Bob Marley Haberleri

15 yaşındaki çocuk biletini gösteremediği için kondüktör tarafından yaka paça dışarı atıldı! Önce koltuktan kaldırdı sonra yerlerde sürükledi

15 yaşındaki Marley, ikiz kız kardeşiyle birlikte okula giderken, zayıf Wi-Fi bağlantısı nedeniyle bilet gösteremediği iddiasıyla kondüktör tarafından trenden atıldı. Koltuktan kaldırılan küçük çocuk yerlerde sürüklenirken ikiz kardeşi de o anları saniye saniye cep telefonuyla kaydetti.

Trend 2023-11-25 09:35:39

Evinden külçe külçe altın çıkmıştı! Türkiye karşıtı senatör için karar verildi

Türkiye karşıtı eylemleri ile bilinen ABD’li senatör Bob Menendez ve eşi Nadine Menendez hakim karşısına çıktı. Yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarıyla yargılanan çift haklarındaki iddiaları reddetti. Bob Menendez'i 100 bin dolarlık kefalet karşılığında serbest bırakan mahkeme yurt dışına çıkış yasağı koydu. Menendez’in eşi ise 250 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Menendez’in evinde yapılan aramada, 500 bin dolar nakit para ve 13 külçe altın bulunmuştu.

Haber 2023-09-27 20:53:44

ABD bu olayı konuşuyor! Türkiye karşıtı senatör Bob Menendez görevinden ayrıldı, şok suçlama

Türkiye karşıtlığıyla da bilinen ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı ve New Jersey'nin Demokrat Senatörü Bob Menendez hakkında rüşvet suçlamasıyla iddianame hazırlandı. Yargı süreci tamamlanıncaya kadar Menendez, geçici olarak ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanlığı görevinden ayrıldı.

Haber 2023-09-23 11:52:46
abd

Korkunç olay! O uygulamanın kurucusu bıçaklanarak öldürüldü

ABD'nin San Francisco kentinde korkunç bir olay yaşandı. Mobil ödeme hizmeti veren Cash App uygulamasının kurucusu Bob Lee bıçaklanarak öldürüldü. Olay hakkında soruşturma başlatıldığı belirtilirken, Bob Lee'nin babası da oğlunun öldüğünü "En yakın arkadaşımı kaybettim" paylaşımıyla doğruladı. San Francisco Valisi London Breed ise Bob Lee'nin cinayetini "korkunç bir trajedi" olarak niteledi.

Haber 2023-04-06 17:10:01

Bob Marley’in torunundan kötü haber!

Bob Marley’in torunu 31 yaşında öldü! Jamaikalı-Amerikalı reggae sanatçısı Joseph Mersa Marley, bir araçta tepkisiz halde bulunduktan sonra hayatını kaybetti.

Magazin 28-12-22 11:42

Dizi ve film dünyasında metaverse çağı başlıyor! Netflix'in rakibi çalışmalara başladı bile

Sanal evren metaverse artık dilden dile dolaşmaya başladı. Netflix'in rakip platformu Disney+'ın bağlı olduğu The Walt Disney Company'nin CEO'su Bob Chapek ise şirketin gelecek planını açıklarken metaverse'e değindi. Chapek, metaverse'ü "yeni nesil hikaye anlatımı" olarak nitelendirdi. Chapek'in açıklamalarına göre şirket, dizi ve film dünyasına metaverse'ü getirmek için ciddi bir şekilde zemin hazırlamaya başladı.

Haber 12-09-22 12:17

5 yıl boyunca aralıksız öksürdü! Doktorlar teşhis koydu ama gerçek bambaşka çıktı

Avustralya’da yaşayan 8 yaşındaki Marley Enjakovic isimli bir çocuk 5 yıl boyunca aralıksız bir şekilde öksürdü. Ailesi çocuklarının durumunu öğrenmek için doktora götürdü. Doktorlar çocuğun astımı ve alerjisi olduğunu söyledi. Çocuk iyileşme göstermeyince yapılan detaylı incelemelerde gerçek bambaşka çıktı.

Trend 16-08-22 16:19

“Hayatında aşkı hak ediyorsun” dedi! Ölmeden önce karısına yeni eşini bulması için yardım etti

52 yaşındaki yazar Deirdre Fagan, Newsweek tarafından yayınlanan bir makalesinde merhum kocası Bob'un meslektaşı Dave'i yeni bir gözle görmesini sağladığını anlattı. Fagan, eşinin vefat etmeden önce yeni bir kişiyle aşkı bulması için kendisine yardım ettiğini söyledi. Eşinin ilk aşkı olduğunu söyleyen Fagan, “Bob hayatımın ilk aşkıydı; Dave ikinci. Yer açtığımızda kalplerimizin genişleyebileceğine inanıyorum” dedi.

Trend 16-08-22 10:34

Bob Dylan'ın 'cinsel istismar' davasında karar

Nobel Edebiyat Ödüllü şarkıcı Bob Dylan'ın, 12 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulunmakla suçlandığı dava düşürüldü.

Magazin 02-08-22 17:34

İngiltere'de yolunu şaşıran bir yarış güvercini okyanusu aştı, bakın nerede ortaya çıktı! 'Bu kadar yolu uçmuş olamaz'

İngiltere'de yolunu şaşıran Bob adlı yarış güvercini, 6.500 kilometrelik bir yolculuğun ardından ABD'nin Alabama eyaletinde bulundu. Bob'un değerinin bin sterlin (Yaklaşık 20 bin TL) olduğu belirtiliyor.

Haber 02-07-22 12:37

Marley ne demek? Marley kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Sık kullanılan Türkçe kelimeler dışında ülkemizde yaşayan farklı dilleri konuşan kişilerin kullandığı kelimeler de günlük hayatta karşımıza çıkmaktadır. Ancak farklı kültürlere ait sözcükler de TDK tarafından dilimize Türkçeleştirilerek katılmaya çalışılır. Böylece Türkçe kökenli olsun olmasın her bir kelimenin taşıdığı anlam yine kendine özel olur. Marley kelimesi de kendine özel anlamı bulunan sözcükler arasında yer alır. Marley kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:02

Banyo duvarının arkasında bulduğu şeye inanamadı! Rüya olacak derken kabus oldu

ABD’nin Ohio eyaletinden Bob Kitts, müteahhit olarak banyosunu yenilemek için gittiği evde banyo duvarının arkasına gizlenmiş 150.000 sterlini buldu. İkramiyeyi vurduğunu düşünmüştü ama hikaye sonunda kabusa döndü.

Trend 01-05-22 16:00

Bob Saget’in Ölüm Nedeni ‘‘Kaza’’ Olarak Açıklandı

1990’ların ünlü ‘sitcom’ dizisi Bizim Ev’in (Full House) başrol oyuncularından aktör Bob Saget’in ölüm nedeninin ‘‘düşme sonucu başına yanlışlıkla aldığı darbe’’ olduğu belirtildi

Haber 10-02-22 23:45

Bob Saget'ın ölümüyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı

65 yaşındaki komedyen Bob Saget, geçen ay Florida'da bir otel odasında ölü olarak bulunmuştu. Saget'in, kafasına kazara aldığı bir darbe sonrası hayatını kaybettiği açıklandı.

Haber 10-02-22 15:53

Bob Saget'in ölüm sebebi nedir? Bizim Ev dizisinin babası Bob Saget kimdir? Ölüm nedeni ortaya çıktı!

Bob Saget ülkemizde 90'lı yıllarda yayınlanan Amerika Birleşik Devletleri yapımı sitkom dizisi Bizim Ev'de canlandırdığı Danny Tanner karakteriyle tanındı. Oyuncunun ölüm haberi sevenlerini üzdü. Acı haberin ardından Bob Saget'in ölüm nedeni ortaya çıktı. Peki Bob Saget'in ölüm sebebi nedir? Bizim Ev dizisinin babası Bob Saget kimdir? İşte detaylar...

Magazin 10-02-22 14:03

Bob Dylan, tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı

Bob Dylan, müzik endüstrisinde ses getiren yeni bir anlaşmayla tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı. Anlaşmanın tutarının yaklaşık 200 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Haber 25-01-22 13:17

JP Morgan'dan yatırımcıya kritik uyarı! Nakitte kalın

JP Morgan Analisti Bob Michelle, Fed'in para politikasını sıkılaştırma yönüne gittiği ve ABD Hazine kağıdı getirilerinin yükseldiği ortamda nakitte saklanmanın daha iyi bir yatırım olacağını savundu.

Finans 12-01-22 09:31

Bob Saget kimdir, neden öldü? Ünlü komedyen Bob Saget kaç yaşındaydı?

ABD’li ünlü aktör ve komedyen Bob Saget’ten kötü haber geldi. Full House (Bizim Ev) dizisinde baba rolüyle yer alan isim, konser sonrası gittiği otel odasında ölü bulundu. Peki Bob Saget kimdir, neden öldü? Ünlü komedyen Bob Saget kaç yaşındaydı? İşte hayatı ve ölüm nedeni...

Magazin 10-01-22 19:49

Efsane dizi 'Bizim Ev'in babasıydı! Bob Saget'tan acı haber

Amerikan televizyon dizisi (Full House) Bizim Ev’deki bekar baba rolüyle tanınan komedyen ve oyuncu Bob Saget, 65 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni açıklanmadı.

Magazin 10-01-22 09:24

Bob Saget: Bizim Ev dizisinin yıldızı ABD'li aktör ve komedyen otel odasında ölü bulundu

Amerikalı aktör ve komedyen Bob Saget, 65 yaşında hayatını kaybetti. Saget özellikle Türkiye'de de gösterilen sitkom dizisi Full House'da (Bizim Ev) canlandırdığı Danny Tanner karakteriyle biliniyordu.

Haber 10-01-22 05:52

Disney'in eski CEO'su Steve Jobs yaşıyor olsaydı diyerek açıkladı! Dikkat çeken sözler

Disney'in eski CEO'su Bob Iger, Apple ve Disney'in birleşmesine yönelik geçmiş yıllara ait bir öngörüsünü açıkladı. Disney'in eski CEO'suna göre, 2011'de vefat eden Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs yaşasaydı, teknoloji şirketi ile birleşme görüşmeleri gerçekleşecekti.

Haber 23-12-21 09:35

Eski Başkan Adayı ve Eski Senatör Dole Yaşamını Yitirdi

Eski Senatör ve 1996’da Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Bob Dole 98 yaşında hayatını kaybetti. Dole, Şubat ayında akciğer kanserine yakalandığını açıklamıştı

Haber 05-12-21 21:58

King Richard'ın yönetmeni Reinaldo Marcus Green’den yeni bir biyografi projesi geliyor! Bob Marley’i anlatacak

King Richard'ın yönetmeni Reinaldo Marcus Green, Bob Marley biyografisi çekeceğini doğruladı.

Trend 29-11-21 12:30

Savunma Yasasında Türkiye’yle İlgili Değişiklik Önergesi

Senato Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Demokrat Senatör Bob Menendez, Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasası'nda (NDAA) Türkiye ve Azerbaycan hakkında iki değişiklik önergesi sundu

Haber 05-11-21 01:01

Unutulmaz Ressam Bob Ross'un şoke eden sırrı! Kimse bilmiyordu!

1983 yılında yapımı Resim Sevinci programıyla gönüllere taht kuran Ressam Bob Ross'un hayatına dair detaylar, sevenlerini şaşırttı.

Magazin 15-10-21 13:38

12 yaşındaki çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla Bob Dylan’a dava açıldı

Müziğin yaşayan efsanesi olarak anılan Bob Dylan hakkında şoke eden iddia. Bob Dylan hakkında, 1965 yılında 12 yaşındaki bir kız çocuğuna alkol ve uyuşturucu vererek cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.

Magazin 17-08-21 14:04

Bob Odenkirk hastanelik oldu

ABD'li ünlü oyuncu Bob Odenkirk, "Better Call Saul" dizisinin final sezonu çekimlerinde fenalaşarak, apar topar hastaneye kaldırıldı. Odenkirk'in durumu belirsizliğini koruyor.

Magazin 28-07-21 14:27

Senatörlerden Biden’a ‘Maraş’ Mektubu

ABD Senatosu Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Bob Menendez’in öncülüğünde bir grup senatör Başkan Biden’a mektup göndererek, Türkiye’nin Kıbrıs’ta Maraş bölgesinin yeniden açılması çabalarını kınadı ve Ankara’ya baskı yapılması çağrısında bulundu

Haber 15-07-21 16:33

Türkiye-ABD ilişkileri: ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Türkiye'nin bazen NATO müttefiki gibi davranmadığını söyledi

Anthony Blinken, Senato Dış İlişkiler Komisyonu üyelerinin sorularını yanıtladı. Blinken, Komisyon Başkanı Bob Menendez'in sorusu üzerine, "Türkiye'nin bazen, olması gerekenin aksine, bir NATO müttefiki gibi davranmadığını" söyledi.

Haber 09-06-21 13:20

Bob Marley Faruk ne demek?

Bob Marley Faruk ne demek? sosyal medyada en çok merak edilen sorulardan biri oldu. Rasim Öztekin'in GORA filminde hayat verdiği Bob Marley Faruk karakteri hakkında binlerce twit atıldı. Kimileri ise Bob Marley Faruk ne demek? Bob Marley kimdir? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, detaylar...

Haber 08-03-21 23:42

Bunny Wailer hayatını kaybetti

Bob Marley ile reggae ve ska'yı uluslararası kamuoyuna tanıtan müzisyen Bunny Wailer, 73 yaşında yaşamını yitirdi. Grammy ödüllü Wailer'ın kalp krizi geçirdiği belirtildi.

Magazin 03-03-21 16:09

Yeni John Wick denilen Nobody filminden fragman yayınlandı

Bob Odenkirk’ün başrolünü üstlendiği Nobody filminden yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. Filmin senaryosunu John Wick serisinin yaratıcılarından Derek Kolstad kaleme aldı.

Trend 08-02-21 09:31

Evinin bir odasını atölyeye çeviren genç kız, hayallerini tuvallere yansıtıyor

Muş’ta çocukluk yıllarında ünlü ressam Bob Ross’u hayranlıkla izleyen Yasemin Güven, çocukluk hayalini katıldığı devlet kursu sayesinde hayata geçirdi.Muş merkezde yaşayan 26 yaşındaki Yasemin Güven, çocukluğunda izlediği Bob Ross sayesinde resim çizme yeteneğini keşfetti.

Yurthaber 07-02-21 13:25

Intel CEO'su Bob Swan görevinden ayrılıyor!

Intel CEO'su Bob Swan'ın çok yakında görevinden ayrılacağını açıkladı. Bir süredir Intel'in tepe yöneticisi olarak görev yapan Swan, görevini halihazırda VMWare CEO'su olan Pat Gelsinger’e bırakacak.

Haber 14-01-21 12:19

Hamsilos Tabiat Parkı - Hamsilos Tabiat Parkı giriş ücreti - Hamsilos Koyu nerede? Hamsilos Koyu kamp

Sinop Karadeniz'in güzelliklerinden biri Hamsilos Tabiat Parkı ise Sinop'un. Karadeniz ormanlarının içine gizlenmiş bir koy düşünün, çam ağaçlarının sudaki yansımasını... Sanki çocukluğuma dönüyorum manzaraya bakarken. Trt'yi izliyorum bir Pazar günü, Bob Ross müthiş bir manzarayı resmediyor, şuraya da bir tekne çizelim diyor adeta. Bu manzara işte böyle hissettiriyor insana...

Trend 22-12-20 11:51

Senatörlerden Azerbaycan ve Türkiye Yasa Tasarısı

Demokrat Senatör Bob Menendez’in öncülüğünde bir grup senatör sundukları iki tasarıda, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’dan “Azerbaycan ve Türkiye’nin hem Güney Kafkasya’daki hem de kendi içlerindeki insan hakları ihlallerini” ayrıntılı bir şekilde anlatması talebinde bulundu

Haber 23-10-20 02:12

Trump’ı Eleştiren Dış Politika Raporuna Türkiye de Girdi

Senato Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Bob Menendez "Trump'ın Dış Politikasının Bedeli" raporunu kamuoyuna açıkladı. Raporda, Trump’la Erdoğan arasındaki ilişkiler eleştiriliyor

Haber 22-10-20 20:17

Senato Oturumunda Türkiye’ye Eleştiriler

Demokrat Senatörü Bob Menendez, oturumda Dışişleri Müsteşarı Hale’e, Doğu Akdeniz’de yaşanan gerilimle ilgili olarak Türkiye’ye eleştirilerini içeren sorular yöneltti

Haber 24-09-20 21:37

Demokrat Senatör Trump-Erdoğan Görüşmelerinin Kayıtlarını İstedi

Senato Dış İlişkiler Komisyonu’nun Kıdemli Demokrat Üyesi Bob Menendez, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O’Brien’a mektup göndererek, Başkan Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşmelere ilişkin kayıt ve belgeleri talep etti

Haber 21-09-20 23:26

Trump'tan 'küfürlü' veliaht prens yorumu!

Trump yönetimiyle ilgili salı günü yayımlanacak bir kitaptan Amerikan basınına sızan bazı bölümlere göre, ABD Başkanı Donald Trump, Kaşıkçı cinayetinden yaklaşık 4 ay sonra konuştuğu gazeteci Bob Woodward'a "Muhammed bin Selman'ı Kongre soruşturmasından ben korudum" dedi. Riyad'ın ABD ürünleri için milyarlarca dolarlık harcama yaptığını söyledi.

Haber 11-09-20 13:54

Trump'tan Erdoğan yorumu: Bir lider ne kadar sert ve acımasızsa, o kadar iyi anlaşıyorum

Watergate skandalını ortaya çıkaran ödüllü gazeteci Bob Woodward'ın Eylül ortasında piyasaya çıkacak yeni kitabında ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki yorumlarının da yer aldığı bildirildi.

Haber 10-09-20 10:29

Hayatı kitaplara ve filme konu olan 'sokak kedisi Bob' 14 yaşında öldü

Londra'da yaşama veda eden sarman Bob'un uyuşturucu bağımlılığından kurtulmaya çalışan bir evsizle dostluğunu anlatan kitaplar kırk dile çevrilmiş ve beyaz perdeye uyarlanmıştı.

Haber 06-09-20 20:33
big

Hayatı kitaplara ve filme konu olan 'sokak kedisi Bob' 14 yaşında öldü

Londra'da yaşama veda eden sarman Bob'un uyuşturucu bağımlılığından kurtulmaya çalışan bir evsizle dostluğunu anlatan kitaplar kırk dile çevrilmiş ve beyaz perdeye uyarlanmıştı.

Haber 17-08-20 20:39

Senatörlerden Türkiye'ye yaptırım çağrısı!

Demokrat ABD senatörleri Bob Menendez ile Chris Van Hollen, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya yaptıkları çağrıda Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini provokasyon olarak nitelendirerek yaptırım uygulama çağrısında bulundular.

Haber 14-08-20 09:40

Bob Woodward'ın yeni kitabında Trump ve Kim arasındaki '25 kişisel mektup' ilk kez yayımlanacak

ABD'nin önde gelen gazetecilerinden Bob Woodward'ın yazdığı "Rage" (Öfke) adlı kitapta, Başkan Donald Trump'ın Kuzey Kore lideri Kim Kim Jong-un ile 25 yazışmasının da yer alacağı açıklandı. Kitabın 15 Eylül'de piyasaya çıkması bekleniyor.

Haber 13-08-20 14:30

Elon Musk’ın mekiği 'ilklerin uçuşu'nu tamamlayarak dünyaya döndü

NASA astronotları Bob Benhken ve Doug Hurley, Elon Musk’ın sahip olduğu SpaceX şirketinin ürettiği Dragon kapsülüyle Meksika Körfezi’nde denize Türkiye saatiyle 21:48’de iniş yaptı.

Haber 03-08-20 11:14

SpaceX’in uzaya gönderdiği NASA astronotları Dünya’ya geri döndü

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) görev yapan astronotlar Doug Hurley ve Bob Behnken'i taşıyan uzay kapsülü Dünya'ya döndü.

Haber 02-08-20 22:27

ABD'li astronotların Space X aracıyla dünyaya dönmeleri bekleniyor

ABD'li astronotlar Doug Hurley ve Bob Behnken, dünyaya dönüş için Doug Endeavour kapsülleriyle Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ayrıldı. İkilinin, 45 yıl sonra ilk kez, Türkiye saatiyle 21:40'ta, Florida açıklarında suya iniş yapmaları bekleniyor.

Haber 02-08-20 11:32

Hayatı kitaplara ve filme konu olan 'sokak kedisi Bob' 14 yaşında öldü

Londra'da yaşama veda eden sarman Bob'un uyuşturucu bağımlılığından kurtulmaya çalışan bir evsizle dostluğunu anlatan kitaplar kırk dile çevrilmiş ve beyaz perdeye uyarlanmıştı.

Haber 28-07-20 11:30