Galatasaray'ın Gaziantep FK deplasmanında kilidini Barış Alper Yılmaz çözdü. Icardi ve Osimhen'in yokluğunda forvette oynayan milli oyuncu, 2 gol atıp bir de asist yaparak takımının 3-0 galip bitirmesini sağladı. Barış Alper Yılmaz'ın ilk goldeki sevinci sosyal medyada yankı uyandırdı.

Sarı-kırmızılılarda karşılaşmanın ilk 17 dakikasına damga vuran isim Barış Alper Yılmaz oldu. 12. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Barış Alper Yılmaz, bu golden 5 dakika sonra Eren Elmalı'ya bir de asist yaparak sezona müthiş bir giriş yaptı. İlk yarının sonlarında penaltıdan gelen bir Barış Alper golü daha ise maçın skorunu belirledi.

Barış Alper Yılmaz, sezona 2 gol, 1 asistle başladı ve ilk golün ardından Harry Kewell'ın ikonik sevinci yaptı.

Galatasaray'da oynadığı dönemde 'büyücü' gol sevincini yapan Kerem Aktürkoğlu, bu gol sevinciyle özdeşleşmişti. Barış Alper Yılmaz attığı gol sonrası yıllar önce Galatasaray'da oynayan Harry Kewell'ı hatırlayarak ufak bir göndermede bulundu.

Avrupa'dan birçok talibi bulunan Barış Alper Yılmaz bu sezonun sonuna kadar Galatasaray'da kalacağını açıklamıştı.