YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediyenin Hacı Bayram Camisi, İstanbul Yolu, Hayvanat Bahçesi, AOÇ Hemzemin Geçit Köprüsü, Göksu Park

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, belediyenin Hacı Bayram Camisi, İstanbul Yolu, Hayvanat Bahçesi, AOÇ Hemzemin Geçit Köprüsü, Göksu Park ve Sincan'daki çalışmalarını denetledi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Gökçek, bazı yöneticileriyle birlikte Hacı Bayram Camisi'ne geldi. Burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçek, ardından belediyeye ait bir otobüsle Hıdırlıktepe Ofisi'ne geçti. Burada kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Melih Gökçek, Altındağ'daki çarpık yapılaşmanın önüne geçecek kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılmasını istedi.

Ardından AOÇ Hemzemin Geçit Köprüsü çalışmalarının yürütüldüğü alana giden Gökçek ve beraberindekiler buradaki üst geçit ve yeni yapılacak bulvara bağlantı yollarını denetledi. Gökçek, bürokratlarından hemzemin geçitteki çalışmalarla ilgili her gün kendisine rapor vermelerini istedi.

Göksu Parkı'nda denetlemeler yapan Gökçek, hafta sonu nedeniyle kalabalık olan parkta vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Gökçek burada yaz boyunca "Her gün bir park" sloganıyla 60 park açmayı düşündüklerini söyledi.

-Sincan'a spor tesisi

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın da katılımıyla denetimlerini sürdüren Gökçek, inşaatı yarım kalan Fatih Yüzme Havuzu'na gitti.

Sincan Belediyesi tarafından yapımına başlanan ancak hukuki sıkıntılar nedeniyle bitirilemeyip Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen inşaatta incelemeler yapan Başkan Gökçek, yan tarafta bulunan futbol sahası ile genişleyen alana neler yapılabileceği konusunda bürokratlarıyla görüştü. Gökçek, hukuki sıkıntıların giderilip bu alanda spor tesisleri ve çok amaçlı salonların yapılması için talimat verdi.

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi'ni de ziyaret eden Melih Gökçek, çocuk oyun grupları, spor aletleri, açık alan mobilyaları yapan bir şirketin yetkililerinden örnek çalışmalar istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler