Dolunay Karaca anlattı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde astrolog Dolunay Karaca, ilişkilerde en iyi anlaşan burçları tek tek sıraladı. Aynı zamanda hangi burçların hangi hediyeleri daha çok sevdiğini de anlatan Karaca, bazı burçlar için daha çok para harcanmış hediyelerin, bazıları için de duygusal temalı hediyelerin daha makbul olduğunu söyledi. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç ve diğer tüm burçların en güzel anlaştığı burçlar ve alınabilecek hediyeler...

Kadin 14-02-24 11:36

Konya'da 29 haftalıkken 1 kilogram doğan ikizler ailesinin neşesi oldu

Konya'da Zeliha ve İbrahim Acar çifti, erken dünyaya gelen ikizlerini, tedavilerinin ardından sağlıklı şekilde kucaklarına almanın sevincini yaşıyor.

Yurthaber 20-11-23 11:43

İlk bebeğini doğurduktan 6 hafta sonra yeniden hamile kaldı! İrlandalı ikizler itirafı tepkilerin odağına yerleşti

"İrlandalı ikizler" terimi, 12 ay veya daha az arayla doğan iki çocuğu olan bir anneyi ifade eder. TikTok'ta 'Carlydekort' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın ilk bebeğini kucağına aldıktan 6 hafta sonra yeniden hamile kaldığını söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı yeni bir gebelik için kadının acele ettiğini söylerken Carly, olumsuz yorumlara sert cevap verdi.

Trend 04-11-23 14:30

Günlük burç yorumları: 3 Kasım 2023 Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 3 Kasım Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 03-11-23 11:58

Günlük burç yorumları: 2 Kasım 2023 Perşembe günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 2 Kasım Perşembe aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 02-11-23 11:48

Kasım ayı burç yorumları! 2023 Kasım ayında burçları neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını Haziran ayında neler bekliyor? Aylık burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 2023 Temmuz ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 01-11-23 11:58

Günlük burç yorumları: 1 Kasım 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 1 Kasım Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 01-11-23 11:44

Günlük burç yorumları: 30 Ekim 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 30 Ekim Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 30-10-23 09:11

Günlük burç yorumları: 29 Ekim 2023 Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 29 Ekim Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 29-10-23 09:52

Günlük burç yorumları: 28 Ekim 2023 Cumartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 28 Ekim Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 28-10-23 11:44

Günlük burç yorumları: 27 Ekim 2023 Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 27 Ekim Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 27-10-23 11:16

Günlük burç yorumları: 25 Ekim 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 25 Ekim Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 25-10-23 12:02

Günlük burç yorumları: 24 Ekim 2023 Salı günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 24 Ekim Salı aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 24-10-23 12:04

Günlük burç yorumları: 23 Ekim 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 23 Ekim Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 23-10-23 09:10

Günlük burç yorumları: 22 Ekim 2023 Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 22 Ekim Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 22-10-23 09:13

Günlük burç yorumları: 21 Ekim 2023 Cumartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 21 Ekim Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 21-10-23 11:37

Günlük burç yorumları: 20 Ekim 2023 Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 20 Ekim Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 20-10-23 10:37

Günlük burç yorumları:19 Ekim 2023 Perşembe günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 19 Ekim Perşembe aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 19-10-23 11:35

Günlük burç yorumları: 18 Ekim 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 18 Ekim Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 18-10-23 11:38

Günlük burç yorumları: 17 Ekim 2023 Salı günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 17 Ekim Salı aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 17-10-23 11:50

Günlük burç yorumları: 16 Ekim 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 16 Ekim Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 16-10-23 09:16

Günlük burç yorumları: 15 Ekim 2023 Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 15 Ekim Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 15-10-23 11:04

Günlük burç yorumları: 14 Ekim 2023 Cumartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 14 Ekim Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 14-10-23 11:46

Günlük burç yorumları: 13 Ekim 2023 Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 13 Ekim Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 13-10-23 11:32

İkizler yer değiştirince ortaya ilginç görüntüler çıktı! Erkek arkadaşı fark etmedi bile... Sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı

TikTok'ta paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde Alicia ve Amelie isimli kız kardeşler kimseye bir şey söylemeden yer değiştirmeye karar verdi. Yer değiştirme videoları 20 milyona yakın izlenmeye ulaşırken sosyal medya kullanıcıları genç kızın sevgilisinin durumu anlamamasına tepki gösterdi.

Trend 13-10-23 08:12

Günlük burç yorumları:12 Ekim 2023 Perşembe günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 12 Ekim Perşembe aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 12-10-23 11:13

Günlük burç yorumları: 11 Ekim 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 11 Ekim Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 11-10-23 11:28

Günlük burç yorumları: 10 Ekim 2023 Salı günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 10 Ekim Salı aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 10-10-23 11:48

Günlük burç yorumları: 9 Ekim 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 9 Ekim Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 09-10-23 09:41

Günlük burç yorumları: 8 Ekim 2023 Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 8 Ekim Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 08-10-23 09:32

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz! İkizler göründü...

Derya Tuna-İbrahim Tatlıses çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile mutlu bir evliliği olan ve şimdilerde ilk kez anne olmak için gün sayan Yasemin Şefkatli karnı burnunda pozunu paylaştı. 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli'nin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 07-10-23 17:32

Günlük burç yorumları: 7 Ekim 2023 Cumartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 7 Ekim Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 07-10-23 11:52

Günlük burç yorumları:5 Ekim 2023 Perşembe günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 5 Ekim Perşembe aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 05-10-23 11:49

Günlük burç yorumları: 4 Ekim 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 4 Ekim Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 04-10-23 11:43

Ekim ayı burç yorumları! 2023 Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını Haziran ayında neler bekliyor? Aylık burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 2023 Temmuz ayında aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 03-10-23 15:47

2-8 Ekim 2023 haftası burçları neler bekliyor? 2-8 Ekim 2023 haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 2-8 Ekim haftası neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için bu hafta kararlarınızla alakalı olarak bazı ileriye dönül adımlar atabilirsiniz. Ancak kesin kararlar vermeden önce mutlaka mevcut durumunu değerlendirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Kadin 03-10-23 15:29

Günlük burç yorumları: 3 Ekim 2023 Salı günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 3 Ekim Salı aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 03-10-23 12:00

Günlük burç yorumları: 2 Ekim 2023 Pazartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 2 Ekim Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 02-10-23 13:38

Günlük burç yorumları: 1 Ekim 2023 Pazar günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 1 Ekim Pazar aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 01-10-23 09:36

Günlük burç yorumları: 29 Eylül 2023 Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 29 Eylül Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 29-09-23 11:59

Günlük burç yorumları:28 Eylül 2023 Perşembe günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 28 Eylül Perşembe aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 28-09-23 11:51

25 Eylül-1 Ekim 2023 haftası burçları neler bekliyor? 25 Eylül-1 Ekim 2023 haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 25 Eylül- 1 Ekim haftası neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları için bu hafta manevi açıdan zorlandığınız bir hafta olabilir. Dolunay'ın etkisiyle ruh halinizde bazı gelgitli durumlar yaşayabilirsiniz.

Kadin 27-09-23 11:43

Günlük burç yorumları: 27 Eylül 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 27 Eylül Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 27-09-23 11:32