Ankaralı oda ve borsa başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığı için Rifat Hisarcıklıoğlu'nu desteklediklerini bildirdiler.
Ankara Ticaret Borsası'ndan (ATB) yapılan yazılı açıklamaya göre, il ve ilçe oda ve borsa başkanları, yapmış oldukları ortak toplantı sonrasında, Rifat Hisarcıklıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.
Oda ve borsa başkanlarının, TOBB Başkanlığı için Rifat Hisarcıklıoğlu'nu desteklerini açıkladıkları ziyarete, ATB Başkanı Faik Yavuz, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir'in yanı sıra Beypazarı, Çubuk, Haymana, Polatlı ve Şereflikoçhisar ilçelerinin oda ve borsa başkanları katıldı.
Muhabir: Erdal Çelikel
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz