YURTHABER

Sakarya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akyazı’da Yaz Spor Okulu Sevinci

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez bütün ilçeleri kapsayacak şekilde düzenlenen Yaz Spor...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez bütün ilçeleri kapsayacak şekilde düzenlenen Yaz Spor Okulları ilçe açılışları devam ediyor. Kocaali, Arifiye ve Geyve’nin ardından Akyazı Yaz Spor Okulları açılış töreni gerçekleştirildi.

Akyazı Atatürk Stadı’nda düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı İlçe Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’na katılımın yoğun olduğunu belirten Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Akyazı ilçemizde her alanda, iyi sporcularımızın yetişeceğine inanıyorum. Sakarya bölgesi zaten sporcu yatağıdır, yetenekli sporcuların bol olduğu yerdir. İnşallah Yaz Spor Okulları’na katılan sporcularımızın arasından milli takıma kadar yükselecek yetenekler çıkar” şeklinde konuştu.

Yaz Spor Okulları’na gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl yaklaşık 14 bin gencimize spor yapma imkanı sağlamış bulunuyoruz. Yaz Spor Okulları’na katılımın yoğun olması şehrimiz adına sevindirici bir gelişmedir. Dönem boyunca dersleri ile meşgul olan sevgili yavrularımızın, yaz tatili süresince hem eğlenmeleri hem de spor yapmalarını sağlamış olacağız. Daha sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları’nın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Her konuda olduğu gibi Yaz Spor Okulları projesinde de Akyazı Belediyesi ile ortak hareket ediyoruz. Bu projede belediye başkanımızın da önemli katkıları var, huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Gençlerimizin Yaz Spor Okulları’nı hem eğlenerek hem de kendilerini geliştirerek tamamlamalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, konuşmasının ardından Türkiye’de güreş ve karate branşlarında dereceye giren sporculara hediye takdim etti ve Yaz Spor Okulları’na katılan çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Akyazı’da Yaz Spor Okulu Sevinci

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez bütün ilçeleri kapsayacak şekilde düzenlenen Yaz Spor...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler