Aleyna Tilkinin Annesi Havva Oztel Haberleri

Aleyna kardeşini göremeyince sinirlendi! Batuhan ile eski defterler yeniden açıldı... Tehdit etti

Aleyna Kalaycıoğlu ödül oyununu kazandıktan sonra ekranda kardeşini görmek isterken karşısına annesi çıktı ve "Cansu ekranda yer almak istemiyor" dedi. Aleyna bu duruma çok sinirlendi. Konseyde daha önce Batuhan'ın kardeşine "Engelli" demesini hatırlatan Aleyna Batuhan'ı tehdit etti. İşte o anlar...

Magazin 2024-04-28 07:52:08

Annesi 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi! Aleyna Kalaycıoğlu eleme konseyinde onun adını yazdı! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümünde eleme adayı belli oldu. Eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun yazdığı ismi görenler çok şaşırdı. Yarışmadaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-16 07:31:13

Survivor Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! Yunus Emre'den uzak dur!

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet dikkat çekmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden’in 'Aleyna'dan uzak dur' demesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Bayram nedeniyle tüm yarışmacılar aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurdu. Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte detaylar...

Magazin 2024-04-11 00:01:00

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinden Yunus Emre'nin eşine sert sözler: Gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınla

Aleyna Kalaycıoğlu'nun sinir krizi geçirdiği anlar ve Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in bebeğini kaybettiğini söylemek için bağlandığı yayında konuyu Aleyna'ya getirdiği anlar sosyal medyada gündemde. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi bu olaylardan sonra patladı.

Magazin 2024-03-19 06:56:51

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel tarzıyla hayranlarını mest etti

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sık sık sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı gönderilerle gündeme geliyor. Ünlü şarkıcının annesi bu sefer de tarzıyla dikkat çekti. Öztel'in mini siyah elbisesine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-02-24 10:08

Aleyna Tilki'nin sözleri gündem olmuştu... Selen Görgüzel'den sert çıkış

Şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" diyerek şarkı söylemeyi özlediğini söylemişti. Selen Görgüzel, son zamanlarda söyledikleriyle çok konuşulan Aleyna Tilki ve annesi hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Magazin 03-01-24 11:34

Aleyna Tilki'nin açıklamaları gündemde! Anne Havva Öztel çıldırdı: Küfür eden evladımla...

Şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından "Beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar" diyerek isyan etti. Paylaşımının sonunda küfür eden Tilki'ye gelen eleştiriler anne Havva Öztel'i çıldırttı.

Magazin 10-12-23 13:23

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel isyan etti! Yobazım ulan yobaz...

İsrail'in Gazze'de yüzlerce sivilin ölümüne neden olan hastane saldırısının yankıları sürerken, bölgeden bombardıman haberleri gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada da ünlü isimler İsrail'e tepkilerini dile getiriyor. Bu isimlerden biri de Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel oldu.

Magazin 20-10-23 08:09

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel başını örtüp poz verdi! Kandil olsaydı...

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sık sık sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı gönderilerle magazin gündeminde adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü şarkıcının annesi bu sefer başını örtüp poz verdi.

Magazin 01-10-23 14:13

Aleyna Tilki'nin sözlerine gelen yorumlardan sonra anne Havva Öztel patladı! Sapkın davranışlarınız...

Aleyna Tilki, "Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyerek ailelerine karşı isyan etti. Tilki'nin paylaşımları sonrası kendi sahneye ilk çıktığı yaşı hatırlatıldı. Gelen yorumlar üzerine ise anne Havva Öztel açıklama yaptı.

Magazin 22-09-23 13:41

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Bırakın kızınız devam etsin siz annelik yapın yorumuna bakın ne yanıt verdi

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi gerek sesi gerekse verdiği pozlarla kızı kadar popüler bir isim. Havva Öztel bu sebeple zaman zaman takipçilerinden ve kızının fanlarından eleştiriler alıyor. Aleyna Tilki'nin annesi son olarak "Bırakın kızınız devam etsin siz annelik yapın" yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 13-08-23 15:10

Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'den Barbie tarzı! Paylaşımları gündem oldu

Uzunca bir süredir vizyona girmesi beklenen Barbie sonunda vizyonda. Dünyada Barbie çılgınlığı başlamışken Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel de bu çılgınlığa tarzlarıyla dahil oldu. Anne kızın süper minili tarzı gündemde.

Magazin 23-07-23 15:26

Çocuk havuzunda olay olmuştu! Aleyna Tilki bikinisiyle kumlara uzanıp poz verdi

Son günlerde annesi ve kız kardeşi sosyal medyada gündem olan Aleyna Tilki tatil pozlarıyla şaşırtıyor. Çocuk havuzundaki pozları gündem olan şarkıcı şimdi de kumlara uzandı.

Magazin 06-07-23 10:41

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel 'Sana talibim' mesajını paylaşıp bakın ne dedi

Kızlarıyla birlikte Türkiye'yi terk eden Havva Öztel sık sık gündeme geliyor. Popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son olarak bir hayranından gelen mesajı paylaşarak verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 04-07-23 12:27

Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki'nin klibi tepki çekti! Sorun benim klibim değil...

Popçu Aleyna Tilki'nin annesinden sonra kardeşi Ayça Tilki de şarkıcılığa soyundu. 17 yaşındaki genç kızın "Gönlüme göre ver" şarkısı ve klibi tepki çekti. Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki ise sosyal medyadan tepkilere isyan etti. Genç isme anne Havva Öztel destek oldu.

Magazin 03-07-23 14:13

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Türkiye'yi terk etmişti! Ekonomik koşullara bakınca...

Kızı Aleyna Tilki kadar popüler olan Havva Öztel kızlarını da alıp ülkeyi terk etti. Zaman zaman Türkiye'ye işleri için geleceğini söyleyen Öztel hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Aleyna Tilki'nin annesi "Türkiye mi Amerika mı ağır basıyor?" sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 25-06-23 15:32

Süreyya Yalçın'ın son haline Yeliz Yeşilmen'den olay yorum! Aleyna Tilki'nin annesi kayıtsız kalamadı

Servetiyle ve lüks yaşamıyla çok konuşulan Süreyya Yalçın son olarak zayıflığı ile gündem oldu. Yurt dışında yaşayan ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın’ın son haline yorum yapanlar arasında Yeliz Yeşilmen de yer aldı. Yeşilmen’in olay olan yorumuna Aleyna Tilki’nin annesi olan Havva Öztel sert çıktı.

Magazin 13-06-23 08:40

Ülkeden gitmişti! Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den asgari ücret yorumu

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kızlarıyla birlikte Amerika'ya yerleşti. Şarkıcı kızı kadar popüler olan ve adından söz ettiren Öztel "Küçük kızımın eğitimi için geldik, canımız öyle istedi" yanıtını vermişti. Aleyna Tilki'nin annesi asgari ücret yorumuyla da dikkat çekti.

Magazin 23-05-23 14:29

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Türkiye'yi terk etti! işte sebebi

Kızı Aleyna Tilki kadar popüler olan Havva Öztel bir süredir Amerika'da... Kızlarını da alıp ülkeyi terk eden genç anne sosyal medyada soru cevap etkinliği yaptı ve zaman zaman ülkeye işleri için geleceğini ve gitme sebebini açıkladı.

Magazin 21-05-23 14:34

Aleyna Tilki'den sonra anne Havva Öztel de paylaştı! Mini şortuyla pozuna beğeni yağdı

Aleyna Tilki'nin iç çamaşırları pozları gündemdeyken bir poz da anne Havva Öztel'den geldi. Genç kızlara taş çıkartan pozlarıyla dikkat çeken anne Öztel'i görenler "Anne kız çok güzelsiniz" dedi.

Magazin 02-05-23 11:43

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel gece yarısı paylaştı! Genç kız gibisin

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin kendi gibi adından söz ettiren annesi Havva Öztel uzun zamandır gündeme gelmiyordu. 2 kız annesi Öztel yine iddialı bir pozuyla dikkat çekti. Gece yarısı gelen göbek dekolteli pozlara yorum yağdı.

Magazin 11-04-23 14:51

İlk şiddeti değil dedi! Batuhan Karadeniz için yeni iddialar... Aleyna Eroğlu'nun annesi ilk kez konuştu

Moda yarışmasıyla tanınan Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla eski futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Eroğlu, polis ekibinin Karadeniz'in evine gittiği sırada çektiği görüntüleri de paylaşarak gündem olurken, Karadeniz ile alakalı yeni açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Spor 24-03-23 15:15

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel isyan etti! Herkes profesör olmuş ahkam kesiyor

Genç popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medyadan isyan etti. Instagram hesabından, "Herkes profesör olmuş ahkam kesiyor" diye yazan Öztel ardından, "İyi hissedene kadar hiçbir şey hissetmek istemiyorum" yazısını paylaştı. İşte tüm detaylar...

Magazin 23-02-23 12:09

Enkazdan böyle kurtarıldı, ailesinden kimse kalmadı! Aldıkları telefon onları bir kez daha yıktı! ‘Borcunuzu ödeyin…’

Malatya’da annesi ve iki kardeşiyle yıkılan binanın altında kalan 12 yaşındaki kız çocuğu 40 saat sonra kurtarılırken ailesinden geriye kimse kalmadı. Annesinin deprem olmadan önce 19 bin 600 liralık eşya aldığı mobilyacı ise aileyi arayarak hakkını helal etmediğini borcu istediğini söylemesi anneanneyi gözyaşlarına boğdu. Anneanne Havva Serttaş açıklamasında “Mobilyacı parayı ödeyin hakkımı helal etmem diyor. Kızımın kemikleri sızlayacak ben bu parayı ödeyemem” dedi.

Haber 21-02-23 12:07

Sütyensiz halleri gündem olan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel taytıyla poz verdi! Aldık kiloları...

Sütyensiz halleri gündem olan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel de en az kızı kadar popüler bir isim. İddialı tarzıyla kızı kadar gündem olmayı başaran Öztel son olarak mavi spor taytı ve sütyeniyle spor salonundan paylaşım yaptı.

Magazin 29-01-23 15:18

Aleyna Tilki 'yoğunluk'tan mahkemeye gidemedi! Anne Havva Öztel ifade verdi

Aleyna Tilki’nin ikamet ettiği siteye dikenli tellerden atlayarak giren saplantılı hayrana dair açılan davaya devam edildi. Aleyna Tilki duruşmaya yoğunluklarını sebep göstererek katılmazken annesi Havva Öztel salonda hazır bulundu.

Magazin 10-01-23 12:50

Kızının pozları gündemdeydi... Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel mini elbisesiyle poz verdi!

Son günlerde şarkıcı Aleyna Tilki'nin sadece göğüs ucunu kapatarak yaptığı paylaşımlar gündemdeydi. Aleyna Tilki'den sonra anne Havva Öztel'den de iddialı pozlar geldi. Şu sıralar şarkıcılığa soyunan Öztel minicik elbisesi ve yırtmacıyla poz verince gündem oldu.

Magazin 27-12-22 17:36

Kızına rakip oldu! Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'e Yıldız Tilbe şarkısı! Gelinlik giyip...

Havva Öztel, Unutamazsın Beni'yi yeniden yorumladı. Öztel, klipte gelinlik giydi. Klipteki gelinliği ise kızı Ayça Tilki annesi için özel olarak Amerika’dan getirdi.

Magazin 24-12-22 11:18

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel gelinlik giydi! Evleniyormuşum

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son haliyle sosyal medyada gündem olmuş ve tanınmamıştı. Göksel'e benzetilen Öztel şimdi de gelinlik giydiği bir pozu paylaştı. "Evleniyormuşum" notuyla paylaşım yapan Öztel'in klip çekimi yaptığı düşünüldü.

Magazin 08-12-22 07:40

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'i görenler tanımadı! Göksel sandım

İç çamaşırlı pozları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel de tarzıyla ve paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Havva Öztel son olarak yaptığı paylaşımda Göksel'e benzetildi.

Magazin 05-12-22 15:26

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir, nereli ve kaç yaşında? Havva Öztel'in yaşını duyanlar çok şaşırıyor

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel 2. Sayfa magazin programına 1 Kasım 2022 Salı günü konuk oldu. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan Öztel, prodüktör olup Uğur ve Fırat'a destek verdi. Yaşına karşın düzgün fiziğiyle ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Havva Öztel vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 01-11-22 10:43

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esen Berk kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esen menüsü ve puanları!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın yeni yarışmacıları, İlkay, Esen, Aleyna, Turan ve Havva birinci olabilmek için hünerlerini sergileyecek. 10-14 Ekim'de yarışacak olan yarışmacılardan Esen Berk, haftanın 2. yarışmacısı olarak yarışmacıları ağırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esen Berk kimdir? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esen'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 11-10-22 14:25

Aleyna Tilki'den olay sokak dansı videosu! Annesi Havval Öztel paylaştı: Ben ne yaşıyorum?

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Yayınladığı İngilizce şarkılarla çokça konuşulan Tilki'den bu kez sokak dansı videosu geldi.

Magazin 29-09-22 10:22

Aleyna Tilki’nin kapısında beklemişti! Saplantılı hayrandan savunma: Benden çiçek istemişti

Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in evine gelip kapıda beklerken uyuyakalan saplantılı hayran hakim karşısına çıktı. Aleyna Tilki ile sosyal medyadan tanıştığını iddia eden Muhammed Erkam A. "Aleyna Tilki ile ilişkimizi olduğunu ilk başta söylemek istememiştim" dedi. İşte mahkemede yaşananlar...

Magazin 15-09-22 12:29

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den göbeği açık poz! Görenler, Aleyna'nın ablası dedi

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, iddialı pozlarıyla hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Son zamanlarda, kızı gibi müzik dünyasına adım atan Öztel, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 12-09-22 20:50

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel göğüs dekolteli poz verdi! Hollywood artistleri eline su dökemez

Genç şarkıcı Aleyna Tilki hem kendi şöhretiyle hem de annesinin sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor. Kızı Aleyna Tilki'ye her daim destek olan Havva Öztel, cesur paylaşımlarıyla ilgi çekti.

Magazin 01-09-22 10:40

Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı Aleyna Tilki'nin konserine tepki göstermişti! Havva Tilki paylaştı: Belediye başkanı...

Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı İsmail Şanal, sosyal medyadan Aleyna Tilki'nin Osmancık'ta yapılacak konserinin iptal edilmesi için çağrıda bulunmuştu. Gündeme gelen ve tepki çeken açıklama sonrası Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel bir paylaşım yaparak belediye başkanının harekete geçtiğini duyurdu.

Magazin 30-08-22 14:15

Aleyna Tilki'nin 17 yaşına giren kardeşi Ayça Tilki Playboy tavşanı oldu! Tepki yağdı

Piyasaya çıktığı günden bu yana gündemden düşmeyen Aleyna Tilki'nin ailesi de en az kendisi kadar dikkat çekiyor. Annesi Havva Öztel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olurken, kız kardeşi de ablasının izinden gitmesiyle dikkat çekiyor. 17 yaşına giren Ayça Tilki'nin doğum gününden yapılan paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. Ayça Tilki'nin doğum gününde Playboy tavşanı gibi giyinmesi tepkilere neden oldu.

Magazin 24-08-22 09:47

13 yaşında olmasına rağmen boyu 2.09 olan Türk basketbolcu Emir Karabulut, Barcelona'ya transfer oldu!

Babası Emrullah Karabulut'un boyu 2.10; annesi Havva Karabalut'un da 1.84 olan 13 yaşındaki Emir Karabulut, 2.09'luk boyuyla ilgi odağı olmuştu. Ege Gençlik Basketbol Spor Kulübü'nde 7 yıl önce basketbola başlayan, yaşıtlarından çok daha uzun boyuyla dikkatleri üzerine toplayan Karabulut, Barcelona ile anlaşmaya vardı. Genç oyuncu, 22 Ağustos Pazartesi günü ailesiyle birlikte yeni kulübüne gidecek.

Spor 18-08-22 15:20

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'i çıldırtan mesaj! Terbiyesiz kadın sen kimsin?

Verdiği iç çamaşırlı pozlarla son günlerde eleştirilerin odağında olan Aleyna Tilki'nin annesine de bazı yorumlar geliyor. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son olarak bir takipçisinden gelen mesajı görünce çıldırdı. Mesajı ifşa eden Havva Öztel "Sen kimsin benim analığı sorguluyorsun?" diyerek isyan etti. İşte o mesaj ve detaylar...

Magazin 05-08-22 08:12

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel dekolteli poz verdi! Güzellikte kızlarını geçtin

Aleyna ve Ayça Tilki'nin annesi Havva Öztel, en az kızları kadar gündemde yerini alıyor. Müzik kariyerine de adım atan Havva Öztel, iddialı pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 03-08-22 10:27

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel MasterChef'te!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'i Masterchef yarışmasında görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Magazin 16-07-22 12:37

Havva Öztel kızı Aleyna Tilki'ye rakip oldu! 'Albüm çıkarmam' demişti ama...

Sosyal medyada paylaştığı videolarla sesine övgüler yağan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, müzik dünyasına atıldı. Öztel, geçtiğimiz aylarda da Bergen'e saygı albümünde yer almış, albüm çıkmayı düşünmediğini dile getirmişti.

Magazin 15-07-22 11:20

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kurtlarını döktü! Roman havasında kızına taş çıkardı

Genç popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sosyal medya paylaşımlarıyla en az kızı kadar magazin gündeminde yer alıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ve bir şarkı çıkarmaya hazırlanan Havva Öztel bu kez, Roman havası performansıyla gündemde. Havva Öztel eğlenceli anları Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 13-07-22 04:41

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu paylaştı! Annesi Zuhal Kalaycıoğlu'ndan Nisa Bölükbaşı rüzgarı

Survivor 2021 yarışmasıyla tanınan ve adını tüm Türkiye'ye duyuran Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile ilgili yaptığım paylaşım dikkat çekti. Survivor yarı finalinde adeta Nisa Bölükbaşı için oy yağdıran Zuhal Kalaycıoğlu'nun o anları ve sosyal medyadan paylaştığı mesaj dikkat çekti.

Magazin 30-06-22 11:43

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel göbeği açık mini şortlu poz verdi! Kızlarından güzel

Her adımıyla olay olan genç popçu Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel de en az kızı kadar göz önünde yer alıyor. Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla göze çarpan Havva Öztel, mini şortlu poz verdi.

Magazin 26-06-22 22:01

Yeğen vahşeti! Nuri Yıldız ve eşi Esra'yı öldürmüşlerdi... 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet istemi

2021 yılında Avcılar'da otel işletmeciliği yapan Esra ve Nuri Yıldız çifti yeğenleri tarafından öldürülmüş vahşi cinayet kan dondurmuştu. Nuri Yıldız'ın yeğenleri olduğu ortaya çıkan şüpheliler Aleyna, Mühyettin ve Ferhat Yıldız hakkında, 'Kasten adam öldürme' suçundan 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Esra Yıldız'ın annesi Yasemen Dalkılıç, "Onlar dışarıda nefes alırken, ben burada nefes alamıyorum. Ben 9 aydır yaşamıyorum, bir enkazım'' şeklinde gözyaşı döktü.

Haber 25-06-22 10:50

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel kimdir? Havva Öztel nereli ve kaç yaşında, ne iş yapar?

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Boğaz manzaralı pozunu paylaşan Öztel'in fit hali gözlerden kaçmadı. Peki Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel kimdir? Havva Öztel nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 22-06-22 06:27

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel kimdir? Havva Öztel nereli ve kaç yaşında, Instagram adresi nedir?

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, Boğaz manzaralı pozuyla olay oldu. Ünlü pop müzik şarkıcısı Aleyna Tilki'nin annesi, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oluyor. Öztel'in genç hali de sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmıyor. Peki Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel kimdir? Havva Öztel nereli ve kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Magazin 22-06-22 06:18