Balik Burger Haberleri

Vegan mangal partisini paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı! 'Burgerdan tutun, sosisine kadar, etine kadar her şey'

Sosyal medyadan kendisine yöneltilen "Mangalsız hayatı olur mu?" yorumu üzerine harekete geçen kullanıcı arkadaşlarıyla birlikte yaptığı vegan mangal partisini paylaştı. Mezelerden burger köftelerine kadar pek çok alternatifin veganlar için olduğunu gösteren kullanıcının paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 2024-05-04 07:52:19

Lavaş burger tarifi: Lavaş burger nasıl yapılır?

Dışarıda çok yüksek rakamlara yiyeceğiniz birçok lezzeti evde kendi mutfağınızda kolaylıkla ve çok kısa süre içinde hazırlayıp servis edebilirsiniz. Son dönemlerin en gözde yiyecekleri arasında yer alan lavaş burgeri de çok kolay malzemeler kullanarak birkaç dakika içinde hazırlayıp öğünlerinizde afiyetle yiyebilirsiniz.

Yemek 2024-02-08 02:34:04

MASTERCHEF BALIK EKMEK TARİFİ: Balık ekmek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Eminönü'nde yeme keyfini aratmayacak

Balık ekmek tarifi MasterChef Türkiye All Star 163. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MasterChef'in ünlü şeflerinden Mehmet Yalçınkaya bugünkü konseptin 'sokak lezzetleri' olduğunu belirtti. Peki, balık ekmek nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte, Eminönü'nde geçirdiğiniz lezzet dolu anları aratmayacak güzellikte balık ekmek tarifi...

Yemek 2023-11-28 20:55:52

MasterChef balık burger tarifi nasıl yapılır, malzemeleri ne? Nefis balık burger tarifi!

Balık burger tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de balık burger oldu. Pek yaygın olmayan hamburger çeşitlerinden olan baluk burger oldukça lezzetli oluyor. Peki, balık burger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2023-10-24 20:14:58

MasteChef SLOPPY JOE (DAĞINIK HAMBURGER) tarifi! Sloppy joe nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Sloppy joe burger tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de sloppy joe bir diğer adıyla dağınık hamburger oldu. Dışarıda severek tüketilen sloppy joe evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, dağınık hamburger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 19:45

100 dolara burger satıyordu... Nusret Gökçe'nin tartışmalı restoranı kapandı

ABD'de geçtiğimiz yıllarda “New York'un en kötü restoranı" ilan edilen ve mobbing iddialarıyla dikkat çeken Nusret Gökçe’nin restoranı kapandı. New York kentinin Manhattan bölgesinde yer alan Salt Bae Burger isimli restoranda fiyatlar gündem olmuştu.

Magazin 15-06-23 11:35

En Son Babalar Duyar’ın Burger Ceren’ini görenler tanıyamıyor! Artık bambaşka biri

Başrollerinde Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Levent Ülgen, Hatice Aslan, Arzu Balkan ve Ali Sunal gibi isimlerin rol aldığı yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği En Son Babalar Duyar dizisi 2000'li yılların en popüler yapımları arasında yer alıyor.

Magazin 26-04-23 15:46

Burger King çalışma saatleri nedir? Burger King saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Burger King, dünyanın dört bir yanında restoranları bulunan fast-food markalarından biridir. 1995 senesinden beri ülkemizde hizmet verir. İlk restoranı İstanbul’un Avrupa Yakasında bulunan Etiler semtinde açılmıştır. Burger King mesai saatleri Alışveriş Merkezlerinin içinde ve Alışveriş Merkezlerinin dışında olmak üzere farklılık gösterir. Peki, Burger King açılış ve kapanış saatleri nedir, hafta sonu kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 25-11-22 13:37

Menüdeki farklılık ve çeşitlilik sektörde rekabet avantajı sunuyor

Atawich Kurucusu Ata Ghoutbi: - "Atawich olarak yalnızca burger ya da pizza satan bir işletme olmak yerine müşterilerine birçok farklı hızlı yemek ürünü sunabilen bir marka olarak rakiplerimizden sıyrılıyoruz"

Yurthaber 02-08-22 13:42

En Son Babalar Duyar’ın Burger Ceren’i Jale Azaklı'nın son halini görenler küçük dilini yuttu!

Bir dönemin popüler dizileri arasında yer alan En Son Babalar Duyar'da Burger Ceren karakterine hayat veren Jale Azaklı'nın son halini görenler adeta şoke oldu. Yıllar içindeki değişimiyle bambaşka biri haline gelen Jale Azaklı'yı görenler tanıyamadı.

Magazin 30-07-22 17:19

Bitkisel et ürünleri üreten bir şirket insan eti tadında hamburger üretti! Geliştirilirken hiçbir insan zarar görmedi

Oumph! adlı bitki bazlı ürünler üreten bir şirket tadının insan eti gibi olduğunu söylediği bir burger üretti. Şirket "İnsan Eti Tadında Bitki Bazlı Burger"in geliştirilmesinde hiçbir insanın zarar görmediğini belirtti. İnsan Eti Tadında Bitki Bazlı Burger girişimi şirkete ödül dahi kazandırdı.

Haber 04-07-22 14:57

Ukrayna'nın işgali: Burger King'in Rusya'daki ortağı restoranlarını kapatmayı reddediyor

Amerikan hamburger zinciri Burger King, Rusya'daki restoranlarını Ukrayna'nın işgali sonrası kapatmak istediği halde bunu yapamadığını açıkladı. Burger King'in bağlı olduğu Restaurant Brands International'in Rusya'daki 800 restoranını Alexander Kolobov adındaki ortağı işletiyor.

Haber 18-03-22 18:03

En Son Babalar Duyar'ın Burger Ceren'i son haliyle şoke etti! Artık evli ve çocuklu

Kadrosunda Ayşegül Atik, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Hatice Aslan gibi isimlerin yer aldığı En Son Babalar Duyar dizisi, Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. En Son Babalar Duyar'ın yönetmenliğini Sibel Kocataş, senaristliğini Necmi Yapıcı üstleniyordu. Dizide hayat verdiği 'Ceren' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Jale Azaklı, son haliyle şaşırttı.

Magazin 15-02-22 13:41

Burger etsiz olur mu hiç? demeyin! 3 farklı etsiz burger tarifi...

Tarihi, Moğol savaşçılarının at üstünden inmedikleri için etlerini yanlarında taşımalarına kadar dayanan burger, Hamburg limanından giden göçmenlerle Amerika'ya oradan da tüm dünyaya yayılan lezzetiyle restoran ve zincir hamburger mağazalarında sunulmaya devam ediyor. Peki et yemeyenler için etsiz burger yapılabilir mi?

Yemek 04-01-22 10:47

TAB Gıda halka arz ne zaman? Halka arz için bankalara yetki verildi!

TAB Gıda, Borsa İstanbul’da halka arz için bankaları yetkilendirdi. 1995'te Burger King’in master franchisee haklarını alarak Türkiye’ye getirdi. 1994 yılından beri gıda sektöründe faaliyet gösteren TAB Gıda'nın halka arzının ne zamana planlandığı aktarıldı. İşte merak edilenler...

Finans 01-09-21 15:26

Böylesini görmediniz! Siyah hamburger olur mu demeyin

Japon kültürünün değişik yemeklerine hepimiz alışkınız. Farklı tatları denemeyi seven ve alışılmadık yemeklere ilgi duyan Japonlar, şimdi de siyah hamburger ile ortaya çıkıyor. Japonya’nın kendine özgü tatlarından biri olan “Kuro Burger” simsiyah rengi ile görenleri bir hayli şaşırtıyor.

Yemek 01-06-21 15:07

İçindeki gizli sos yeni sırrınız olacak: Ev yapımı steakhouse hamburger tarifi

İçindeki efsane sosuyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan steakhouse burger, bugüne kadar yediklerinize fark atacak. Turşu, yeşillik karışımıyla yapılan sos yeni lezzet sırrınız olacak.

Yemek 14-04-21 16:55

Vedat Milor yeni bir ankete imza attı! ‘Döner mi, burger mi’ diye sordu

"Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?", "Balığa limon sıkılır mı sıkılmaz mı?" ve "Pizza mı yoksa pide mi?" anketleriyle sosyal medyada ilgi gören ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, takipçilerine yeni bir soru yöneltti. Milor bu sefer de "Burger mı döner mi? diye sordu. Dönerin önde götürdüğü ankete yapılan yorumların bazıları ise kullanıcıları güldürdü.

Trend 25-01-21 11:20

Burger King 21 yıl sonra logosunu değiştirdi

Dünyanın en büyük fast food zincilerinden biri olan Burger King, 1999 yılında değiştirdiği klasik logosuna geri döndü. Şirketin yeni logosu, bu yılın ilk aylarında reklam afişlerinden çalışan üniformalarına kadar birçok yerde kullanılmaya başlanacak.

Haber 08-01-21 17:27

Burger King iletişim, sipariş hattı, şikayet numarası

Türkiye’de 1995 yılından beri faaliyet gösteren dünyanın en çok tercih edilen fast food markalarından Burger King, uygun fiyatları ve damak tadınıza hitap eden lezzetleriyle alanında lider. Sevdiğiniz Burger King lezzetlerinin sipariş sürecinde gerek duyacağınız iletişim bilgileri bu yazıda yer alıyor. İşte sipariş sürecinde ihtiyaç duyabileceğiniz Burger King iletişim bilgileri...

Haber 05-01-21 09:30

Köfteci Yusuf, Burger Y ile 150. şubesini İstanbul’da açtı

Dünya markası restoran zincirleriyle rekabet eden Köfteci Yusuf, kaliteli ürünleri uygun fiyata vatandaşlarla buluşturmak için hizmet ağını genişletiyor.

Yurthaber 20-11-20 10:59

Burger King'den 'McDonald's'tan sipariş verin' ilanı

Amerikan fast food zinciri Burger King, İngiltere'de koronavirüsle mücadele için Perşembe günü yürürlüğe girecek karantina önlemleri öncesinde müşterilerine "McDonald's'tan sipariş verin" çağrısı yaptı.

Haber 20-11-20 07:16
big

Burger King'den 'McDonald's'tan sipariş verin' ilanı

Amerikan fast food zinciri Burger King, İngiltere'de koronavirüsle mücadele için Perşembe günü yürürlüğe girecek karantina önlemleri öncesinde müşterilerine "McDonald's'tan sipariş verin" çağrısı yaptı.

Haber 03-11-20 14:38
big

Tamamı doğal gıdalardan oluşuyor: Anne burger

Samsun'un Havza ilçesinde İlk Kıvılcım 1919 Havza Kadın Üretim Kooperatifi'nde hem aileleri hem de çocukları mutlu edecek bir ürün ortaya kondu. kooperatifte yapılan tamamı doğal gıdalarla hazırlanan anne burger, eşsiz lezzeti ve sağlıklı oluşuyla herkesten tam not aldı.

Yemek 02-11-20 07:49

RoyalCert, TAB Gıda restoranlarına güvenli turizm sertifikası vermeye başladı

Şirketler arasında yapılan iş birliği kapsamında TAB Gıda'nın ülke genelindeki 1.200 restoranı ay boyunca denetlenecek ve bu şubelere "Güvenli Turizm Belgesi" verilecek - RoyalCert Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Namlı: - "Ülkemiz hem restoranları hem otelleri hem de tur şirketleriyle yabancı ziyaretçilerini ağırlamaya tam anlamıyla hazır. Bu kapsamda turistlerin uğrak mekanı olan Taksim Meydanı ile İstiklal Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan Burger King'in denetlenmesi çok önemli ve kıymetli"

Yurthaber 02-07-20 13:56

Çocuklar buna bayılacak: Kek Burger tarifi

Miniklerin severek yediği kek burgeri evde yapmaya ne dersiniz? Üstelik son derece pratik bir tatlı oluyor. Yapımı son derece basit olduğu için çocuklarla birlikte mutfağa girebilirsiniz. Yaparken eğlence garantisi veriyoruz:)

Yemek 20-04-20 10:05

Almanya Irak'ta gerilimin düşürülmesi çağrısında bulundu

Almanya Hükümet Sözcü Yardımcısı Ulrike Demmer: - "Son gelişmelerden dolayı gerilimin artmasından endişe duyuyoruz" - Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Christofer Burger: - "Irak’ın bu ihtilafa dahil edilmesinden ve istikrarsızlaştırılmasından kaçınılmalı"

Haber 03-01-20 15:26

Pizza, cips ve burger yiyenlerin sperm sayısı daha düşük

Doğurganlık uzmanı Allan Pacey “genç yaşta kötü beslenmek hayat boyu devam edecek değişimlere sebep olabilir” dedi. İşte sperm kalitesini arttırmak için uzak durmanız gereken yiyecekler.

Yemek 24-12-19 15:54

Q Burger yerli ve güvenilir

Q Burger olarak donmuş ürünlerden uzak durduklarını söyleyen Faruk Turan, "Günlük ürünler kullanmaktayız.

Haber 24-12-19 12:14

Vejetaryen beslenmede bakliyatın yıldızı parlıyor

Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (AHBİB) Başkanı Hüseyin Arslan, bakliyat tüketiminde geleneksel olmayan pazar büyüklüğünün 1,5 milyon tona ulaştığını belirterek, “Bakliyat proteini kullanılarak üretilen vejetaryen burger, etsiz sosis, vejetaryen tavuk gibi ete birebir benzeyen gıdaların tüketimi her geçen gün yaygınlaşıyor” dedi.Humus fenomen olduBakliyat ürünlerinin sağlıklı ve ekonomik olduğunu, bu farkındalığın küresel ölçekte hızla geliştiğini dile getiren Başkan Arslan, bu durumun Türkiye ve Ortadoğu mutfaklarının sevilen yemeklerinden humusa olan talebi arttırdığını, buna bağlı olarak da nohut pazarının büyümeye devam ettiğini bildirdi.

Finans 19-12-19 11:01

Ustasından çocuklara ‘balık burger’ ikramı

Beylikdüzü’nde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni ziyaret eden ilkokul öğrencileri, müzede balıklar hakkında bilgi aldı.

Haber 13-12-19 09:27

KKTC’de Burger King kendi adıyla hizmet verecek

Dünyanın en büyük hazır yemek şirketlerinden biri olan Burger King, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ilk restoranını açtı.

Finans 02-12-19 15:02

KKTC’de Burger King, Rum ambargosunu deldi

  Dünyanın en büyük hazır yemek şirketlerinden biri olan Burger King, Rum ambargosunu delerek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) ilk restoranını açtı.

Haber 02-12-19 13:31

Hamsi burger ile köy çocukları tanışacak! İşte yeni lezzet hamsi burger

Türkiye'nin önemli balıkçılık merkezlerinden Sinop'ta, Halk Eğitim Merkezi'nde usta öğretici olarak görev yapan Hande Yılmazer tarafından üretilen hamsi burgerlerin bir proje ile köy çocuklarına ulaştırılması hedefleniyor.

Yemek 26-11-19 16:17

Köy çocukları hamsi burger ile tanışacak

Türkiye'nin önemli balıkçılık merkezlerinden Sinop'ta, Halk Eğitim Merkezi'nde usta öğretici olarak görev yapan Hande Yılmazer tarafından üretilen "hamsi burger"lerin köy çocuklarına ulaştırılması için çalışma başlatıldı - Hande Yılmazer: - "Hamsi besin değeri açısından çok önemli bir balık türü. Mutlaka çocuklarımız bolca tüketmeliler. O nedenle köy çocuklarımıza yönelik bir hazırlığımız var"

Haber 26-11-19 14:26

Almanya üçlü Kıbrıs görüşmesine ev sahipliği yapacak

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Christofer Burger: - "BM'in talebi üzerine BM Genel Sekreteri Guterres ile Kıbrıs’taki iki toplum liderlerinin pazartesi günü Berlin'de yapacağı gayri resmi üçlü toplantı için ev sahibi ülke olarak maliyeti karşılıyoruz ve lojistik destek sağlıyoruz"

Haber 22-11-19 19:50

Türkiye'den bu hafta Almanya'ya 10 kişi sınır dışı edilecek

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Christofer Burger, Türkiye'den bu hafta 10 kişinin Almanya'ya sınır dışı edileceğini söyledi.

Haber 11-11-19 17:13

EKREM İMAMOĞLU GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Buğra BENLİOĞLU / İstanbul DHA İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.    EMİNÖNÜ'NDEKİ BALIK EKMEKÇİLER Ekrem İmamoğlu, Eminönü'ndeki balık ekmek tekneleri ile son durumun sorulması üzerine, "İBB'nin sadece orada değil, ya da kamunun sadece orada değil, İstanbul'un muhtelif yerlerinde bazı alanları tahsis etme, ihaleyle verme gibi bir takım usulleri var.

Haber 06-11-19 16:30

EMİNÖNÜ'NDE BALIK-EKMEK TEKNESİ ÇALIŞANLARINDAN MAHKEME KARARINA TEPKİ

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Eminönü’nde balık-ekmek satışı yapan teknelerin sözleşmelerin yenilenmeyeceğini bildirmesi üzerine tekne sahiplerinin açtığı davayı mahkeme reddetti.

Haber 06-11-19 10:50

-  EMİNÖNÜ'NDEKİ BALIK EKMEK TEKNESİ İÇİN YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI 

Haber-Kamera : Ali ABLAY- Buğra BENLİOĞLU-Mehmet DEMİRKAYA, İSTANBUL, DHA İstanbul 4.

Haber 01-11-19 13:30

-  EMİNÖNÜ'NDEKİ BALIK EKMEK TEKNESİ İÇİN YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI 

Haber-Kamera : Ali ABLAY- Buğra BENLİOĞLU, İSTANBUL, DHA İstanbul 4.

Haber 01-11-19 13:00

DHA İSTANBUL - MAHKEMEDEN EMİNÖNÜ'NDEKİ BALIK EKMEK SATAN TEKNELER İÇİN KARAR (1)

  - MAHKEME, "YÜRÜTMEYİ DURDURMA" KARARI VERDİ   Haber: Ali ABLAY - İstanbul DHA İstanbul 4.

Haber 01-11-19 11:35

TARİHİ BALIK-EKMEK TURİZM KOOPERATİFİ BAŞKANI: İBB'NİN TEBLİGATI ULAŞTI

* Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Hikmet İlke,   "1 Kasım itibariyle sözleşmemizin iptal edileceğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin emlak daire başkanlığından aldığımız yazı ile teknelerimizin kaldırılacağını, işimize son verileceğini, kaldırmazsak polis zoru ile kaldırılacağımız tebligatı bize ulaştı"    Beyza Nur GÜLER - Serdal ALTINTEPE - Mertcan ÖZTÜRK - İstanbul DHA - Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Hikmet İlke, "1 Kasım itibariyle sözleşmemizin iptal edileceğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin emlak daire başkanlığından aldığımız yazı ile teknelerimizin kaldırılacağını, işimize son verileceğini, kaldırmazsak polis zoru ile kaldırılacağımız tebligatı bize ulaştı" dedi.

Haber 29-10-19 16:20

İSTANBUL - TARİHİ BALIK-EKMEK TURİZM KOOPERATİFİ BAŞKANI: İBB'NİN TEBLİGATI ULAŞTI

* Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Hikmet İlke, "1 Kasım itibariyle sözleşmemizin iptal edileceğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin emlak daire başkanlığından aldığımız yazı ile teknelerimizin kaldırılacağını, işimize son verileceğini, kaldırmazsak polis zoru ile kaldırılacağımız tebligatı bize ulaştı"  Beyza Nur GÜLER - Serdal ALTINTEPE - Mertcan ÖZTÜRK - İstanbul DHA - Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Hikmet İlke, "1 Kasım itibariyle sözleşmemizin iptal edileceğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin emlak daire başkanlığından aldığımız yazı ile teknelerimizin kaldırılacağını, işimize son verileceğini, kaldırmazsak polis zoru ile kaldırılacağımız tebligatı bize ulaştı" dedi.

Haber 29-10-19 15:53

Çocuk menülerinde plastik oyuncak dağıtılmayacak!

Plastik atıklarını azaltma baskısı altındaki Amerikan fast food zinciri Burger King, bundan böyle çocuk menüleriyle birlikte hediye oyuncak vermeme kararı aldı.

Trend 19-09-19 11:17

BALIK BOYU DENETİMİNE TAKILAN 2 TON BALIĞA EL KONULDU-1

İSTANBUL İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı su ürünleri kontrol ekipleri, Deniz Liman Şube Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri gece saatlerinde Marmara Denizi açıklarında avlanan balıkçı teknelerinde denetimlerde bulundu.

Haber 19-09-19 07:37

Ünal Mühendislikten Safranbolu’ya yeni istihdam

Başta Safranbolu olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında farklı iş kollarında verdiği hizmet ile istihdama büyük katkı veren Ünal Mühendislik Safranbolu’da yeni yatırımlarını gıda sektörü üzerinde gerçekleştirdi.İşadamı Mehmet Oğuz Baykan’ın Franchisliğini yaptığını ve Türkiye’nin lider hızlı servis restoran zinciri işletmecisi TFI TAB Gıda, Dünya kenti Safranbolu’da ilk restoranını hizmete aldı.Safranbolu’nun köklü firması Ünal Mühendislik tarafından yapımı tamamlanarak hizmete geçen Ünal Ofis Center’da yatırımcı Mehmet Oğuz Baykan tarafından hizmete açılan Burger King, siyaset ve iş dünyası ile çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.TAB Gıda Franchise Müdürü İlhan Erkan’ın da hazır bulunduğu açılışa, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar, TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, AK parti İl Başkanı Av.

Yurthaber 18-09-19 16:26

TAB Gıda Safranbolu’da ilk restoranını açtı

Başta Safranbolu olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında farklı iş kollarında verdiği hizmet ile istihdama büyük katkı veren Ünal Mühendislik yeni yatırımları gıda sektörü üzerinde gerçekleştirdi.İşadamı Mehmet Oğuz Baykan’ın Franchisliğini yaptığını ve Türkiye’nin lider hızlı servis restoran zinciri işletmecisi TFI TAB Gıda, Dünya kenti Safranbolu’da ilk restoranını hizmete aldı.Safranbolu’nun köklü firması Ünal Mühendislik tarafından yapımı tamamlanarak hizmete geçen Ünal Ofis Center’da yatırımcı Mehmet Oğuz Baykan tarafından hizmete açılan Burger King, siyaset ve iş dünyası ile çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.TAB Gıda Franchise Müdürü İlhan Erkan’ın da hazır bulunduğu açılışa, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar, TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, AK parti İl Başkanı Av.

Yurthaber 18-09-19 15:36