YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bartın Milletvekili Tunç'tan Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şube Başkanı Necati Gülmez'i ziyaret etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şube Başkanı Necati Gülmez'i ziyaret etti.

Tunç, ziyarette yaptığı konuşmada, engellileri sadece engelliler gününde hatırlamadıklarını belirterek, pozitif ayrımcılık yapılarak 10 yıl öncesinde verilmeyen imkanların, iktidarları döneminde verildiğini söyledi.

Engelli vatandaşlara devlet desteğinin tam olarak sağlandığını belirten Tunç, şunları kaydetti:

"Engelli vatandaşlarımıza devlet eli, iktidarımız döneminde uzatıldı. Çalışamayacak durumda olan ya da iş bulamayan engellilere bağlanan aylıkları yüzde 200-300 oranlarında artırdık. Evde bakılamayan ileri derecedeki engelliler için hizmet veren, bakım ve rehabilitasyon merkezi sayısını artırdık. Ayrıca engelli çocuğu olan anneye 5 yıl erken emeklilik imkanı verdik."

Gülmez de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, verdiği desteklerden dolayı Tunç'a teşekkür etti.

Ziyarette, İl Başkanı Yaşar Arslan ile bazı teşkilat mensupları da hazır bulundu.

Muhabir: Kasım Sakallı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler