Ikiz Bebekler Haberleri

Bakan Yerlikaya, 15 Temmuz şehidi ikiz polisleri andı: 'Birlikte şehadete koştular'

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç'u anıp, kardeşleri anlatan 'Ahmet'im, Mehmet'im, Şehitlerim' belgeseli ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Haber 2024-07-15 16:35:46

Tıp dünyasını şaşkına çeviren vaka! 1 yaşındaki kızın kafasından fetüs çıktı... Parazit doğmamış ikiz

Çin'de ismi açıklanmayan 1 yaşındaki kız çocuğunun kafasında parazit bir şekilde yaşayan doğmamış ikizinin fetüsünün büyüdüğünü fark etti. Olay konuşma gelişiminde gecikme yaşayan bir yaşındaki bir kız çocuğunun hastaneye getirilmesinin ardından ortaya çıktı ve nadir görülen vaka olarak tıp dünyasının ilgisini çekti.

Trend 2024-07-12 10:11:21

Aslında çocukları için ülkeyi terk etti… Tuba Büyüküstün’ün ikizleri Maya ve Toprak kocaman oldu! 'Biri anneye biri babaya benziyor'

Şimdilerde Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonu ile gündemde olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün uzun zamandır gözlerden uzak bir şekilde Paris'te yaşıyor. Zaman zaman projeleri için ülkeye gelen Büyüküstün kızları Maya ve Toprak için orada yaşadığını açıklayarak önümüzdeki sene de Paris'te olacağı söyledi. Büyüküstün'ün Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızlar şimdilerde büyüdü ve kocaman oldular...

Magazin 2024-07-09 08:31:32

TFF Başkan adayı Erdal Alkış'ın başını ağrıtan 'ikiz villalar' iddiası: Eve çöktüğünü o an anladım

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için adaylığını ortaya koyan Erdal Alkış'ın İstanbul'da ikiz villalara "çöktüğü" iddia edildi. Zekeriyaköy'deki villalarını 2 yıldır para ödemeden işgal ettiğini öne süren çift, eve geldiklerinde gördükleri manzara karşısında şok yaşadı. Erdal Alkış ise iddialara çarpıcı bir yanıt verdi.

Haber 2024-07-02 08:45:41

Yasemin Şefkatli ikizlerinin yüzünü gösterdi! ‘Çirkin’ yorumuna yanıt

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo ile evlenen Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerinin yüzünü ilk kez gösterdi. Bir takipçi ise küçücük bebeklere 'çirkin' diyerek herkesi şoke etti. Yanıt ise Yasemin Şefkatli'den geldi.

Magazin 30-06-24 08:29

Tanesini 20 bin TL'ye satıyorlar! Kadınlara gelir kapısı oldu... Japonya'dan birincilik bile geldi

Ardahan'ın Damal ilçesinde yaşayan Gülfidan Atmaca tarafından yaklaşık 50 yıl önce yapımına başlanan Damal bebek, yöre kadınları için gelir kaynağı oldu. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan aile sosyal destek kurslarına katılan kadınlar, usta öğreticilerden hem Damal bebeği yapmayı öğreniyor, hem de ürettikleri bebekleri satarak aile ekonomisine katkı sağlıyor. Damal bebekler, 800 ile 20 bin lira arasında alıcı buluyor.

Kadin 28-06-24 10:12

İbrahim Tatlıses’in torunları bakın kime benziyor! İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, ikiz bebeklerinin yüzlerini ilk kez gösterdi

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in yüzünü ilk kez gösterdi. Çiftin bebekleri babaya ve dede İbrahim Tatlıses'e benzetildi. Ünlü çiftin 'Biraz çılgın aile' notu ile paylaştığı karelerine beğeni yağdı.

Magazin 27-06-24 16:58

Çocuk sahibi olmak için kız kardeşi taşıyıcı annelik yaptı! Kız kardeşim bebeğimi doğurdu diyerek eleştirilere tepki gösterdi

13 yıldır birliktelik yaşayan Joseph ve Nathan Hughes çifti çocuk sahibi olmak için Joseph'in kız kardeşi Breenna'dan yardım istedi. Breenna çiftin ikiz bebeklerini taşımanın kendi fikri olduğunu söylerken, "Onlar için bunu yapmak bana da heyecan veren bir deneyim oldu. İnsanların neden bizi eleştirdiğini anlamıyorum" dedi.

Trend 27-06-24 10:06

Nakdi destek, kesintisiz maaş... Doğuma teşvik için hepsi mercek altında! Doğurganlıkta 'Türkiye' uyarlaması

Doğum oranlarını artırmak için yeni önlemler yolda! Cumhurbaşkanı Erdoğan doğum oranlarını "Türkiye açısından varoluşsal bir tehdit, bir felaket" olarak nitelendirmişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda dünyada öne çıkan örnekler mercek altına alındı: Nakdi destek, kesintisiz maaş, robot bebekler...

Finans 25-06-24 08:54

Yasemin Şefkatli'nin doğumu ona yaramadı! İdo Tatlıses baba oldu, 4 ayda 16 kilo aldı

İkiz oğulları İbrahim Ayel ile Sinan Emir'i 22 Ocak'ta kucaklarına alan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çifti Berfu Yenenler'e konuk oldu. Doğum sonrası çok kilo aldığını açıklayan İdo Tatlıses programa damga vurdu.

Magazin 18-06-24 14:25

Zamanla yarıştılar! Anne- babasının otomobilde bıraktığı ikizler böyle kurtarıldı

Kayseri'de, ailesi tarafından otomobilde bırakılan 2 yaşındaki ikiz kız kardeşler Ş.M. ve Ş.M., baygın haldeyken polis tarafından aracın camı kırılarak kurtarıldı. Anne- baba hakkında 'aile yükümlülüğünü ihlal' suçundan işlem başlatılırken, miniklerin kurtarılması ise bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 12-06-24 00:41

Anıl Altan ile boşanacağı iddia ediliyordu! Pelin Akil hamile mi? Sessizliğini bozdu

2016 yılında dünyaevine giren, üç yıl sonra da ikiz kızlarına kavuşan Pelin Akil ile Anıl Altan, bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Akil iddialara 'boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda...' diyerek nokta koymuştu. Şimdi de Pelin Akil'in hamile olduğu iddiası gündeme geldi. Ünlü isim yine sessizliğini bozdu.

Magazin 06-06-24 16:43

Deniz Uğur, Reha Muhtar’a nafaka ödeyecek! Aksatmadan gururla ödeyeceğim deyip sert çıktı

Oyuncu Deniz Uğur ile ikiz çocuklarının babası Reha Muhtar arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Mahkeme, Deniz Uğur'un, velayeti Reha Muhtar'da bulunan oğulları Poyraz için 7 bin 500 lira iştirak nafakası ödemesine karar verdi. Bu karar sosyal medyada gündem olunca Deniz Uğur patladı.

Magazin 06-06-24 15:34

Yazar Azra Kohen katil İsrail'i değil Filistinli babaları suçladı! 'Bebekler öldürülüyor yaptığı savunmaya bak'

Psikolog ve yazar Azra Kohen'in İsrail - Filistin süreciyle ilgili yaptığı yorumlar tepkilere neden oldu! Son olarak Refah'ta çadırlardaki masum çocuk ve bebekleri bombalayan, onları diri diri yakan İsrail'e dünya genelinden tepki yağarken Türkiye'de yaşayan Azra Kohen yaşananları yorumlarken kendini kaybetti! Kohen'in açıklamaları tepki çekti. Everest Yayınları, "Katliamı meşrulaştıran hiç kimsenin yayın grubumuz bünyesinde yer alamayacağını kamuoyunun bilmesini isteriz" açıklamasında bulundu.

Manşet 30-05-24 09:35

Kendine iyi bakmanın 10 yolu

Kendimizi sevebilmemizin, saygı gösterebilmemizin yolu kendimize iyi bakmaktan geçer. Çoğu zaman dış etkenlere kapılıp gideriz ve kendimizi unuturuz. Oysa hayatımızın ana kahramanı biziz... Hem ruhen hem de bedenen kendimize iyi bakmalıyız ve kendimizi geliştirmeliyiz. Siz iyi olmadığınız müddetçe başkalarına da iyi gidemezsiniz, bunu unutmayın. Gelin beraber kendimize bebekler gibi bakmanın yollarını inceleyelim!

Kadin 29-05-24 19:43

İsrail'den dünyanın kanını donduran saldırı! Çocuklar ve bebekler yanarak can verdi: 40 kişi hayatını kaybetti

İsrail, dünyanın kendine gösterdiği tepkilere aldırış etmeden katliamına devam ediyor. Son olarak Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde sivillerin bulunduğu çadır kente saldırı düzenlendi. Çocuklar ve bebekler yanarak can verirken dünyaya servis edilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü.

Haber 27-05-24 10:23

İkinci el araba alacak herkesi ilgilendiriyor: Ekspertiz raporu da işe yaramayacak! Dolandırıcıların yeni yöntemi 'ikiz araç'

İkinci el otomotiv sektöründe dolandırıcılar, araçların ekspertiz raporunu temiz göstermek için plaka değişimi ile 'ikiz araç' yöntemini kullanmaya başladı. Uzmanlar, mağduriyetlerin önüne geçilmesi için güncel rapor, şasi ve motor numarası kontrolünün önemine vurgu yapıyor.

Finans 21-05-24 10:48

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli hastane odasından paylaştı! Sevenlerini korkuttu

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli, 22 Ocak'ta ikiz bebeklerine kavuştu. Şimdilerde anne olmanın mutluluğunu yaşayan Şefkatli hastane odasından yaptığı bir paylaşımla herkesi korkuttu.

Magazin 18-05-24 16:43

Tatile gitmek için iş yeri izin vermeyince öyle bir yol buldu ki... İkiz kız kardeşi yerine geçti! Şeytanın aklına gelmez

TikTok'ta 'Ari Chance' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın tatile çıkabilmek için iş yerinden izin istediğini ve şartların uymaması üzerine kendisine izin verilmediğini söyledi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında izin alamaması üzerine kendisinin yerine iş yerine ikiz kardeşinin gittiğini ifade eden Chance patronunun durumu fark etmesi üzerine kendisine gönderdiği maili paylaştı.

Trend 17-05-24 10:53

Tıp dünyasını şaşkına çeviren örümcek ikizler! Çok nadir görülüyor: Pelvis bölgesinden yapışıklar... Üç bacak, dört kol

Endonezya'da yapışık ikiz olarak dünyaya gelen kardeşler 2 milyonda bir görülen son derece nadir bir durumla doğdu. 'Örümcek' gibi birbirlerine pelvis bölgesinden bağlı olarak dünyaya gelen ikizler tıp dünyasını da şaşkına çevirdi. Üç bacağa, dört kola ve bir penise sahip olan doğan ikiz kardeşlerin birbirlerinin ayırması imkansıza yakın.

Trend 15-05-24 10:34

'Hobi olarak başladım artık para kazanıyorum' Otsu bitkiden üretiyorlar! Çok talep var... 'Yeniden ortaya çıkarttık'

Kayseri'nin Develi ilçesinde bir araya gelen kadınlar, Sultan Sazlığı Kuş Cenneti'nde yetişen otsu bitkiden oyuncak bebekler üretiyor. Hem çocuklara doğal oyuncak yapan hem de ekonomik gelir elde eden kadınlar, bu işe hobi olarak başladıklarını ancak artık para kazandıklarını belirtti. Usta öğretici Saadet Paksoy ise bu bebeklerin 80 senedir var olduğunu söyledi.

Kadin 27-04-24 13:27

Kahramanmaraş’ta depremde enkaz altında kalan ve belden aşağısı tutmayan kadına 11 yaşındaki ikiz çocukları bakıyor

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalan ve yatağa bağımlı hale gelen kadına 11 yaşındaki ikiz çocukları bakıyor.

Yurthaber 26-04-24 10:24

İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı... Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi

İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri geçtiğimiz aylarda dünyaya geldi. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Şefkatli, kalbinde sorun olan İbrahim Ayel'in operasyon geçireceğini duyurmuştu. Oğlunun ameliyata alındığını duyuran Şefkatli, takipçilerinden dua istedi.

Magazin 25-04-24 12:26

Cani anne ve baba 5 haftalık ikiz bebeklerini döverek öldürdü! Her yanları kırık, morluk ve yara içindeydi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin Houston bölgesinde 21 yaşındaki iki ebeveyn, beş haftalık ikiz kızlarını öldüresiye dövmekle suçlandı. Olayın ardından anne Angelina Belinda Calderon ve baba Fernando Vega tutuklandı.

Trend 24-04-24 08:16

Otizmli kardeşlerin gururlandıran başarısı! Hem rekor kırdılar hem de Türkiye'ye 10 madalya kazandırdılar

Tekirdağ'da yaşayan ve kayağa gönül veren ikiz kardeşler Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül Türkiye'nin gurur kaynağı oldu. 2004 doğumlu otizmli kardeşler Polonya'da düzenlenen Virtüs zihinsel engelliler Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’nda göğsümüzü kabartarak 10 madalya birden kazandı.

Spor 23-04-24 13:23

Türkiye'nin konuştuğu olay! Suphiye Orancı olayında usta oyuncu Nilgün Belgün'den bomba açıklama: Başıma bir şey gelmeyecekse...

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Türkiye'nin konuştuğu bu olayla ilgili birçok yorum yapılırken dikkat çeken bir açıklama da oyuncu Nilgün Belgün'den geldi.

Magazin 22-04-24 11:06

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-24 15:56

Tüm Türkiye günlerdir Uğur Dündar ve Metin Akpınar'ı konuşuyor! Babalık davasının detayları ortaya çıktı! 'DNA testinde 5 kural ihlali...'

Tüm Türkiye günlerdir Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ı konuşuyor. Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu 'Ablam Dilara'da benimle aynı kaderi paylaşıyor' demiş bu açıklamanın ardından ünlü gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ortaya çıkmıştı. Dündar hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlarken Dilara'nın DNA test sonucuna itiraz ettiği öğrenilmişti. DNA testindeki kural ihlalleri ortaya çıktı.

Magazin 20-04-24 09:18

Duygu Nebioğlu'nun Ümit Besen'le ilgili açıklaması çok konuşulmuştu... Ümit Besen'den açıklama geldi

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Nebioğlu, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi" demişti. İddiaların ardından Ümit Besen'den açıklama geldi.

Magazin 19-04-24 13:53

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, 'Ablamın babası 'Uğur Dündar' demişti! Müge Anlı'yı bile şaşkına çeviren 'Yeşilçam iddiası'... Konu Erol Simavi'lere kadar geldiyse

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için günlerdir Müge Anlı canlı yayınına çıkıyor. Müge Anlı Suphiye Orancı'yı buldu ancak tüm Türkiye'nin merak ettiği anne "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı ve görüntü vermek istemedi. Suphiye Orancı hakkındaki yeni iddialar ise ağızları açık bıraktı. Erol Simavi'nin ismi de geçince Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-04-24 12:21

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 18-04-24 13:47

Bebeğinizin cildine dost en iyi Prima bebek bezleri

Bebekler için en önemli konulardan biri de cilt sağlığı. Bunu sağlamanın en kolay yolu ise kullanılan bebek bezlerini iyi seçmekten geçiyor. Bu nedenle, en sevilen ve uygun fiyatlı Prima bebek bezi seçeneklerini sizler için derledik. Prematüre bebeklerden yeni doğanlara kadar her yaşa uygun Prima bebek bezleriyle bebeğinizin cildine iyi bakmak ve onun rahatlığını sürdürmek artık çok daha kolay! Gelin, içeriğimize birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 12:16

Yıllarca sessizliğini koruyup sosyal medyadan itiraf edince tepkilerin odağına yerleşti! 17 yıldır eşimin ikiz kardeşine aşığım

İsmini açıklamadan sosyal medyadan itirafta bulunan bir adam adam yıllardır eşinin tek yumurta ikizi olan kız kardeşine aşık olduğunu söyleyince tepkilerin odağına yerleşti. İtirafıyla dikkatleri üzerine çeken adam 23 yıllık evliliğinde en küçük çocuğunun doğumundan sonra eşinin kız kardeşine ilgi duymaya başladığını ifade etti.

Trend 17-04-24 10:28

Yapışık ikizler merak edilen sorulara cevap verdi! Yatak odası itirafı... İçlerinden biri öldüğünde ne olacak?

23 yaşındaki Carmen ve Lupita Andrade beden aşağısı birbirlerine bağlı bir şekilde yapışık ikiz olarak dünyaya geldiler ve doktorların sadece bir gün ömür biçtiği kardeşler sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam ediyor. Kız kardeşler TikTok'tan ölüm, cinsellik, doğum ve annelik gibi çok merak edilen soruları cevapladı.

Trend 16-04-24 08:39

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu 'annemi bulmak istiyorum' dedi! Müge Anlı'dan cevap gecikmedi

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu son dönemde babası ile yaşadığı gerginliklerle yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde 'Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum' diyen Nebioğlu'na Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-04-24 08:26

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 10-04-24 22:47

Metin Akpınar kızının fakirlik belgesinin iptalini istedi! Duygu Nebioğlu çileden çıktı! 'Siz önce...'

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu ile yaşadığı gerginlikle yeniden gündem oldu. Duygu Nebioğlu, Akpınar'ın fakirlik belgelerinin iptalini istediğini duyunca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ağızları açık bıraktı. Nebioğlu babası Akpınar'a zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 08:38

Yasemin Şefkatli operasyon geçiren oğlu Ayel hakkında konuştu: Tekrardan operasyon geçirecek

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli evliliklerinin 3. yılında ikiz bebeklerini kucaklarına almışlardı. Şefkatli, doğduktan sonra kalbinde sorun olan ikizlerden İbrahim Ayel'in bu ay sonu yeniden operasyon geçireceğini duyurdu.

Magazin 08-04-24 09:43

İstanbul'da korkunç olay! Uyuyan ailesine kurşun yağırdı

İstanbul'da sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte yaşadığı eve gelen Yusuf Fırat evde uyuyan annesi, babası, erkek kardeşi ve ikiz kardeşinin üzerine kurşun yağdırdı. Fırat daha sonra aynı silahla kendini vurdu. Olayda anne ve erkek kardeşi hayatını kaybederken; baba ve ikiz kız kardeş ağır yaralandı. Şüpheli ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Haber 06-04-24 17:39

Düğün görüntüleri çok konuşuldu! İkiz kardeşler Abby ve Brittany Hensel'in yatak odasındaki sözleri sosyal medyada şaşkınlık yarattı

Dünyanın tanıdığı yapışık ikizler kardeşler Abby ve Brittany Hensel son birkaç gündür sosyal medyanın yeniden gündeminde. Kardeşlerden Abby Hansel'in eski ordu mensubu Josh Bowling ile düğün görüntülerinin ortaya çıkması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Düğün haberinin internette yayınlanmasının ardından Abby ve Brittany'nin bu kez yatak odasına dair itiraflarda bulunduğu bir görüntü internette dolaşmaya başladı.

