Tarçın Haberleri

4 mucize baharat: Alzheimer riskini azaltıyor, beyin sağlığını iyileştiriyor!

Sağlık uzmanlarına göre baharatlar bilişsel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir. Faydaları saymakla bitmeyen bu 4 mucizevi baharat beyin sağlığını iyileştirmenin yanında Alzheimer riskini de azaltıyor. İşte detaylar...

Kadin 16-04-2024 14:36

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin 26-03-2024 10:05

Antienflamatuar kış çayı: Üşütmek üzereymiş gibi hissettiğinizde hemen için! Hastalığı başlamadan bitiriyor

Kış aylarında vücudumuzun direnci düşebilir ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara yakalanma riski artar. Doğadan gelen bazı mucizeler sayesinde bu riski azaltabiliriz. Antienflamatuar kış çayı, üşütmek üzereymiş gibi hissettiğinizde hemen içebileceğiniz bir şifa çayıdır. Bu çay, bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalığı başlamadan bitirmeye yardımcı olabilir. Antienflamatuar ve bağışıklık destekleyici kış çayı haberimizde.

Haber 17-02-2024 09:39

İştahı anında kesen mucizevi kür! Yemekten yarım saat önce bir bardak tüketmek yetiyor

İştah kontrolü sağlamak, kilo yönetimi ve sağlıklı beslenme için önemlidir. Yemekten önce tüketilen bir bardak mucizevi kür, iştahı anında keserek kontrollü bir şekilde yeme alışkanlıklarını destekler. Bu mucizevi kürü yemeklerden yarım saat önce tüketmek, iştahı bastırır ve fazla yeme eğilimini azaltır. Sağlıklı bir diyet ve aktif bir yaşam tarzıyla birlikte düzenli olarak kullanıldığında, bu kür kilo kontrolüne katkıda bulunabilir ve daha sağlıklı bir yaşam tarzını destekleyebilir.

Kadin 12-02-2024 15:55

Diğer Haber Etiketleri

Aktar Diyetisyen Toprak Bilimi Ve Bitki Besleme kil maskesi ananas anne sütü armut bakla balık bal biberiye c vitamini ceviz çinko çörek otu e vitamini fesleğen fındık yumurta karabiber karbonat kekik keten tohumu lahana lavanta limon nane nar portakal roka sarımsak sirke soğan süt zencefil vazelin hurma yeşil çay yoğurt zerdeçal yulaf zeytinyağı cinsel ilişki kan şekeri kolesterol şeker bitki çayı böcek Kilo vermek Kefir meyve hastalık karanfil libido siyah nokta Kalp‎ Karaciğer‎ Çay tereyağ zeytin yağı cilt bakımı Cinsellik Türk kahvesi diyet kemik baharat sinek badem sivilce tuvalet istila Acı biber masaj hamam böceği tedavi sağlıklı beslenme çiçek bakımı tuz dudak dolgunlaştırma pudra televizyon facebook seks Çin tiktok astım beyin kanaması böcek ısırması diyabet dolaşım bozukluğu gribal enfeksiyon grip hiperglisemi iç kanama iktidarsızlık kan şekeri düşüklüğü kan şekeri yüksekliği kanser nezle öksürük stres şeker hastalığı tansiyon Vietnam alara akçaağaç şurubu cinsel çiçek bağırsak bağışıklık c vitamin çalışma bitki fayda evden çalışma fiyat hamile hücre haşere iltihap iktidarsızlığın çözümü hiperglisemi nedir ayak araştırma elma sirkesi diyabet belirtileri dolaşım sistemi egzersiz karınca karınca evden nasıl gider karıncalar neye gelmez karıncalar neyi sevmez yumurta akı yiyecek yemek kemoterapi mon nane yağı lezzet libido nedir pudra şekeri şef sağlıklı yaşam salyangoz test soğuk tarif susam yağı faydaları kilo verme kilo vermek için kuru kuru kayısı kış çayı koku kolay partner uzman cilt güzelliği kek ta cilt güzelleştirme karamelize esmer şeker nedir kahverengi şeker tüyo zarar zayıflama zehir vanilya viral tarçın faydaları tarçının faydaları bitkiler eo üşümek neden olur hücreler kabuk tarçın libido yükselmesi ense karınca neye gelmez karınca nasıl gider ayaklar karınca kovucu karincalardan nasil kurtulunur libido nasıl yükselir

