Abur Cubur Haberleri

Abur cubur nasıl yazılır? Abur cubur mu abır cubur mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe, binlerce kelime ve kelime türünü dağarcığında bulunduran ifade imkânı oldukça geniş bir dildir. Kelime türleri içerisinde birleşik kelimeler olarak adlandırılan kelimeler de bulunur. Birleşik kelimeler gündelik yaşamda, konuşma dilinde ve yazı dilinde sıklıkla kullanılır. Bilhassa deyimler genellikle birleşik kelimelerden oluşur. Birleşik kelimelerin doğru yazılışı ise sıklıkla sorgulanır. Doğru yazılışı merak edilen kelimelerden biri de abur cubur’dur. Peki abur cubur nasıl yazılır?

Egitim 16-02-2024 02:35

Tüm kadınların tek başına kalınca yapmayı sevdiği 9 tatmin edici şey

Kadınların ve erkeklerin boş zamanlarında yaptıkları aktiviteler değişiklik gösteriyor. Gün boyu kalabalıkların içerisinde yorulan kadınlar evde tek başına kaldıklarında onları tatmin edecek belirli davranışlar sergiliyorlar. İşte tüm kadınların evde tek başına kaldıklarında yaptıkları 9 tatmin edici şey...

Kadin 19-01-2023 15:58

Zararı sigaradan beter! Bağımlılık yapıyor, yavaş yavaş öldürüyor

Araştırmacılar, kurabiye ve cips gibi yüksek oranda işlenmiş gıdaların, tütün gibi bağımlılık yaptığını iddia ediyor. Yüksek oranda işlenmiş gıdalar, tütün bağımlılığı olarak kabul edilen standartlara göre bağımlılık yapıyor. Araştırmacılar, ultra işlenmiş gıdaların halk sağlığını tehlikeye attığını ve ürünlerin etiketlerinde uyarı yazılmasının hayat kurtarıcı etkisi olabileceğini belirtiyor.

Haber 10-11-2022 23:14

Abur Cubur

Abur Cubur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Abur Cubur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.