Trend 03-04-24 10:45

Çiçeği burnunda annelerin en büyük ihtiyacı en iyi elektrikli göğüs pompası modelleri

Bebekler için anne sütünün önemini konuşmaya gerek bile yok! Doğdukları andan itibaren bebeklerini düzenli olarak emziren anneler, gerekli durumlarda anne sütünü hazır tutmak için pratiklik sunan göğüs pompalarını kullanıyor. Özellikle çalışan ve bebeklerinden uzak kalan annelerin kurtarıcısı olan cihazlar, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Bu mucizevi aletlerin konforunu siz de denemek isterseniz en iyi elektrikli göğüs pompası modellerinden hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Kadin 01-04-24 18:06

Dünyanın konuştuğu yapışık ikiz kardeşler Abby ve Brittany'den Abby Hensel evlendi! Düğün görüntüleri yıllar sonra ortaya çıktı

ABD'nin Minnesota kentinde dünyaya gelen yapışık ikiz kardeşler Abby ve Brittany Hensel doğduktan sonra yaşama şansları düşük denilmesine rağmen hayata sımsıkı tutundu. Yaşam mücadeleleri sayesinde dünyanın dikkatini çeken ikiz kardeşler sınıf öğretmenliği yapıyor ve doğdukları şehirde yaşamaya devam ediyor. İkiz kardeşlerden Abby'in Facebook profilindeki düğün fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 29-03-24 13:41

Konya'da 'ikizler' dehşeti! Amcalarını bıçaklayarak öldürdüler

Konya'da ikiz kardeş olan 17 yaşındaki M.M. ve H.M husumetli oldukları 32 yaşındaki amcaları Yasin Mutlu'yu bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan ikizler amcası tarafından ölümle tehdit edildiklerini söyledi. İki kardeş de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 23-03-24 12:11

Birbirlerinden ayırt etmek imkansız! Yatak odası da dahil her şeyi paylaşıyorlar... İkiziz ve her şeyi paylaşıyoruz

Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken ikiz kardeşler April ve Amelia Maddison itiraflarıyla gündeme geldi. İkiz kardeşler yatak odası da dahil olmak üzere her şeyi paylaştıklarını söyledi. Tek yumurta ikizleri tek bir erkeği paylaşmanın kendilerine ilginç bir deneyim kazandıracağını söyledi.

Trend 20-03-24 15:23

Sözünü tuttu! Yasemin Şefkatli Tatlıses oğullarının odasını gezdirdi... Kocaman bebek odasını görenler kendini tutamadı

İdo Tatlıses ile 2021'de nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-03-24 08:27

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'nin fit hali gündem oldu! Yapılan o yoruma kayıtsız kalamadı

Yasemin Şefkatli Tatlıses ve İdo Tatlıses geçtiğimiz aylarda ikiz bebeklerine kavuşmuştu. Sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şefkatli bu kez sosyal medyada kendisini eleştiren kişiye verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 08-03-24 18:23

İkiz bebeklerinden biri ameliyat olmuştu! İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den ikinci ameliyat açıklaması

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istemişti. Torunlarından İbrahim Ayel bir kez daha operasyon geçirecek. Yasemin Şefkatli, oğlunun geçireceği operasyon hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

Magazin 06-03-24 18:01

1 yaşındaki bebek kafası geniş olduğu için hastaneye getirildi: İnanılmaz gerçek ortaya çıktı! İkizi beyninin içindeymiş...

Çin'in Şangay şehrinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verecek cinsten. 1 yaşındaki bebek, kafatasının normalden daha geniş olması ve motor becerilerindeki sorunlar yüzünden hastaneye getirildi. Kafatası incelenen bebeğin beyninin içinde ikiz kardeşinin olduğu ortaya çıktı. İnanılmaz olayın her detayı duyanları adeta şaşkına çevirdi.

Haber 03-03-24 10:10

'1 bebek diye yola çıktık' Her kontrolde sayı arttı! Duyunca şoke oldular... Tıpta çok nadir görülüyor

Antalya’da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, eşinin sevgisinden kaçırılan çocuklara üzülürken, biri tek yumurta ikizi, diğeri tek olmak üzere üçüz erkek bebek dünyaya getirdi. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi. Aile, her kontrolde bebek sayısının arttığını söyledi ve bu durum karşısında yaşadıkları şoku anlattı.

Kadin 26-02-24 13:28