Tarçın

Tarcin Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tarcin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Gelen tüm misafirlerin Bu ev ne güzel kokuyor! diyeceği formül belli oldu! Pratik oda kokusu yöntemi

Evde hoş bir koku yaratmak misafirlerinizi karşılarken önemli bir detaydır. Herkesin "Bu ev ne güzel kokuyor!" diyeceği pratik bir oda kokusu formülü bulunuyor. Bu formül, evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlanabiliyor. Doğal ve pratik olan bu yöntem, evinizi saran hoş kokusuyla misafirlerinizi derinden etkileyecek. Eğer evinize kolayca hoş bir koku yaymak istiyorsanız, bu pratik oda kokusu yöntemini denemelisiniz.

Kadin 10-01-2024 12:45

Tatlı krizlerine son! Tatlı isteğini bıçak gibi kesen az malzemeli tarif

Tatlı krizleri, çoğumuzun zaman zaman karşılaştığı bir durumdur. Bu anlık isteği kontrol etmek ve daha sağlıklı alternatiflere yönelmek mümkün. Az malzemeli tatlı tarifleri, bu kriz anlarında sağlıklı ve lezzetli bir seçenek sunabilir. İşte tatlı krizlerinizin kurtarıcısı olacak az malzemeli tarifin detayları

Kadin 22-10-2023 11:16

Her gün bir çay bardağı içmek yetiyor! Cildi bebek gibi parlatıyor, kemikleri güçlendiriyor

Tam bir antioksidan deposu bir besin olan keten tohumu, vücudun hastalıklardan korunmasında oldukça etkilidir. İçeriğinde keten tohumu bulunduran bu karşımı günde bir çay bardağı tüketmeniz halinde hem cildiniz eskisinden daha parlak oluyor hem de kemik sağlığınızı güçlendiriyor. Ayrıca menopoz döneminde olan kadınların en büyük destekçisi oluyor.

Kadin 21-09-2023 09:45

Solmuş bitkileriniz eskisinden daha canlı olacak! Ölmüş çiçekleri açtırma yöntemi

Evde canlı bitki bakımı göründüğü kadar kolay olmayabiliyor. Canlı bitki bakımının kolay olduğu düşünülse de bitkiler yanlış ışık ve toprak, kötü hava şartları yüzünden solabiliyor. Solmuş bitkilerini eskisinden daha canlı yapacak yönteme haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 10-09-2023 11:49

Evdeki karıncaların kökünü kurutuyor! Karıncalardan kurtulmanın en etkili yolu

Bahar ve yaz aylarıyla berber daha sık görülen karıncalar bazen evlere istila edebiliyor. Karıncaları kovmak için çeşitli kimyasal ürünleri kullanmak yerine doğal ürünler ile de kesin çözüme kavuşabilirsiniz. Böylelikle en sağlıklı şekilde karıncalardan sonsuza dek kurtulabilirsiniz. Evdeki karıncaları kovmak için her evde bulunan etkili doğal malzemeleri kullanabilirsiniz.

Kadin 01-09-2023 08:57

Cayır cayır yağ yakıyor! Kilo vermeyi hızlandıran 4 besin

Günümüzün yaygın problemlerinden biri olan fazla kilolar ilerlediğinde obeziteye kadar varabiliyor. Ayrıca fazla kilolar bazı hastalıklara da kapı açabiliyor. Hastalıklardan uzak durmak ve daha fit bir görünüme sahip olabilmek sağlıklı beslenmeden geçiyor. Hızla kilo vermenizi sağlayacak bu 4 besini tüketmeniz tavsiye ediliyor.

Kadin 13-08-2023 10:36

Tek malzemeyle tüm karıncalardan kurtuldu! TikTok'ta viral oldu

Karıncalara zarar vermeden onları uzaklaştırmanın etkili yolları aranıyor. Evinde kimyasal ilaçlar kullanmak istemeyenler için karınca kovucu doğal çözümler bulunuyor. TikTok'ta trend olan karınca kovucu yöntemi deneyen herkes bu yöntemin etkilerinden memnun kaldıklarını paylaşıyor.

Kadin 18-06-2023 13:56

Solmuş bitkileri tek malzemeyle canlandırın! Kısa sürede çiçek açacak

Bitkilerin evin ve bahçenin çok daha güzel görünmesini sağlıyor. Ancak bitki bakımında gözden kaçan ufak hatalar bitkilerin solmasına neden olabiliyor. Solan bitkileri canlandırmak için doğal yöntemler aranıyor. Her evde bulunan bir malzeme solan bitkilerinizi kısa süre içerisinde canlandırabilirsiniz.

Kadin 16-06-2023 13:47

Evinizdeki karıncalardan sonsuza dek kurtulmanızı sağlayan doğal çözüm! Milyonlarca kişi denedi

Karıncaları yok etmek için kimyasal maddeler kullanmak istemeyenler doğal çözümlere yöneliyor. Karıncalardan kurtulmanızı sağlayan doğal yöntemini paylaşan bir kadın bu yolun oldukça basit ve etkili olduğunu paylaştı. TikTok'ta milyonlarca kişinin denediği bu yöntem karıncaları uzaklaştırmanın en etkili yolu olarak görülüyor.

Kadin 12-06-2023 16:07

Karıncalardan kurtulmanın en basit yolu! Tek malzemeyle evdeki karıncaları yok edebilirsiniz

Karıncalar havaların ısınmasıyla birlikte giderek artmaya başlıyor. Evde artış görülen karıncalardan kurtulmak için etkili yöntemler aranıyor. Karıncaları uzaklaştırmanın sadece kimyasal karınca kovucu ürünlerle olduğunu düşünenler yanılıyor. Her evde bulunan doğal malzemelerle karınca istilalarından kurtulabilirsiniz.

Kadin 07-06-2023 11:22

Karıncalardan kurtulmanın kesin yolu! Evdeki karıncaları zarar vermeden yok eden doğal malzeme

Karınca istilaları bahar ve yaz aylarının en istenmeyen durumları arasında yer alıyor. Karıncalardan kurtulmak için çeşitli kimyasal ürünler bulunuyor. Ancak karıncalara zarar vermeden yok etmek ve doğal ürünler kullanmak isteyenler bu kimyasallardan uzak duruyor. Evdeki karıncaları kovmak için her evde bulunan etkili doğal malzemeyi kullanabilirsiniz.

Kadin 22-05-2023 13:51

Böceklerden kurtulmak için kullandığı yöntemle viral oldu! Sadece iki malzemeyle evinizdeki haşerelerden sonsuza dek kurtulabilirsiniz

Böceklerden korkan ve tiksinen kişiler evdeki böceklerden nasıl kurtulurum sorunu aratıyor. Böcekleri yok etmek için kimyasal ürünler kullanmak istemeyenler farklı çözümlere başvuruyor. Sosyal medyada kendi böcek kovucu karışımını paylaşan bir kişinin videosu kısa süre içerisinde viral oldu. Böceklerden kurtulmanızı sağlayacak bu mis kokulu karışımı herkesin denemesi gerekiyor.

Kadin 03-05-2023 17:29

İki malzemeyle karınca istilalarına son veriyor! Karıncalardan kurtulmak için etkili çözümü paylaştı

Karıncalar havalar ısınınca evleri, bahçeleri istila etmeye başlıyor. Gün geçtikçe artan karınca istilalarından şikayet ediyorsanız bu duruma dur demenin zamanı geldi! TikTok'ta bir uzman karıncalardan kurtulmak için bütçe dostu karışım tarifini verdi.

Kadin 27-04-2023 13:59

Araştırma sonucu herkesi şaşırttı! Bu meyve kanser hücrelerini yok ediyor

Kanseri erken teşhis etmek ve doğru tedaviyi izlemek hayati önem taşıyor. Kanser hakkında yapılan araştırmalarda kansere karşı etkili sonuçlar sağlayan bir meyve keşfedildi. Uzmanlar meyvenin yarattığı etkiler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyerek bu mucizevi meyvenin tüketimi hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 18-04-2023 17:21

Tarçının faydaları nelerdir, günlük ne kadar tüketilmeli? Tarçın neye iyi gelir, hangi hastalıklara iyi gelir?

Tarçın doğal olarak tatlandırıcı ve baharat olarak kullanılan bir bitkidir. Kokusu hoş ve sıcak bir tat verir ve tatlı ve tuzlu yemeklerde yaygın olarak kullanılır. Ancak tarçın sadece lezzetli bir baharat değil aynı zamanda sağlığa da birçok fayda sağlayan bir bitkidir. Özellikle kan şekeri kontrolü, beyin fonksiyonları, bağışıklık sistemi güçlendirmesi gibi birçok alanda sağlığa faydalı olduğu kanıtlanmıştır.

Haber 10-04-2023 11:05

Sağlıklı sanıyoruz ama karaciğer sağlığını bitiriyor! Bu şekilde görünüyorsa hayati tehlike yaratıyor

Yemeklerin, tatlıların lezzetini taçlandırmak için kullandığımız baharatların birçok faydası bulunuyor. Özellikle diyabet hastalarının vazgeçilmezi olan tarçın baharatının tüketimi sağlık için önem taşıyor. Ancak uzmanlar tarçın tehlikesine dikkat çekerek yüksek kumarin içeren tarçınların yol açtığı ciddi hastalıklar hakkında uyardı.

Haber 07-04-2023 09:03

Araştırma sonuçları şaşırtıcı! Bu içecek kan şekerini 30 dakikada düşürüyor

Kan şekerinin yükselmesine hiperglisemi deniliyor. Yükselen kan şekerine müdahale etmemek kalp, böbrek ve göz gibi organların ciddi hasar almasına sebep olabiliyor. Yükselen kan şekerini düşürmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Yapılan araştırmalar kan şekerini düşüren oldukça etkili bir içeceği tespit etti.

Haber 14-03-2023 13:50

Tarçın süt yapar mı? Tarçın anne sütünü artırır mı, anne sütünü artırmak için tarçın nasıl kullanılır?

Emzirme döneminde kadınlar oldukça stresli zamanlar geçirebilir. Bu süreçte sütlerinin bebeklerine yetip yetmeyeceği endişesi yaşayabilirler. Bu nedenle beslenmelerine dikkat etmeleri gerekir. Çünkü annelerin yiyip içtiği her şey sütlerinin verimine ve kalitesine etki eder. Özellikle süt artırıcı besinler tüketmelidirler. Tarçının anne sütü üzerindeki etkisini de pek çok kadın merak etmektedir. Peki, anne sütünü artırmak için tarçın nasıl kullanılır?

Kadin 07-03-2023 17:52

Evdeki karıncaların kökünü kurutuyor! Karıncaları uzak tutmak için...

Evde bulunan böcekler hem görüntü hem de hijyen konusunda problemlere sebep oluyor. Özellikle mutfakta ortaya çıkan karıncalardan kurtulmak için etkili yöntemler aranıyor. Evdeki karıncaları uzaklaştırmak ve bir daha gelmemelerini sağlamak için alınacak basit önlemler bulunuyor.

Kadin 02-03-2023 11:13

Sadece bir kaşığı bile etkili! Soğuk havalarda vücudunuzu ısıtan yiyecekler

Kışın ve yazın yediğimiz yiyecekler değişiklik gösteriyor. Soğuk kış aylarında vücut ısımızı daha sıcak tutmamızı sağlayacak yiyecekler bulunuyor. Bu yiyeceklerin tüketilmesi içinizi ısıtarak soğuk havalara karşı daha dirençli olmanızı sağlayabilir.

Haber 07-02-2023 11:28

Hastalıktan korunmak isteyenler aktara koşuyor! Şifa kaynağının fiyatı iki katı arttı

Kış aylarında artış gösteren grip ve nezle bu sene de tüm hızıyla yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Oldukça ağır geçen gripten korunmak isteyenler doğal kaynaklara yöneliyor. Son günlerde aktaran alınan şifa kaynağı baharatların satışı patlama yaşıyor.

Haber 23-01-2023 11:43

Usta şeflerin yemeklerinizin lezzetini katlayacak 10 gizli malzemesi

Yoğun geçen bir günün ardından yemek yapma fikri oldukça zorlayıcı olsa da bazı kişiler için mutfağa girmek ve kendi yemeğini yapmak bir terapi gibi görülüyor. Yapılan yemeklerin tadını güzelleştirmek için el lezzetinin önemi biliniyor. Ancak yemeğe katılan bazı gizli malzemeler yemeği lezzetine lezzet katabiliyor.

Yemek 13-01-2023 09:55

Acı çekmenize gerek yok! İstenmeyen tüylerinizi doğal olarak yok edecek çözümler

İstenmeyen tüyler özellikle kadınların en rahatsız olduğu konular arasında yer alıyor. Jilet ve ağda işlemlerinden sonra hemen çıkan istenmeyen tüyler yaşamı olumsuz etkileyebiliyor. Özel günlerde ve tatillerde oldukça can sıkıcı olan bu durumdan kurtulmak için doğal çözümler bulunuyor. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal çözümleri arıyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 11-12-2022 09:29

Cinsel gücü artırıyor ama fazlası şifa yerine zehir dağıtıyor!

Sağlık için çok etkili doğal ürünler bulunuyor. Meyve ve sebzelerin yanı sıra baharatlar da birçok hastalık üzerinde fayda sağlıyor. Kışın enfeksiyonlara, gribe, nezleye karşı koruma sağlayan, diyabetle savaşan, cinsel gücü artıran tarçın vücut için önemli bir yere sahip. Ancak fazla yenilen tarçının korkutucu etkileri bulunuyor. Fazla tarçın şifa yerine zehir saçıyor.

Haber 04-11-2022 08:57

Uzmanı uyardı: Astımı, mide ve bağırsak ülseri olanlar kullanmasın

Bariatrik Cerrahi Diyetisyeni Cansu Arslan, astımı, mide ve bağırsak ülseri olanların tarçın tüketmemesi gerektiğini söyledi. Ülkemizde özellikle kış aylarının gelmesiyle grip ve nezle gibi hastalıklara karşı kullanımı sıkça artan tarçın, doğru türü ve kullanımı sağlanmadığında insan sağlığını olumsuz etkiliyor.

Haber 01-11-2022 11:22

Tarçın nasıl tüketilir, hangi yemeklerde kullanılır? Tarçın günde ne kadar kullanılmalı?

Yemeklerde kullanılan birçok baharatın sağlığa çeşitli faydaları bulunur. Bu baharatlardan yapılan çaylar bazı hastalıkların tedavisinde de destekleyici olarak kullanılabilir. Doğal gıdalar bilinçli olarak tüketildiğinde şifalı etkileri vardır. Tarçın, yiyecek ve içeceklere eklendiğinde lezzet vermesi dışında birçok faydaya sahiptir. Toz, kabuk ya da yıldız hâliyle besinlerde kullanılabilir. Günde yarım çay kaşığından daha fazla tüketilmemesi gereken tarçın nasıl tüketilmeli?

Haber 25-10-2022 12:13

Evde yapacağınız bu basit test kalp sağlığınızı gösteriyor! Erkenden önleminizi alın

Vücudumuzda yer alan ufak değişimleri fark etmek sağlığımız için oldukça önemli bir yer taşıyor. Evde yapılan ufak testler hastalıklar hakkında uyarı verebiliyor. Bu uyarıları dikkate alıp doktora başvurmak hayati önem taşıyor. Kalp sağlığınızı öğrenmek için evde yapacağınız oldukça basit bir test bulunuyor.

Haber 16-10-2022 09:28

Balla karıştırıp kaşık kaşık tüketin: Astım, tüberküloz, ülser... İyileştirici etkisi dudak uçuklatıyor

Bal ve tarçın, bazı yiyeceklere gerçekten eklenebilecek iki harika tada sahip bileşendir. Sabah, öğle ve akşamları dilediğiniz zaman bu ikiliyi tüketerek enerjinizi yükseltebilirsiniz. Mucizevi etkilere sahip olan bal ve doğal şifa tarçın astım, tüberküloz, ülser gibi hastalıkların iyileşmesinde yardımcı olur.

Haber 12-10-2022 22:42

Oturduğunuz yerden kolayca kilo verebilirsiniz: Yapmanız gereken işlemi duyunca şaşıracaksınız

Kilo hem kadınların hem de erkeklerin istemediği fiziksel özellikler arasında bulunuyor. Kilo almak sadece görünüşü değil sağlığı da oldukça etkiliyor. Özellikle kış aylarında alınan kilolar büyük sorunlara yol açıyor. Evde istenmeyen kilolardan kolayca kurtulmanız için birkaç basit adım bulunuyor. Kilonuzun altında yatan neden hastalık değilse sağlıklı beslenmeniz ve doğru egzersizi uygulamanız oldukça etkili olabilir.

Haber 03-10-2022 08:45

Libidonuzu zirveye taşımanıza yardımcı olacak sıra dışı bilgiler! Bu bilgilerin işe yaramasına çok şaşıracaksınız

Cinsel ilişkiden maksimum hazzı alabilmek için libidonun düşük olmaması gerekiyor. Ancak bazı zamanlarda hem erkeklerde hem de kadınlarda libido düşüklüğü görülebiliyor. Libidoyu artırmak için çok basit uygulamalar bulunuyor. Sıra dışı bilgileri uygulayarak ilişkinizi çok daha tutkulu hale getirebilirsiniz.

Haber 13-09-2022 10:12

Umudunuzu kaybetmeyin! İktidarsızlığı çözmek mümkün

Cinsel birliktelik hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önem taşıyor. Birlikteliğin çok daha mutlu olmasını sağlayan cinsellikte bazı istenmeyen durumlar ortaya çıkabiliyor. Cinsel iktidarsızlık bu durumlar arasında bulunuyor. Ancak iktidarsızlığı çözmek sanıldığı kadar zor değil. Doğru adımlar ile bu sorundan kurtulmak mümkün.

Haber 28-08-2022 11:35

Evde saç renginizi açmanız çok kolay! Yazın saçlarınızda istediğiniz renge kavuşacaksınız

Saçlarınızın renginden sıkıldıysanız ve farklılık arıyorsanız bu haber tam size göre! Saçlarınızı evde doğal bir şekilde açmanın birçok yolu bulunuyor. Üstelik bu doğal yöntemler saçı yıpratmadan açarak saç yapısını bozmuyor. Saçlarınızda doğal renk değişimleri istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 05-07-2022 12:00

Kan şekerini dengeler, tansiyonu anında düşürür... Sadece 3 baharata ihtiyacınız var

Yüksek tansiyon ve kan şekeri rahatsızlıkları inanılmaz bir hızda artıyor. Dünyada her 11 kişiden 1’ i şeker, her 7 kişiden 1’ i ise tansiyon hastası. Yaş ortalamalarının yeni doğanlara kadar düştüğü öne sürülüyor. Sağlıksız beslenme, stres ve yaşam tarzının etkili olduğu kan şekeri ve yüksek tansiyon için alabileceğiniz bazı önlemler var. Sağlıklı beslenme ve yaşam tarzını benimseyerek ilk adımı atabilirsiniz. Doğanın verdiği iyileştirici güçleri olan baharatları da deneyebilirsiniz.

Haber 28-06-2022 09:30

Kansere iyi geliyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor! Günde bir kez tüketmek yeterli...

Bal ve tarçın bir araya geldiğinde birçok hastalığın şifası oluyor. Üstelik bu karışımın faydalarını görmek için haberimizde yer alan tarifi günde bir kez tüketmek yeterli...

Haber 20-06-2022 23:27

Her evde bulunuyor: Bu doğal yöntem ile etrafınızdaki böceklere elveda

Yaz aylarının gelmesi hevesle beklense de bu aylarda sıcaklıklar nedeniyle ortaya çıkan böceklerin sayısı oldukça artıyor. Özellikle bahçede ve balkonda böcekler nedeniyle rahat duramıyorsanız aşağıdaki doğal yöntemleri mutlaka denemeniz gerekiyor. Bu yöntemler sayesinde böcek ısırıklarından oldukça kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Kadin 17-06-2022 15:51

Şekeri en hızlı düşüren gıdalar! Diyabet hastaları bunları mutlaka tüketin

Diyabet çağımızda sıklıkla karşılaşılan hastalıklardan. Diyabet hastalarının tüm hayatını etkileyen bu hastalığın etkilerini azaltmak için yenilen yiyeceklere dikkat etmeleri gerekiyor. Şekeri en hızlı şekilde düşürecek ve kan şekerini dengeleyecek besinleri tüketmek istiyorsanız aşağıdaki gıdaları yemeniz gerekiyor.

Haber 13-06-2022 12:42

Diyabetiniz varsa bu şekilde beslenerek sağlığınızı kontrol altına alın!

Diyabet, her yaşta ve cinsiyette görülebilen toplumun sağlığını önemli ölçüde tehlikeye atan hastalıklar arasında bulunuyor. Diyabetin başka hastalıklara yol açmaması ve çeşitli problemler yaratmaması adına diyabet hastalarının tedavisine ve beslenme düzenine dikkat etmeleri gerekiyor. Diyabet hastaları için en uygun beslenme şeklini aşağıdaki haberden öğrenebilirsiniz.

