Andrea Pirlo Haberleri

Andrea Pirlo'nun yeni takımı resmen açıklandı! İtalya'ya geri döndü...

Spor haberleri: İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımlarından Sampdoria, teknik direktörlüğe İtalyan çalıştırıcı Andrea Pirlo'yu getirdi.

Spor

Süper Lig'de Alex de Souza sürprizi! Andrea Pirlo'nun halefi olmaya geliyor...

Spor Toto Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından gözler takımların yapacağı hamlelere çevrildi. Fenerbahçe'deki performansıyla efsaneleşen Alex de Souza, geçtiğimiz günlerde Avai'deki teknik direktörlük görevinden ayrılmıştı. Kariyerine hangi kulüpte devam edeceği merak edilen Brezilyalı efsanenin Süper Lig'e geri döneceği iddia edildi. İşte detaylar...

Spor

Süper Lig ekibinden sürpriz hamle! İki eski Beşiktaşlı hoca ile görüşme yapıldı...

Spor Toto Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından gözler transfere ve yapılacak olan hamlelere çevrildi. Bitime kısa bir süre kala teknik direktör Andrea Pirlo ile yollarını ayıran Karagümrük'te yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyordu. Farklı hoca tercihleriyle dikkat çeken İstanbul ekibinde gündeme tanıdık bir isim geldi. İşte detaylar...

Spor

Caner Erkin sonrası parlayan Levent Mercan, devleri peşine taktı! Pirlo etkisiyle büyük yükseliş...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan, bu sezon gösterdiği çıkışla transferin gözde isimlerinden birisi olmayı başardı. Caner Erkin'in takımdan ayrılışının ardından asıl mevkisi orta saha olmasına rağmen Andrea Pirlo'nun yönlendirmesiyle sol bek pozisyonuna geçen ve iyi bir grafik çizen Mercan, Süper Lig ve Avrupa'dan kulüplerin teklif için hazırlandığı kaydedildi.

Spor

Andrea Pirlo

Andrea Pirlo Hakkındaki Haberler Mynet'te. Andrea Pirlo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Karagümrük'te yeni hoca kim olacak? Süleyman Hurma: 'Kulübümüze yakışacak'

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, teknik direktör Andrea Pirlo'nun ayrılığı sonrasında gelecek olan yeni hoca ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor

Andrea Pirlo'nun ayrılığı sonrası Mbaye Diagne'den flaş yorum! Resmi açıklamanın ardından dayanamadı...

Spor Toto Süper Lig ekibi VavaCars Fatih Karagümrük'te flaş bir gelişme yaşanmış ve teknik direktör Andrea Pirlo ile yollar ayrılmıştı. Geride kalan 35 haftada topladığı 44 puanla 9. sırada yer alan İstanbul ekibinde İtalyan çalıştırıcı ile yolların ayrılmasının ardından takımın golcü oyuncusu Mbaye Diagne'den dikkat çeken bir yorum geldi. İşte detaylar...

Spor

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fatih Karagümrük Andrea Pirlo ile yollarını ayırdı!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İtalyan teknik direktör ile yollar ayrılması futbolseverleri şaşırttı. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Andrea Pirlo kimdir, nereli ve kaç yaşında? Andrea Pirlo hangi takımları çalıştırdı?

Spor

Galatasaray öncesi Karagümrük'te sakatlık! Forma giyemeyecek...

Galatasaray ile VavaCars Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında kozlarını paylaşacak. Her iki takımın da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı karşılaşma öncesi Andrea Pirlo'nun ekibinde sakatlık problemi yaşanıyor.

Spor

Mbaye Diagne, takımını taşımaya devam ediyor! Karagümrük, İstanbulspor'u mağlup etti ve yenilmezlik serisini 11 maça yükseltti...

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında İstanbulspor ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan müsabaka, konuk ekip Karagümrük'ün 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Andrea Pirlo'nun ekibi, bu skorla yenilmezlik serisini 11 maça yükseltti. İşte detaylar...

Spor

Ne yaptın Andrea Pirlo! Süper Lig'de dev yenilmezlik yürüyüşü...

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk eden Fatih Karagümrük, karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Bu skorla birlikte VavaCars Fatih Karagümrük, yenilmezlik serisi devam eden takımlar içinde en uzun süre kaybetmeyen ekip oldu.

Spor

Karagümrük’te Pirlo’nun yeni jokeri Levent Mercan

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen aranın sona ermesiyle birlikte oynadığı 4 resmi maçta 3 galibiyet alarak toplamda 13 gol kaydeden Fatih Karagümrük’te Levent Mercan gösterdiği performans ile teknik direktör Andrea Pirlo’nun vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

Spor

Fatih Karagümrük-Hatayspor maçının ardından

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: "Bugün tek seçeneğimiz vardı, kazanmak. Kazandık, bununu için çok mutluyum" - Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel: "3-0 mağlup olduk, bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok"

Yurthaber

Andrea Pirlo'dan Fenerbahçe maçı itirafı! İyi oynadık ama...

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, 3-0 kazandıkları Hatayspor maçı ile ilgili “Kazanarak devam etmek iyi olacak. Bu istek, oyun anlayışı ve bu açlıkla devam etmemiz lazım" dedi.

Spor

Son dakika: Volkan Demirel, bu sezon bir ilki yaşadı! Andrea Pirlo'nun Karagümrük'ü, Hatayspor'u devirdi..

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fatih Karagümrük ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Andrea Pirlo'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Karagümrük, müsabakadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel'in iki maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu. İşte maçtan detaylar...

Spor

Fenerbahçe-VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: "Planladığımız gibi göğüs göğüse çarpıştık ama sonunu getiremedik"

Yurthaber

Andrea Pirlo'ya büyük şok! İstanbulspor, Karagümrük karşısında ikinci yarıda geri döndü...

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fatih Karagümrük ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabaka, İstanbulspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı - siyahlılar 1-0 geriye düştüğü maçtan zaferle ayrılırken, bu sezonki ikinci galibiyetini aldı. Karagümrük ise bu sezon 3. kez yenildi.

Spor

Pirlo öyle birini istedi ki, yönetim şaşkına döndü

Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo, Beşiktaş'tan ayrılan ve formundan oldukça uzaklaşan Adem Ljajic'in transfer edilmesini istedi. Pirlo'nun bu transferi yönetim tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Yöneticileri ikiye bölen Ljajic transferi için mecburen girişimler başlatıldı.

Spor

Demir Grup Sivasspor-VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: - "İlk yarı oyuna iyi başladık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirmeliydik"

Yurthaber

Fatih Karagümrük-MKE Ankaragücü maçının ardından

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: "Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Öz güvenimizin yerine geldiğini düşünüyorum"

Yurthaber

Beşiktaş-VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: - "Artık kaybedecek vaktimiz yok, puanlar almak için tam gaz yola devam etmek zorundayız"

Yurthaber

Fatih Karagümrük-Alanyaspor maçının ardından

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: "Ligin ilk maçına yakışan bir konsantrasyon sergilemedik"

Yurthaber

Andrea Pirlo'dan Karagümrük ile kötü siftah! 6 gollü maçta Alanyaspor kazandı...

Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta mücadelesinde Alanyaspor, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 4-2 mağlup etti ve sezona galibiyetle başladı. Karagümrük'ün başında ilk Süper Lig maçına çıkan teknik direktör Andrea Pirlo da görevine mağlubiyetle başlamış oldu. Alanyaspor'da ise Wilson Eduardo, attığı iki golle dikkatleri üzerine çekti.

Spor

Son dakika: Andrea Pirlo'dan Karagümrük'e dünya yıldızı! Juventus'tan Aaron Ramsey'i getiriyor...

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonun ortasında Volkan Demirel ile anlaşan ve sezonu 8. sırada bitiren Fatih Karagümrük'te Demirel ile yollar ayrılmış, göreve Andrea Pirlo getirilmişti. Son olarak Juventus'u çalıştıran ve daha sonrasında Karagümrük'ün yolunu tutan Pirlo'nun hangi oyuncuları transfer edeceği kamuoyunda merak ediliyordu. İtalyan teknik direktörün hedefindeki ilk futbolcunun Juventus forması giyen Aaron Ramsey olduğu ortaya çıktı.

Spor

Son dakika: Bu ne hırs Pirlo! Kafayı Galatasaray'a taktı, genç oyuncuyu bedavaya kaptı... Tepkiler çığ gibi!

Son dakika haberleri: Fatih Karagümrük'ün başına geçen Pirlo'dan transfer bombaları başladı bile. Daha işe başlayalı 2 gün olan deneyimli teknik adamın ilk transferi Galatasaray'dan oldu. Fatih Terim ile geçmişte yaşadığı problemlerden dolayı sarı-kırmızılı taraftarlar bir türlü yıldızı barışmayan Pirlo'nun Galatasaray ile U-19 Gelişim Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Emir Tintiş'i kadrosuna kattığı açıklandı. Emir Tintiş'in sitem dolu açıklamaları ise sosyal medyada gündem olmuş durumda...

Spor

Pirlo: İtalyan basını 'Juventus'un eski teknik direktörü neden Karagümrük'e gitti?' diye soruyor

İtalya basını, VavaCars Fatih Karagümrük ile bir yıllık anlaşma imzalayan Andrea Pirlo'nun bu seçiminin nedenlerini irdeliyor.

Haber

Pirlo'dan Fatih Terim hakkında açıklama geldi! Kitabında yazanlar olay yaratmıştı...

Son dakika haberleri: VavaCars Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Andrea Pirlo için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Fatih Terim hakkında konuşan Pirlo, "Fatih Terim'i fazla hatırlamıyorum bile. 2 ay civarı onunla çalıştık. Söyleyeceklerim bu kadar!" dedi.

Spor

Son dakika: Andrea Pirlo resmen Fatih Karagümrük’te

Son dakika haberi: Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, yeni teknik direktörünü açıkladı. İstanbul ekibi, takımın başına Andrea Pirlo'nun getirildiğini açıkladı. İtalyan teknik adam, bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Spor

Tüm dünya konuşacak! Fatih Karagümrük Pirlo'yu getiriyor

43 yaşındaki İtalyan teknik adam Andrea Pirlo, İtalyan medyasında çıkan haberlere göre; VavaCars Fatih Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

Andrea Pirlo iddiası sosyal medyayı yıktı geçti! Taraftarlar şimdiden bayram etmiş durumda

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün, teknik direktörlük koltuğuna Andrea Pirlo'yu getirmek için çaba sarfettiği iddia edildi. Volkan Demirel ile yolları ayıran Fatih Karagümrük'ün İtalyan efsanesi Andrea Pirlo ile büyük ölçüde anlaştığı konuşuluyor. Fatih Karagümrük taraftarları bu haberin ardından sosyal medyada büyük sevinç yaşadı. Ayrıca İtalyan basını Pirlo'nun Türkiye'ye gidecek haberini manşetlere taşıdı.

Spor

Son dakika: Cristiano Ronaldo'nun eski hocası Andrea Pirlo, Süper Lig'e geliyor!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de Volkan Demirel'le birlikte çıkışa geçen Fatih Karagümrük, sezonun bitimiyle beraber genç çalıştırıcı ile yollarını ayırmıştı. İstanbul ekibinin hangi hocayı göreve getireceği merakla beklenirken, İtalyan basınından flaş bir iddia gündeme geldi. Son olarak Juventus'u çalıştıran teknik direktör Andrea Pirlo'nun Karagümrük ile görüştüğü ortaya çıktı.

Spor

Son dakika: Fatih Terim'e hakaretler yağdırmıştı, şimdi takımın başına geçiyor!

Son dakika haberleri: Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de beklentilerin oldukça altında kalan Galatasaray'da yeni sezonda aynı sorunların yaşanmaması için yöneticiler harekete geçti. Seneye Domenec Torrent ile devam etmeyi düşünmeyen tüm başkan adaylarının yeni hoca tercihi farklı durumda. Eşref Hamamcıoğlu'nun teknik direktör tercihi sosyal medyada gündem olmuş durumda. İşte detaylar...

Spor

Benfica'dan Pirlo'ya yakın takip!

Portekiz ekiplerinden Benfica'da, teknik direktör Jorge Jesus'un performansından memnun olmayan yönetimin, Andrea Pirlo ile temasa geçeceği öne sürüldü.

Spor

Barcelona'da sürpriz görüşme! Andrea Pirlo...

Barcelona'da Ronald Koeman'ın geleceği tartışılırken İspanyol basınına göre Joan Laporta sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Spor

Adana Demirspor'dan Pirlo bombası

Adana Demirspor, Samet Aybaba'yı gönderdikten sonra İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo'nun peşine düştü.

Spor

Fenerbahçe'de Andrea Pirlo sürprizi

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevi için Andrea Pirlo'yu gündemine aldığı iddia edildi. Haberde, İtalyan çalıştırıcının Türkiye'ye sıcak bakmadığı belirtildi. Ayrıca sarı-lacivertli takımın Alman teknik adam Lucien Favre ile anlaştığı öne sürüldü.

Spor

Juventus'ta Pirlo dönemi sona erdi

İtalya Serie A'da sezonu 4. sırada tamamlayan Juventus, teknik direktör Andrea Pirlo ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor

Pirlo gidiyor, göreve o geliyor!

Juventus, çarşamba günü Napoli'ye yenilirse Pirlo'nun görevine son verilecek ve takım sezon sonuna kadar Igor Tudor'a emanet edilecek.

Spor

Juventus'ta Pirlo gidiyor, Tudor geliyor

Juventus, çarşamba günü Napoli'ye yenilirse Pirlo'nun görevine son verilecek ve takım sezon sonuna kadar Igor Tudor'a emanet edilecek.

Spor

Juventus Teknik Direktörü Pirlo, Kovid-19 salgınına rağmen ev partisi yapan 3 oyuncusunu kadro dışı bıraktı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un teknik direktörü Andrea Pirlo, ev partisi yapan Weston McKennie, Arthur, Paulo Dybala'nın Torino ile yarın yapacakları maçın kadrosuna almadığını söyledi.

Spor

Juventus'ta Andrea Pirlo'nun yerine 3 aday

Juventus'ta Andrea Pirlo'nun koltuğu sallanırken İtalyan devinin listesinde üç teknik direktör bulunuyor.

Spor

Juventus'ta teknik direktör Andrea Pirlo'dan istifa yanıtı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'un son 16 turu rövanşında Portekiz ekibi Porto'ya elenmesinin ardından eski Juventus teknik direktörü Fabio Capello'dan Merih Demiral ve Cristiano Ronaldo'ya eleştiri geldi. Andrea Pirlo ise istifa edip etmeyeceği ile ilgili sorulara yanıt verdi. İddialara açıklık getiren deneyimli teknik adam, ""Şu anda Juventus'un hocasıyım ve birkaç yıl daha bu proje üzerinde çalışacağım. Haftalar süren çalışmaların ardından bu skor için mutlu değilim tabii ki" dedi.

Spor