Cansel Ayanoglu Haberleri

Kısmetse Olur Cansel Çördük hayranlarından tam not aldı! Çok değişmişsin yorumları gecikmedi

Kısmetse Olur yarışmasıyla hafızalara kazınan Cansel Çördük sık sık değişimiyle gündeme geliyor. Yurt dışında yaşayan Çördük yine seçimleriyle adından söz ettirdi. Cansel' "Bu halin çok güzel" yorumları yağdı.

Magazin 2024-03-26 10:33:46

Cansel Çördük ile aşkı çok konuşulmuştu! Eser West'ten olay paylaşım ve iddia

Kısmetse Olur yarışmasında Cansel Çördük ile yaşadığı aşkla tanınan ve kariyerini Survivor ile tamamlayan Eser West uzun yıllardır gözlerden uzakta yaşıyor. Eser West son olarak kendisi hakkında yapılan bir paylaşıma öyle bir yanıt verdi ki ağızlar açık kaldı.

Magazin 2024-02-12 11:48:45

Kısmetse Olur Cansel Çördük göğüslerini bantladı! Pozları ağızları açık bıraktı

Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, Eser West ile yaşadığı aşkla hafızalara kazındı. Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 2024-01-30 14:15:09

Kısmetse Olur Cansel Çördük frikik vermemek için emojili önlem aldı! Son hali dikkat çekti

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Son dönemde verdiği pozlarla dikkat çeken Çördük sütyensiz tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 2024-01-28 08:25:08

Kısmetse Olur Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı! İddialı pozlarına yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, Eser West ile yaşadığı aşkla hafızalarımıza kazındı. Programdan sonra Amerika'ya taşınıp kendine yeni bir hayat kuran Cansel şimdilerde değişimiyle adından söz ettiriyor. Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu. Son halini görenler tanıyamadı...

Magazin 02-12-23 16:48

Kısmetse Olur Cansel Çördük değişimiyle şaşırtıyor! Deri tarzıyla dikkat çekti

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmıştı. Erotik paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-11-23 13:34

Öç almaya elinde taramalı tüfekle geldi! Hamileyken düşük yapan kadının akrabaları dükkanda saldırmıştı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde esnaf M. Ö., hamile Cansel Dursun'u darbedip kadının düşük yapmasına neden olmuştu. Dursun'un akrabalarının intikam görüntüleri bugün ortaya çıktı. Dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayın görüntülerinde Dursun'un akrabalarından ikisinin dönerci dükkanında M. Ö.'ye ateş açtığı, birinin ise döner bıçağıyla iş yerine saldırdığı görülüyor. Taraflar arası husumet bununla da sona ermedi, saldırıyı M. Ö.'nün akrabaları karşılıksız bırakmadı.

Haber 29-07-23 10:45

Serdar Ortaç ve Kısmetse Olur Cansel'den samimi pozlar! Gündem oldular

Son dönemde çektiği videolarla hayranlarını korkutan Serdar Ortaç, Kısmetse Olur yarışmasının fenomen yarışmacılarından Cansel ile görüştü. Cansel ve Serdar Ortaç'ın pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-07-23 07:04

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'un Ayşe'siydi! Annesi Yeşilçam'ın yıldızı çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filminde hayat verdiği Ayşe karakteriyle tanınan Zümrüt Cansel şimdilerde 60 yaşında. Duru güzelliğiyle büyük beğeni toplayan ünlü isim son haliyle zaman zaman gündem oluyor. Zümrüt Cansel'in annesinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırtıyor. Cansel'in annesi meğer kendisinden de ünlü bir isimmiş. Zümrüt Cansel'in gözü önünde öldürülen annesi herkesin tanıdığı Yeşilçam'ın yıldızıymış.

Magazin 08-07-23 10:14

Kısmetse Olur Cansel bu sefer minicik bikini altıyla olay oldu

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmış ve burada şarkıcılık yapmaya başlamıştı. Değişimi ve erotik paylaşımlarıyla dikkat çeken Cansel son olarak minik bikinisiyle poz verince yine olay oldu.

Magazin 06-07-23 15:41

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün tarzı olay oldu! Göğüslerinin yarısı açık kaldı, yırtmacını ise zar zor kapadı

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı izdivaç programında gelin adayı olan Cansel Çördük yurt dışında yaşıyor. Değişimiyle sık sık adından söz ettiren eski yarışmacı müstehcen pozlarıyla da dikkat çekiyor. Cansel son olarak göğüs dekoltesi ve kasığına kadar uzana yırtmacıyla olay oldu.

Magazin 30-06-23 09:42

Kısmetse Olur Oğulcan Yılmaz ve Mika Raun birlikte tatilde! Pozları gündem oldu

Kısmetse Olur programında aylarca ilişki yaşayan ve programın şartlarında kısıtlayıcılığından rahatsız olup evden ayrılan Cansel ve Oğulcan bir süre önce ilişkilerini sonlandırdı. Ayrılıktan sonra Oğulcan Yılmaz'ın Mika Raun ile görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 27-06-23 11:48

Katarsis'e katılan Cansel, çıplak görüntüleri sorulunca bakın ne dedi

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmacıları arasında yer alan Cansel Ayanoğlu sık sık konuşmaları ve estetikleri ile gündem oluyor. Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis’e katılan Ayanoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel bir süre önce ortaya çıkan çıplak görüntülerine de açıklık getirdi.

Magazin 09-06-23 10:43

Kısmetse Olur Cansel Çördük, mini şortunun düğmelerini açıp poz verdi' Eski haline dönüyorsun

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmıştı. Şarkıcılık yapan Kısmetse Olur Cansel erotik pozları ve değişimiyle gündemdeydi. Cansel Çördük son pozunu paylaşınca "Eski haline dönüyorsun" yorumları aldı.

Magazin 22-05-23 14:42

Kısmetse Olur'da rejiden gelen ses her şeyi ortaya çıkardı! Cansel ve Oğulcan'ın kavgası kurgu çıktı

5 yıl aradan sonra YouTube platformu üzerinden Öykü Serter'in sunumuyla izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde rejiden gelen ses izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Programda Cansel ve Oğulcan'ın kavgası sırasında rejinin verdiği sufle, kurgu söylentilerini güçlendirdi.

Magazin 25-04-23 09:14

Kısmetse Olur Cansel Ayanoğlu gelinlik giydi, sosyal medya yıkıldı! Cansel ve Oğulcan evlendi mi?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü tüm hızıyla devam ediyor. 5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformu üzerinden yayınlanmaya başlanan program sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Son olarak programın favori gelin adayı Cansel Ayanoğlu'nun gelinlikli fotoğraflarını yayınlanması gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 14-04-23 12:43

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün son pozlarını görenler Silikon mu taktırdın? dedi

Kısmetse Olur eski yarışmacısı olarak tanındıktan sonra Türkiye'yi terk eden ve müstehcen pozlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük son pozlarıyla yine dikkat çekti. Kısmetse Olur Cansel'in son pozlarını görenler "Silikon mu taktırdın?" dedi.

Magazin 14-04-23 11:43

Kısmetse Olur Oğulcan Cansel için 'Ken' tişörtü giydi! Sosyal medyanın diline düştü

5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformu üzerinden izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur'un her bölümü çok konuşuluyor. Kısmetse Olur'un yeni bölümüne Cansel ve Oğulcan'ın Ken-Barbie tişörtü giymeleri damga vurdu. Kısmetse Olur yarışmacısı Oğulcan giydiği tişört yüzünden sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 13-04-23 16:01

Hababam Sınıfı’nın Ayşe’si son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler çok şaşırdı

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden olan Zümrüt Cansel, Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları arasında yer alıyordu. Güzelliği ile büyüleyen Zümrüt Cansel adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 11-03-23 12:45

Yeşilçam’ın erotik güzeli Feri Cansel’in hikayesi herkesi çok şaşırttı! Canice öldürüldü

Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Feri Cansel’in hikayesini duyanlar kulaklarına inanamadı. 1944 yılında dünyaya gelen Yeşilçam’ın erotik güzeli bir dönem Yılmaz Güney’le de beraber olmuştu. Cansel son sevgilisi tarafından canice öldürüldü.

Magazin 11-03-23 10:43

Erotik pozları tepki çeken Cansel Çördük isyan etti! Müslümanlığımı, ülkeme sevgimi sorgulamak...

Deprem sonrası çekimlerinden pozları paylaşan Kısmetse Olur eski yarışmacısı sosyal medyada dikkat çekmişti. Kısmetse Olur Cansel daha sonra da tangalı pozlarını paylaşınca büyük tepki gördü. Cansel Çördük tepkilerden sonra isyan etti.

Magazin 26-02-23 07:22

Kısmetse Olur Cansel Çördük paylaşımları yüzünden tepki çekince... 'Para kazanmak zorundayız'

Kısmetse Olur eski yarışmacılarından Cansel Çördük ülkemizden büyük yıkımlara sebep olan depremler sonrasında işlerine döndü. Kısmetse Olur Cansel arkadaşıyla samimi anlarını paylaşınca tepki çekti. Çördük tepkilerden sonra kendini savundu.

Magazin 21-02-23 09:10

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yırtmacı olay oldu! Her yeri açıktı

Kısmetse Olur'un eski gelin adaylarından biri olan Cansel Çördük değişimi ve tarzıyla dikkat çekmiyor. Kısmetse Olur Cansel son olarak öyle bir kıyafet giydi ki görenler şaştı kaldı.

Magazin 04-02-23 14:10

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten üstsüz poz! Göğsünü bakın nasıl sansürledi

Bir dönemin fenomen evlilik yarışması Kısmetse Olur ile ünlenen Cansel Çördük son haliyle adından sıkça söz ettiriyordu. Cansel Çördük müstehcen pozlarına bir yenisini ekledi. Üstsüz poz veren Cansel göğsünü ise emojiyle sansürleyip "En iyi hayatımı yaşıyorum" dedi.

Magazin 08-01-23 13:28

Kısmetse Olur Cansel'in müstehcen kayıtları ifşa oldu! Mahrem görüntüler paylaşmış

Bir dönemin fenomen evlilik programı Kısmetse Olur, bu kez Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla, Youtube'da ekranlara geri döndü. Pembeye olan düşkünlüğü, maddiyata önem vermesini açıklaması ve damat adayı Oğulcan'la yakınlaşması derken Cansel Ayanoğlu, bu kez sosyal medyaya sızan müstehcen görüntüleriyle gündeme geldi.

Magazin 07-01-23 14:19

'Ucuz seks işçisi' göndermesi şoke etmişti! Kısmetse Olur Cansel Çördük eski aşkı Eser West hakkında konuştu

Erotik videolarıyla son dönemde dikkat çeken Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Çördük bu paylaşımlardan birini yapınca eski aşkı Eser West 'Ucuz seks işçisi' göndermesi yaparak şoke etmişti. Cansel bu yoruma yanıt vermemişti ancak ilk kez bir canlı yayında eski aşkı hakkında konuştu.

Magazin 30-12-22 08:01

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan ve Cansel Çördük yıllar sonra barıştı! Eski sevgilimi...

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur yarışmasının iki unutulmaz ismi; Melis Buse Betkayan ve Cansel Çördük... İkisi de hem değişimleriyle hem de paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Erotik pozlarıyla tanınan Cansel Çördük ve küs olduğu Melis yıllar sonra barıştı. İkili TikTok'u salladı.

Magazin 29-12-22 12:21

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Cansel yine uslu durmadı! Ortalık fena karışacak! Oğulcan'a kur yapayım derken...

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yeni bir güne başlayan yarışmacılar, Cansel'in görüntülü bağlantı sırasında kırdığı pot sebebiyle kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Oğulcan'ın Tuğçe Aleyna'nın yarışmadan elenmesine üzüldüğünü söylemesi üzerine tuhaf bir açıklama yapan Cansel'in sözleri izleyenleri önce şaşırttı, ardından da güldürdü. Cansel arkadaşının Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nden elenmesine üzüldüğünü belirtip yaşadıkları durumu ti'ye aldı. İşte Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde güne damga vuran olay...

Magazin 29-12-22 11:49

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten 'Noel Anne' paylaşımı!

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük sık sık değişimiyle adından söz ettiriyor. Program bittikten sonra Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Cansel, bu defa 'Noel Anne' kombiniyle verdiği pozlarla dikkat çekti.

Magazin 28-12-22 13:39

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten seksi 'Noel Anne' paylaşımı! Yatakta çektiği video olay oldu

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük sık sık değişimiyle adından söz ettiriyor. Program bittikten sonra Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Cansel, bu defa 'Noel Anne' kombiniyle yatakta çektiği video ile dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 24-12-22 07:24

Kısmetse Olur Cansel Çördük gecelikle poz verdi! Yatakta...

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük sık sık değişimiyle adından söz ettiriyor. Program bittikten sonra Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Cansel gecelikle yatağa girdi ve ayıya sarıldı.

Magazin 22-12-22 11:38

Cansel Çördük dekolteli pozuyla dikkat çekti! Görenler Kısmetse Olur sensiz eksik dedi

Kısmetse Olur yarışmasının öne çıkan eski yarışmacılarından Cansel Çördük son pozuyla ve değişimiyle yine sosyal medyada gündem oldu. Cansel Çördül'ün dekolteli pozunu görenler hem eski yarışmacının son haline şaşırdı hem de yeniden yayınlanan yarışmayı hatırlatarak "Kısmetse Olur sensiz eksik" dedi.

Magazin 15-12-22 09:58

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün Cansel'inin boyu kadar kızı çıktı! Cansel Ayanoğlu kimdir, kaç yaşında?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı yarışmacıları arasında Cansel Ayanoğlu da yer alıyor. Youtube’da izleyici karşısına çıkan programın dikkat çeken isimlerinden olan Cansel, Oğulcan ile yaptığı konuşmalarla öne çıkıyor. Peki, Kısmetse Olur Cansel kimdir, kaç yaşında?

Magazin 15-12-22 09:32

Kısmetse Olur Cansel Çördük imaj değiştirdi! Siyah saçlarını sarı yaptı

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Kısmetse Olur yarışmasından sonra ünlenen Cansel Çördük şarkıcılığa soyunmuştu. Yaptığı paylaşımlarla ve değişimiyle dikkat çeken Kısmetse Olur Cansel siyah saçlarını sarı yaptı. Cansel Çördük'ün son hali sosyal medyada bolca yorum aldı.

Magazin 11-12-22 14:39

Kısmetse Olur'un hırçın ismi Hazal Atabek değişimiyle şaşırttı! Emre Ubeyli'nin göz bebeğiydi...

2015-2017 yılları arasında ekrana gelen Kısmetse Olur yarışmasından Mehtap Taşkıran, Cansel Çördük ve Ceyda Kırıcı gibi pek çok isim gelip geçti. Uzun zaman sonra yeniden ekrana döneceği konuşulan Kısmetse Olur programı, şimdiden izleyicide büyük heyecan yarattı. Kısmetse Olur programıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hazal Atabek, değişimiyle dikkat çekti.

Magazin 08-12-22 12:50

Kısmetse Olur ne zaman başlıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda yayınlanacak? Efsane program geri dönüyor!

Kısmetse Olur adlı evlilik programı bir döneme damgasını vurmuştu. İzleyicileri ekranı başına kilitleyen program Kısmetse Olur Aşkın Gücü ismiyle yeniden yayın hayatına dönüyor. 2015 - 2017 yılları arasında yayınlandığı dönemde Ceyda Kırıcı, Cansel Çördük, Hazal Atabek ve Melis Buse Betkayan gibi isimlerin yer aldığı Kısmetse Olur'un yeni sezonunun ne zaman ve hangi kanalda başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Kısmetse Olur ne zaman başlıyor? Kısmetse Olur Aşkın gücü hangi kanalda yayınlanacak?

Magazin 05-12-22 23:48

Hatırla Sevgili'nin Deniz Gezmiş'i Barış Koçak son haliyle şoke etti! Gören tanımakla zorlandı

Başrollerini Beren Saat, Cansel Elçin ve Okan Yalabık'ın paylaştığı Hatırla Sevgili dizisinde 'Deniz Gezmiş' karakterini canlandıran Barış Koçak yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 01-12-22 10:53

Hatırla Sevgili'nin minik Defne'si yıllar sonra ortaya çıktı! İşte son hali...

Başrollerini Cansel Elçin, Beren Saat, Okan Yalabık ve Lale Mansur gibi isimlerin paylaştığı Hatırla Sevgili dizisinde hayat verdiği 'Defne' karakteriyle akıllara kazınan çocuk yıldız Yağmur Yılmaz, yıllar sonra bir reklam filminde ortaya çıktı.

Magazin 23-11-22 13:08

Kısmetse Olur geri dönüyor! Kısmetse Olur ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Kısmetse Olur yarışma programı 2015 - 2017 yılları arasında yayınlanmış ve yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Melis Buse Betkayan, Cansel Çördük, Hazal Atabek gibi isimler programda yer almıştı. Evlilik programı Kısmetse Olur'un yeniden yayınlanacağı iddia edildi. Peki Kısmetse Olur ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Magazin 22-11-22 11:48

Ünlü oyuncu Cansel Elçin, İstiklal Caddesi'ndeki saldırıdan son anda kurtulmuş: Bu travmayı hep birlikte atlatacağız

Ünlü oyuncu Cansel Elçin, Taksim'de geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen hain terör saldırısından kıl payı kurtulduğunu söyledi. "İstiklal'de hemen yanımızda büyük bir patlama oldu" ifadeleriyle fotoğrafını paylaşan Cansel Elçin, başka bir paylaşımında ise yaralanan vatandaşların arasında, geçtiğimiz gün katıldığı etkinlikteki öğrencilerin de olduğunu söyledi.