Haber 06-06-2022 09:39

Evdeki karıncaları tamamen kaçırmak için bu numaraları mutlaka deneyin

Havaların ısınmasıyla birlikte evinizin farklı köşelerinde karıncaları görmeye başlamış olabilirsiniz. Özellikle yazlık bölgelerde, toprağa yakın yerlerde oturuyorsanız önlem almadıysanız evinizi çoktan karınca basmış olabilir. Panik yapmayın, bu teknik sayesinde evinizdeki karıncaları kibarca gönderebilirsiniz.

Kadin 26-05-2022 15:29

Zayıflamaya yardımcı oluyor! Zencefilli tarçın çayı ile kilolarınızdan kurtulun

Aktivitenin az olması, spor yapmamak, sağlıksız yiyecekler tüketmek kilo almaya neden oluyor. Bu durumun yaşam stili haline gelmesi durumda ise kilo almak kaçınılmaz oluyor. Spor ve beslenmeye dikkat etmenin yanı sıra zencefilli tarçın çayı ile kilo verebilirsiniz.

Haber 26-05-2022 00:17

Olağanüstü koruculuğa sahip! Vücutta ilaç etkisi yaratıyor

Bazı bahatlar zeytinyağıyla birleştirildiğinde insan vücudunda sihir etkisi yapıyor. Ayrıca sindirimden beyne kadar çoğu organı etkiliyor.

Haber 22-05-2022 17:17

Etkisini anında gösterir: Cinsel gücü artırır, iktidarsızlığı bitirir! Bal tarçın karışımının faydaları

Cinsel hayat her ne kadar çok konuşulmasa da eğer yatak odasında işler iyi gitmemeye başladıysa bu hayatın her alanına sirayet eder. Mutsuzluk, stres, moral bozukluğu hatta çok kafaya takılması durumunda depresyona kadar sürükler. Cinsel hayatınızda bir şeyler ters gitmeye başladıysa önce yaşam tarzınızı sonra da beslenme planınızı gözden geçirmelisiniz. Her şeyin başı sağlık ve vücudunuzda bir şeyler iyi gitmiyorsa kendinize iyi bakmıyorsunuz demektir.

Haber 14-05-2022 11:01

Siyah noktalarınızdan tamamen kurtulabilirsiniz

Sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt için siyah nokta, sivilce gibi problemleri çözmek gerekiyor. Cilt temizliği aksatıldığında ve dengesiz beslenildiğinde cilt problemlerinde artış meydana geliyor. Cilt problemlerini özel cilt bakımları ile çözebilseniz de evde kendi yöntemlerinizle de siyah noktalardan arınabilirsiniz.

Kadin 11-05-2022 15:16

Kan şekerini dengeler, diyabet ve kolesterolü aynı anda düşürür! Yapmanız gereken...

Kan şekeri, diyabet ve kolesterol üçlüsü modern çağın en büyük ve en çok rastlanan şikayetlerinin başında geliyor. Sağlıksız ve düzensiz beslenmenin neden olduğu bu üç hastalığa karşı beslenmenizi değiştirebileceğiniz gibi bazı doğal tedbirler de alabilirsiniz. Bunlardan en önemlisi ise kan şekerini dengeleyen tarçın! Tarçın çayı aynı zamanda kolesterolü dengeliyor.

Haber 27-04-2022 07:09

Tamamen doğal ürünlerle dudaklarınızı dolgunlaştıracak maskeler

Dudaklar konuşurken ve gülümserken dikkat çeken bölgeler arasında bulunuyor. Dudakları kalınlaştırmak için birçok çözüm yapılıyor. Bu çözümler estetik operasyonlar ile daha uzun süreli olabilirken bu operasyonları yaptırmak istemeyenler için makyaj hileleri ve evde doğal kürler yapılabiliyor.

Kadin 22-04-2022 15:45

Öksürük nasıl geçer? Sarımsaklı süt ile öksürüğü geçirin

Öksürük nöbetleri yaşıyor ve buna bir son vermek istiyorsanız bu haber tam size göre. Öksürüğü durdurmanın birçok yolu bulunuyor. Sarımsaklı süt, öksürüğü durdurmanın etkili yolları arasında yer alıyor.

Haber 15-04-2022 00:57