Magazin 14-11-22 22:22

Kısmetse Olur Cansel Çördük sitem etti! Kalçan, göğsün büyümüş diyenler...

Kadın şarkıcının kafasında bardak kırmasıyla gündeme bomba gibi düşen Kısmetse Olur Cansel Çördük takipçilerine sitem etti. "Vücudum kum saati gibi" diyen Kısmetse Olur Cansel ayrıca bir itirafta da bulundu. Cansel Çördük yaşadığı zor dönemi anlatarak "Yeter" dedi.

Magazin 03-11-22 12:22

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün görüntüleri olay oldu! Gece mekanında kadın şarkıcının kafasında bardak kırdı

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak, bir gece mekanında şarkı söyleyen kadının kafasında bardak kırdığı görüntülerle gündem olan Cansel'in açıklaması dikkat çekti. Olay anının görüntüleri ise sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 01-11-22 16:10

Kısmetse Olur Cansel Çördük, minicik şortuyla kalça dansı yaptı, yorum yağdı! Of bırak hemen çok kötü

Son dönemde yurt dışında şarkıcılığa soyunan Kısmetse Olur Cansel Çördük dans çalışması yaptığı anları paylaştı. Minicik şortuyla kalça dansı yaptığı anları paylaşan Cansel Çördük'e yorum yağdı. Kısmetse Olur Cansel'in performansına "Erotik olma çaban boşuna" yorumları geldi.

Magazin 27-10-22 11:16

Kısmetse Olur Cansel önünü açıp paylaştı! Sosyal medya coştu

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Cesur pozları ve değişimiyle sık sık adından söz ettiren Cansel Çördük, bu defa yeleğinin önünü açarak verdiği pozla dikkat çekti.

Magazin 25-10-22 14:45

Kısmetse Olur Cansel'den seksi yatak paylaşımı! Değişimiyle gündemde

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Cesur pozları ve değişimiyle sık sık adından söz ettiren Cansel Çördük, bu defa yatakta verdiği seksi pozla dikkatleri çekti.

Magazin 22-10-22 11:23

Uzun süredir paylaşım yapmıyordu! Kısmetse Olur Cansel'i görenler Bu kim? dedi

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Cesur pozları ve değişimiyle sık sık adından söz ettiren Cansel Çördük uzun zaman sonra paylaşım yaptı. Kısmetse Olur Cansel'i görenler "Bu kim?" yorumlarında bulundu.

Magazin 20-10-22 10:03

Kısmetse Olur programıyla ünlenen Cansel Çördük son haliyle şaşırttı! Mini elbiseli salıncak pozu olay oldu

Bir dönem Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Kısmetse Olur yarışması, yıllar geçmesine rağmen YouTube'da en çok izlenen programlar arasında yer alıyor. Melis Buse Betkayan, Mehtap Taşkıran, Ceyda Kırıcı, Hazal Atabek, Nur Erkoç, Adnan Kızıltaş, Eser West ve Emre Ubeyli gibi yarışmacıların katıldığı program, sosyal medyada ses getirmeye devam ediyor. Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük, yıllar içerisindeki değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 30-09-22 12:38

Cesur pozları olay olmuştu! Cansel Çördük çirkin mesajları ifşa etti

Cansel Çördük, bir döneme damga vuran evlilik yarışması Kısmetse Olur programıyla adını geniş kitlelere duyurmuştu. Pozlarıyla sık sık gündeme gelen Cansel Çördük son olarak kendisine gelen kötü yorumları ifşa etti.

Magazin 25-09-22 13:36

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten şoke eden Mehmet Ali Erbil paylaşımı! Paralı sapıklar...

"Eşcinsellik benim için sapkınlıktır" diyerek tepki çeken Mehmet Ali Erbil hakkında Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten şoke eden bir paylaşım geldi. Ece Ronay'ı taciz mesajları ifşa olan Mehmet Ali Erbil hakkında Cansel Çördük "Paralı sapık" dedi. İşte Cansel Çördük'ün gündem olan iddiaları...

Magazin 06-09-22 13:25